Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie już koniec @ dziwne bo zwykle mam 5 dni. Mój pies dzisiaj był genialny przyszedł do nas kolega który zawsze przynosi kabanosy ze sobą a dzisiaj ich nie miał i pies zamiast się z nim wesoło jak zawsze przywitać strzelił focha i zrobił smutną minę, olał go całkowicie.
-
nick nieaktualnypsy to jednak mądre zwierzęta. przyzwyczaił go i mu tak wyszło teraz to tak samo jak mojego psa rano na łańcuch biorę to jest przyzwyczajony do suchej karmy. Kiedyś się spieszyłam i nie dałam mu. To dotąd szczekał i wył, aż moja mama mu zaniosła. Mi jeszcze @ się nie skończyła, ale to już taka końcówka. Dziś w nocy obudził mnie straszny ból brzucha. Nie mogłam się w ogóle ruszyć. Ale pomału zaczęłam się przekręcać z lewego na prawy bok. Jak już leżałam na prawym boku to ból jak ręką odjął. Pierwszy raz tak miałam, nie mam pojęcia od czego ;/
KinderBaby lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja dzis tez wstałam o 8 bo brzuch mnie tak bolał,ze nie mogłam spać.Wstalam wzięłam dwie tabletki Nospe i dupa dalej bolał dopiero przestał o 11:00.Wiec jak przestał to upiekłam sernikA z brzoskwiniami.Wybila godzi 14:33 to wzięłam trzecia tabletkę i sie położyłam spać i teraz właśnie wstałam,obudziło mnie straszne wiatrzysko No i brzuch nadal pobolewa,ale nie już tAk bardzo jak z rana.Ja nigdy takich bolesnych miesiączek nie miałam No dobra moze z trzy razy w życiu a teraz praktycznie za każdym razem to chyba od tych tabletek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 16:37
-
Moj maz zrobił sobie wreszcie badanie nasienia i wszystko dobrze(chyba nawet bardzo) chociaż tyle dobrze. Na razie gin dała mi skierowanie na progesteron, prolaktyne, TSH, ale czytałam że jeszcze inne powinno się zrobić, jakie wy robiłyście??
Ja raczej podczas @ nie bire tabletek boli mnie tylko kręgosłup, ale do wytrzymania. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja zawsze miałam @ bardzo bolące i nic innego niż ibum mi nie pomaga. Na każdy ból .. Ale biorę go w bardzo ekstremalnych warunkach, wole się męczyć. Bo ibum działa na niepłodność. Ja mówię, że to jest jak antykoncepcja . Tylko nie świadoma. Bo nie każdy o tym wie. Więc się męcze dobrze, że to już ostatnie dni .
KinderBaby lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj wraz z mężem w końcu przenieśliśmy się do nowej sypialni ,dzis kupiłam nowa posciel,kołdrę ,poduchy i mam cicha nadzieje,ze moze w nowej sypialni w nowej pościeli w końcu uda sie począć upragniona Sofijke,teraz tylko czekam aż małpa sobie pójdzie
-
nick nieaktualnyJa ze swoim narzeczonym mieszkamy u moich rodziców w moim pokoiku. we wakacje zamierzamy sobie zrobić taki gruntowny remont. mam taką cichą nadzieję, że już będziemy mogli robić pod kątem tego, że trzeba wygospodarować miejsce na łóżeczko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 12:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja jeszcze żadnego bociana nie widziałam ale byłam wczoraj na wizycie u pani psycholog i bym chciała się podzielić swoim wrażeniami.Powiem wam, że warto iść. Porozmawiałam z nią o wszystkim. Rozumiała mnie tak jak sama by przez to przeszła. Tłumaczyła mi, że moje zachowanie jest jak najbardziej zrozumiałe i że mam prawo, żeby tak a nie inaczej się zachowywać. Gdybym nie bała się o przyszłości, nie rozmyślała nad tym co się stało, to wtedy raczej byłoby coś ze mną nie tak. Jesteśmy tylko ludźmi i kązdy ma prawo w 100% do wyrażania swoich emocji. Powiedziała też, że ważne jest abym nie wstydziła się płaczu bo to bardzo pomaga. Racjonalne jest to, że żałoba będzie trwała do roku.. Dopóki te koło się nie zamknie. A później inaczej będę spostrzegała świat. Wiadomo o swoim dziecku nigdy nie zapomnę, ale będę już inaczej na to patrzyła i trochę łatwiej będzie mi spojrzeć na świat. Trochę sie rozpisałam już nie zawracam głowy, ale chciałam pokrótce wam przedstawić na czym polegała moja wizyta z nią. (ta wiadomość jest też w innym poście, nie chciało mi się tego dwa razy pisać) .
-
Noooo cichutko, wzmożona produktywność więc i dziewczyny się mało na forum udzielają. Oby ta cisza zaowocowała
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pamiętajcie bocian to dobry znak , u mojej mamy przesiedział kiedyś pół dnia na dachu jej domu i tak po 21 latach zostałam posiadaczką siostry ; )
W tym roku widziałam już 2 ale zarzeka się że wszystkie odsyła do nas bo jej już dzieci wystarczy ; p