X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlaMat wrote:
    wiesz ciężko mi to określić bo mój ostatni cykl trwał 53 dni :/ ale generalnie miałam przeważnie max 32 dni , dziś jestem na etapie 35dc, z resztą po wykresie temperatury nawet widać ,że to ciąża nie jest bo za niska temperatura
    No to trochę Ci się rozregulowało :/ ja mam po zabiegu cykle co 30 dni. Ale w tym cyklu powinnam mieć już śluz płodny a tu susza :/ nie wiem czemu jeszcze nie mam :/

• AlaMat Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    No to trochę Ci się rozregulowało :/ ja mam po zabiegu cykle co 30 dni. Ale w tym cyklu powinnam mieć już śluz płodny a tu susza :/ nie wiem czemu jeszcze nie mam :/

no więc dlatego czekam na @ i chcę umówić się do gin żeby coś z tym tematem zrobiła , bo z nieregularnymi cyklami ciężko zafasolkować

201601307246.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety ciężko. Chociaż powiem Ci, że ja zawsze miałam nieregularne. No i udało nam się, ale niestety natura chciała inaczej.. Zobaczę jakie teraz będę miała cykle.. bo dopiero 2 @ miałam po zabiegu .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 21:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze kochane ja już Was opuszczam, bo ten mój ciągle się dopytuje czy mi nie za wygodnie tak ciągle pisać ;) Dobranoc :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlaMat wrote:
    wiesz ciężko mi to określić bo mój ostatni cykl trwał 53 dni :/ ale generalnie miałam przeważnie max 32 dni , dziś jestem na etapie 35dc, z resztą po wykresie temperatury nawet widać ,że to ciąża nie jest bo za niska temperatura chociaż w sumie nawet nie powinnam brać jej pod uwagę bo nie mierzę o stałej porze tylko jak mi się przypomni , ale od jutra mam zamiar mierzyć o tej samej porze , termometr już włożyłam pod poduszkę tak więc od jutra chcę zacząć mierzyć dokładnie o tej samej porze rano zanim wstanę
    Ja juz mierze na spiocha:D dzwoni budzik reka pod poduszkę, wkladam termometr do pochwy włączam i spie nasluchujac pikania i odkladam:) Moje cudo zapamiętuje mi ost. Temperaturę:) wchodzi to w glowe. Najgorsze 3-4dni. Teraz nawet po imprezie gdy poszlam spac ok 3 obudzilam sie o 5:30 zmierzyc. Chociaz jej pod uwagę nie brałam bo nie mialam 3h snu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane :)
    jak mija Wam poranek? :) już po kawusi czy jeszcze przed? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Ja już po kawusi i już po śniadanku. Nawet w miarę mija :) zaraz się biorę za sprzątanie ;)

gabi544 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja leże w łóżeczku, bo ciś mnie gardło zaczyna boleć. Nie chce żeby mnie rozłożyło bardziej.
    Jak pogoda u Ciebie? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko trochę się przedziera przez chmury i trochę świeci, ale wiatr jest strasznie zimny :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie obudziłam sie po nocce:) pogoda u mnie do tyłka:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesie - u mnie też. Chociaż widzę, ze momentami się przejaśnia. Ale ziiimny wiatr.. Brrr.. ;) Nic tylko pod kocykiem leżeć... :) A skąd jestes? :)

Ale mnie muli. Pewnie po wczorajszym lnie - nie chciało mi się wczoraj parzyć, to wzięłam i chyba ze 3 łyżki na sucho zjadłam lnu zmielonego... Brrr. Ale mnie przytkało ;) Mąż się śmiał że takim rozumowaniem to nie musze parzyć herbaty, tylko wysypie mi torebkę do ust i nie będę wody marnować :P tylko nie wiem czy taki suchy też działa na śluz, czy nie? Może Wy wiecie coś na ten temat? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi544 wrote:
    Agnesie - u mnie też. Chociaż widzę, ze momentami się przejaśnia. Ale ziiimny wiatr.. Brrr.. ;) Nic tylko pod kocykiem leżeć... :) A skąd jestes? :)

