Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Decyzja o wspólnym mieszkaniu nie do końca wyszła od nas, my chcieliśmy to trochę w czasie jeszcze przeciągnąć. Bywać raz tu raz tu, ale z młodą by się jakoś przyzwyczaić do obecności w trójkę, ale gdy TŻ-et był u mnie na noc dwa dni z rzędu, to młoda zrobiła imprezę i jej pijany kolega spadł ze schodów. Tak więc do tego naszego wspólnego zamieszkania doszło w bardzo niepokojowej i niesympatycznej atmosferze. No ale mieszkamy i mnie dlatego, że stąd i ja i TŻ mamy bliżej do pracy to zaoszczędzimy na wcześniejszym wstawaniu, no i centrum więc wszędzie bliżej, a do niego do mieszkania przyjdzie mieszkać bratanek z dziewczyną i takim maluszkiem. On ich zamelduje na tymczasowo i w ten sposób pozbędzie się czynszu który jest dużo droższy niż u mnie no i już te kasę będziemy mogli w remont albo w jakiś wyjazd włożyć."Musisz wiedzieć, że by przeżyć taką chwilę warto czekać wiek"
-
Ja nie kupuje naklejek i fototapet bo mam plastyczny talent i sama wszystko maluje, a potem lakieruje by błyszczało. Chociaż mamy obraz w korytarzu nad taką witryną z alkoholami i w pokoju mamy plakaty i dużo ramek na zdjęcia na ścianie (pustych, bo nie wiem gdzie album wcisnęłam i dziś mam poszukać, a niektóre zdjęcia musimy wydrukować).
Carmen, ale pomyśl że jak tak stopniowo się robi i co miesiąc coś kupuje, to jest tak przyjemnie i co miesiąc ma się co oblewać, prawda? Tak od razu się przyjemniej wtedy do pracy chodzi z takim nastawieniem - na tę wypłatę kupię to to i to, a na następną to to i to."Musisz wiedzieć, że by przeżyć taką chwilę warto czekać wiek" -
nick nieaktualnyZazdroszcze talentu. Oj jest co oblewać najbardziej to się ostatnio chyba z tej pralki cieszyliśmy bo wcześniej byla stara ponad 15 letnia która nie zawsze dopierała a i zawsze wirowanie musiałam dodatkowo włączać bo innaczej woda zostawała. A teraz mamy samsunga z 8kg wsadem więc wszystko można wyprać.
TylkoChwila lubi tę wiadomość
-
My po pralkę jedziemy w weekend, bo musi być w kuchni, tak więc przed zamówieniem stolarza musimy kupić by nam ją dobrze ukrył . Bo pralkę która tutaj była zabrała moja mamuśka, a ta TŻ właśnie ma z 10 lat i pewno lada moment jej się zemrze. Ja zaczęłam dzisiaj w szafkach układać i chyba przyjdzie mi coś na kolacyjkę zrobić. Może zapiekę coś w piekarniku na szybko... Tak w ogóle to u nas w sumie grobowa atmosfera jest teraz. Mały pokłócił się z kolegą i mu się tęskno za mamą zrobiło i wysyła jej telefonem emotikonki, młoda się już od kilku dni nie odzywa, a TŻ wyjątkowo dzisiaj będzie dłużej w pracy... Tak więc mam nadzieję, że u was lepiej. Ja chyba zaraz sobie wino otworzę z tego wszystkiego i lampkę łyknę"Musisz wiedzieć, że by przeżyć taką chwilę warto czekać wiek"
-
U mnie sypialnia zrobiona całkowicie na nowo,szwagier był to zrobił mi super ściankę z regipsow z wnęka na fototapetę ślubna podświetlona holegenami No i uwaga po 6 miesiącach przyszła moje cudowna szafa cała z przyciemnionych luster przedzielona srebrnymi listwami jest boska do salonu kupiliśmy piękny duży biały nowoczesny Narożnik z regulowanymi zagłówkami i chyba to tyle z nowości.Teraz jeden pokój stoi wolny i czeka na bobasa wtedy zaczniemy urządzać No i jak sie uda zajść w ciąże to na pewno kupimy suszarkę do ciuchów będąc w USA stwierdziłam ze muszę to cudo mieć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedroneczka musi super to wyglądać. U nas sypialnia w miarę prosta fioletowa z tapetą srebrno fioletową na jednej ścianie szafa w kolorze venge na przeciwko pod oknem łóżko pikowane z wysoki zagłowkiem z ekoskoŕy kremowe jeszcze tylko szafki nocnej brak i jakieś skrzyni na razie zamiast stolika mam kartony z wódka po weselu przykryte tkaniną fioletową.
-
To my mamy metalowe łóżko, białe ze srebrnymi dodatkami
A pokój mamy czerwono-czarno-szary z motywami Londynu i do tego białe i czarne meble z przewagą białych. W ogóle u mnie to mi się najbardziej korytarz podoba, bo jest taki mroczny, ciemny i cały tak staro urządzony. A ten drugi pokój to jak na tą chwile jest beżowo-brązowy, ale młoda sobie go pomaluje jak będzie chciała. Za to kuchnia będzie różowa, taka ni fiolet ni róż, ale taka jaskrawa"Musisz wiedzieć, że by przeżyć taką chwilę warto czekać wiek" -
Carmen wyglada bosko tez mam łóżko pikowane tylko ze czarne szafę mam na boku na wprost wisi na ścianie tv i ścisna pusta czekająca na komodę a co do suszarki to nie wiedziałam ze niszczy ciuchy ciocia nic mi o tym nie wspaniała .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, ale dużo przez jeden dzień się rozpisałyście
My sami robimy remonty. W sumie u nas to jest tak śmiesznie w tygodniu jak mamy zajęcia mieszkamy w małym mieszkanku,ale 2 pokojowym z osobną kuchnią - jak jeszcze mieszkałam z rodzicami to właśnie przerobili kawalerkę żebym miała osobny pokój a jak nie mamy zajęć to u moich rodziców, oni mają duży dom więc tam też mamy nawet własną łazienkę, więc u nas miejsca dużo. Kominek też w domu jest
A dzieci to chcemy mieć 4 -
Moj narożnik jest cały z ekoskory w kolorze białym.Ja chce na pewno dwójkę dzieci, jedno jest osamotnione i na starość nie dobrze.Ogolnie sama po sobie niewyobrażam sobie abym mialA nie mieć rodzeństwa dla mnie to jest krzywdzące.
-
Kara - Wow, 4? Podziwiam i oczywiście życzę owocnych staranek.
Biedroneczka - Ja też dlatego właśnie chciałabym mieć dwoje z małą różnicą wieku, by mieli z sobą taki rówieśniczy kontakt i się wspierali.
Nie było mnie dłuższą chwilę bo kładłam małego Migotka (taka ksywka) spać i łagodziłam konflikt o telewizor, albo raczej o brak telewizora.Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
"Musisz wiedzieć, że by przeżyć taką chwilę warto czekać wiek" -
nick nieaktualny