Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Carmen1724 wrote:Ja jeszcze korzystam z czasu przed staraniami i leczę zęby jeszcze tylko jeden został do wyleczenia a przynajmniej szanse na przedwczesny poród zmniejszam. Wiecie może jak kobiecy wytrysk wpływa na szanse na zapłodnienie?Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ja już gotowa do pracy ,dziś już niestety nie zapowiada sie tak piękny słoneczny dzień jak wczoraj-trudno przeżyje to jakoś.Wczoraj wieczorem dziewczyna mojego kuzyna przysłała mi zdjęcie z usg,ależ cudowny widok.
Miłego dnia. -
Witam wszystkie, trafiłam na wasze forum przypadkiem. Szukałam miejsca, gdzie są inne młode staraczki. Wpisałam w google "staraczki po 20" i oto jestem. Mam 22 lata, starałam się już kiedyś o maluszka, ale to było trzy lata temu, w końcu odpuściłam, uznałam, że co ma być to będzie, że nie będę liczyć cykli, że jeszcze mam po prostu na to czas, poza tym wtedy to pragnienie by mieć przy sobie taką małą istotkę nie było aż tak silne jak teraz. Wtedy myślałam "co ma być to będzie, jak Bóg da to będę się cieszyć, a jak nie to trudno może da kiedy indziej", a teraz jestem już 100% pewna, że chcę być mamą. I się zastanawiam też czy mnie przyjmiecie do swojego grona, jakie tu obowiązują zasady i w ogóle..."Musisz wiedzieć, że by przeżyć taką chwilę warto czekać wiek"
-
TylkoChwila wrote:Witam wszystkie, trafiłam na wasze forum przypadkiem. Szukałam miejsca, gdzie są inne młode staraczki. Wpisałam w google "staraczki po 20" i oto jestem. Mam 22 lata, starałam się już kiedyś o maluszka, ale to było trzy lata temu, w końcu odpuściłam, uznałam, że co ma być to będzie, że nie będę liczyć cykli, że jeszcze mam po prostu na to czas, poza tym wtedy to pragnienie by mieć przy sobie taką małą istotkę nie było aż tak silne jak teraz. Wtedy myślałam "co ma być to będzie, jak Bóg da to będę się cieszyć, a jak nie to trudno może da kiedy indziej", a teraz jestem już 100% pewna, że chcę być mamą. I się zastanawiam też czy mnie przyjmiecie do swojego grona, jakie tu obowiązują zasady i w ogóle...
Witaj serdecznie:) Hmm chyba tu nie ma żadnych zasad:P Mamy się wspierać i wymieniać doświadczeniami, wiedzą
Długo się już starasz?TylkoChwila lubi tę wiadomość
-
Zabezpieczenia odrzuciliśmy od nowego roku, tak więc jeden cykl już za nami, a ten drugi jakoś się tak wydłużył, ale to pewnie przez stresy, remont i inne tego typu rzeczy, tak więc nie robię sobie większych nadziei. Wróciłam też do sportu, więc może to też swoje robi."Musisz wiedzieć, że by przeżyć taką chwilę warto czekać wiek"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny