Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny wtrace sie w temat. Jestem z rodziny wielodzietnej, bylo Nas 7+2rodzicow. Za zadne skarby nie zamienilabym sie z nikim. Byly ciezkie miesiace gdy brakowalo kasy, ale dawalismy rade. Jak zawsze sa lepsze i gorsze miesiace. I chociaz wychowalam sie nie w bogactwie ale i nie w biedzie nie mam za zle rodzicom ze zdecydowali sie az na tak liczna rodzine. Mam 23 lata po mnie jest mlodsza siostra l 18, reszta rodzenstwa juz pozakladala swoje rodziny, kontakt ze wszystkimi mam bardzo dobry, moje siostry sa moimi przyjaciolkami, a mam ich az 5 tak, tak jeden chlopak i 6 dziewczyn:-) pamietam jak dzis ze na kazdy weekend kupowalo sie 7 chlebow i 5 litrow mleka teraz takie rodziny ktos by nazwal paologia, ale zadne z rodzicow nie pilo, ani Nas nie bilo. Postawili dom, oczywiscie czesciowo za kredyt, wyprawili 6 wesel w odstepach czasami co rok. Chcialabym wychowac dzieci w dostatku ale tak jak dziewczyny pisaly dla mnie nie licza sie gadzety, super modne oryginalne ubrania. Oboje z mezem chcemy miec 4 dzieci a moze i wiecej, chociaz wiemy ze to nie od Nas zalezy tylko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidziałam gorsze pomysły, chociaż ciążowy strój na halloween mi się podobał U mnie też dzisiaj ładna pogoda i cieplutko. Odpoczywamy po gościach a majówkę spędzimy na działce oby pogoda dopisała bo mamy sporo roboty trzeba w końcu doprowadzić działkę do normalnego wyglądu.
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj dostalam @ troche spózniona, ale jednak przyszła. A poza tm wczoraj po południu potwornie bolała mnie głowa chyba wysokie ciśnienie było.
Pamiętam jak moja kuzynka urodziła to ciągle ktoś do niej w odwiedziny przychodził i przynosił prezenty dla małego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja co do tego całego baby shower jestem tak bardziej negatywnie nastawiona. Świętować będę jak już urodzę. Chyba za bardzo wzięłam sobie pod uwagę film return to zero od początku. Ale poza tym uważam, że to przyjemne i interesujące wydarzenie. Bądź co bądź wolę dmuchać na zimno
-
nick nieaktualny
-
Baby shower odbieram to tak,ze robi sie po to zeby nachapac sie prezentów.Wole zrobic imprezę jak juz maluszek będzie na świecie .A ten tort to juz całkiem totalne przegięcie pfff
U mnie zaczął sie kolejny cykl starań.Jutro idę na krew muszę skontrolować jak ta cholerna prolaktyna sie miewa.Ogolnie to ostatnio mi się śniło,ze byłam w ciąży i byłam na Usg i lekarz powiedział ze chłopczyk będzie.Na co odparlam,ze wiedziałam ze tak będzie,ale miałam jeszcze nadziej ze moze sie pomylił hahahahahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 22:18
-
nick nieaktualnyBiedroneczka jak nic miałaś proroczy sen
To dziwne co napisze, ale mam już 16 dzień cyklu i w ogóle nie zauważam u siebie śluzu na dni płodne. I tak to jeszcze nie mój cykl starań, ale trochę mnie to zaniepokoiło. Wiem, że nie co każdy cykl on występuję ale ja zazwyczaj miałam. Zastanawiam się, czy to nie wina może tych witamin co biorę może się coś rozregulowało. Albo jestem już przewrażliwiona na swoim punkcie -
nick nieaktualnya ja juz kilka dni po owu jestem. dziś mam bóle w podbrzuszu, ale wątpie że to implantacja, bo spóźniliśmy się z
Ja jestem za BS ale pod koniec ciąży tak w 36-38 tygodniu ciąży. I tak było robione u mnie w rodzinie i ja też tak będę chciała Fajna sprawa Po urodzeniu dziecka nie bedziesz miała w głowie świętowania, ani na początek nawet czasu na to. -
nick nieaktualnyJa z tym przyjęciem wcześniej nigdy się nie spotkałam. Dopiero po obejrzeniu tego filmu Return to zero . Nie przywiązywałam nawet do tego uwagi a i w moim otoczeniu nikt tego nie robił. Mówię obecnie jestem negatywnie to tego nastawiona, ale czy pod koniec ciąży moje hormony mi nie odbiją to nie wiem różnie to się może skończyć .
Agnesia lubi tę wiadomość
-
hej Dziewczyny
Daaawno mnie tutaj nie było , ale wykres uzupełniam codziennie Generalnie dziś mam 35dc @ brak test negatywny ... a niby po duphastonie miałam mieć już regularne cykle... ahh wkurza mnie już to ... bo na dobra sprawe nigdy nie wiem kiedy przyjdzie @ kiedy mam plodne kiedy nie ... -
AlaMat moze trzeba trochę poczekać zanim cykl sie unormuje ,ja po Bromku tez miałam mieć regularne i teraZ dostałam druga @ regularnie a bromka biorę od koncowki Grudnia dlatego wydaje mi sie ze musisz poczekać jeszcze troszkę .
-
Biedroneczka29 wrote:AlaMat moze trzeba trochę poczekać zanim cykl sie unormuje ,ja po Bromku tez miałam mieć regularne i teraZ dostałam druga @ regularnie a bromka biorę od koncowki Grudnia dlatego wydaje mi sie ze musisz poczekać jeszcze troszkę .
Kiedyś miałam normalne cykle max 29 dniowe a teraz to ja nie wiem co to jest -
nick nieaktualny