Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Laski nie wiem ile w tym prawdy ale ponoć siemię powinno się pić rano, bo przed snem pomaga też w przybieraniu na wadze.
-
AlaMat ale okropnie długi cykl
Widziałam że pisałyście o siemieniu i wiesiołku. Siemię jakoś mnie odstrasza, gdzieś czytałam że to taki glutek się robi jak się zaleje. ale zaczęłam brać wiesiołka, mam nadzieję że dobrze na mnie wpłynie
zaczynam się żegnać z @ i już nie mogę się doczekać owulacji ...W oczekiwaniu -
alloffkowa ja proponuję Ci żebyś jednak zdecydowała się na siemię jeśli śluzu u Cb brak. Po wiesiołku śluz się pokazuje po około 3 cyklach stosowania. A dziewczyny pisały wcześniej że siemię nie musi być glutem. Bo można go wsypać do jogurtu albo kupić w nasionach i zaparzyć. Ja od przyszłego cyklu dorzucę sobie jeszcze siemię bo wiesiołek żadnego rezultatu nie przyniósł.
-
witajcie z rana dziewczyny mam pytanie otóż w weekend prawdopodobnie będę miała owulacje i tak się zastanawiam czy mam męczyć mego małża codziennie czy wystarczy co drugi dzień?? np piątek, niedziela, wtorek??
a co do siemienia lnianego z ziarenek też robi sie straszny glut, po zalaniu woda, ten mielony jest odtłuszczony i mam wrażenie że tego śluzu ma mniejWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 09:06
-
Dziewczyny jak to możliwe ze robi wam sie z ziarenek glut??ja wsypuje 3 łyżki ziarenek do szklanki zalewam gorąca wodę i nie robi sie zadny glut.Jest to woda o samku siemia i to wszystko.
Agniesk jak to prawda to super ja z chęcią bym przytyła.
Gaga jaka dawkę dostałaś i czy odczułaś jakieś skutki uboczne po pierwszej dawce??
Ja dziś siedzę w domu bo pada deszcz mam dzień leniucha. -
Biedroneczko zapraszam do mnie. U mnie taka piekna pogoda. Slonce niesamowite. Siedze,leniuchuje, korzystam z naturalnej witaminy d i sie wygrzewam jak kociak. Przesylam troche promykow dla Was
-
Gaga No to super,ze nie masz skutków ubocznych ja przez pierwszy tydzień brałam połówkę a pózniej już cała.Kilka dni temu zaczęłam trzeci słoiczek .Doktor zapisał mi trzy po czym skwitowalam,ze jak zjem całość to czy mam kupić kolejne to odpowiedział,ze ma nadzieje ze już po tych trzech zajdę w ciąże i nie będzie takiej konieczności.
Agneska i pomysleć ze ja we Włoszech i u mnie pada a u Ciebie piękna pogoda.Super korzystaj ile sie da.I dmuchaj w chmurki zeby do mnie tez słoneczko przyszło .