Ale mnie muli. Pewnie po wczorajszym lnie - nie chciało mi się wczoraj parzyć, to wzięłam i chyba ze 3 łyżki na sucho zjadłam lnu zmielonego... Brrr. Ale mnie przytkało ;) Mąż się śmiał że takim rozumowaniem to nie musze parzyć herbaty, tylko wysypie mi torebkę do ust i nie będę wody marnować :P tylko nie wiem czy taki suchy też działa na śluz, czy nie? Może Wy wiecie coś na ten temat? :)
    Jestem ze Szczecina :)
    Suchy len tez działa. Nie trzeba go parzyc ciagle. Mozna zjesc z jogurtem, ja czasami robie salatke i sypie troche lnu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo.. to super :)
    bo nudzi mnie to czekanie aż przestygnie, odcedzanie, przelewanie.. :)

Szczecin - niedaleko morza. ;) aż Ci zazdroszczę :)
    Od 3 dni czuję pikanie w jajniku, a owulki brak... Tak przynajmniej testy pokazują.
    A może one jakieś felerne albo ja o złej porze robię :P

Jakie plany na dziś? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe a to nie wiedziałam nawet, że tak można :) ciekawy pomysł z tą herbatą :D Powiem Wam kochane, że mam dziś wyjątkowo pozytywne myślenie. Mimo, że pogoda paskunda. Opowiem Wam co mi się śniło :) tylko kawałek pamiętam. Śniło mi się, że spóźniała mi się @ i szłam na bete, ale byłam tak podekscytowana i dalej jestem, że aż mi chyba libido podskoczyło :D hahaha :P a do tego co wyjdę na dwór to widzę latające bociany :) tylko czekam aż usiądzie gdzieś u mnie na polu :) ahh taka mała rzecz a cieszy .

gabi544 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje plany na dziś to się okażą jak mój eM wróci z pracy :) na razie nie wiem co to będzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi544 wrote:
    ooo.. to super :)
    bo nudzi mnie to czekanie aż przestygnie, odcedzanie, przelewanie.. :)

Szczecin - niedaleko morza. ;) aż Ci zazdroszczę :)
    Od 3 dni czuję pikanie w jajniku, a owulki brak... Tak przynajmniej testy pokazują.
    A może one jakieś felerne albo ja o złej porze robię :P

Jakie plany na dziś? :)
    100km do morza:) spontany mozna robić:)) ja juz po owu. Bola jajniki od poczatku jak na @ i cycki kłują:) jeszcze 9 dni do testowania:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) to super nastawienie Paulette :)
    fajny sen.. Niech się spełni jak najszybciej. :)
    ja wszędzie widzę znowu bociany stojące, albo chodzące. Moja mama mówi że jak są właśńie w pozycji "statycznej" jak się je widzi pierwszy raz w roku, to znaczy że szczęście do nas przyjdzie. A ja właśnie widziałam stojące - i to dwa na raz ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja widziałam pierwszy raz latające.. to sama nie wiem czy mogę się cieszyć. Ale zawsze latały po dwa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia - zerknęłam na Twój wykres - fajny tytuł ;)
    no to wielki odliczanie... Korci żeby zatestować chociażby te 2, 3 dni wcześniej ? ;)
    Mój wróci pewnie póxno, bo pojechał do pracy w teren. około 22 pewnie będzie, więc czas
    muszę sobie zorganizować sama... :) Pewnie zaraz posprząr=tam, poczytam książkę..

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    100km do morza:) spontany mozna robić:)) ja juz po owu. Bola jajniki od poczatku jak na @ i cycki kłują:) jeszcze 9 dni do testowania:)
    te czekanie najgorsze jest :/ ale dasz radę i wytrzymasz :) mam nadzieję, że testowanie będzie szczęśliwe . Po cichu trzymam kciuki .

‹‹ 163 164 165 166 167 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