Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlaMat wrote:wiesz ciężko mi to określić bo mój ostatni cykl trwał 53 dni ale generalnie miałam przeważnie max 32 dni , dziś jestem na etapie 35dc, z resztą po wykresie temperatury nawet widać ,że to ciąża nie jest bo za niska temperatura
-
Paulette wrote:No to trochę Ci się rozregulowało ja mam po zabiegu cykle co 30 dni. Ale w tym cyklu powinnam mieć już śluz płodny a tu susza nie wiem czemu jeszcze nie mam
no więc dlatego czekam na @ i chcę umówić się do gin żeby coś z tym tematem zrobiła , bo z nieregularnymi cyklami ciężko zafasolkować -
nick nieaktualnyno niestety ciężko. Chociaż powiem Ci, że ja zawsze miałam nieregularne. No i udało nam się, ale niestety natura chciała inaczej.. Zobaczę jakie teraz będę miała cykle.. bo dopiero 2 @ miałam po zabiegu .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 21:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlaMat wrote:wiesz ciężko mi to określić bo mój ostatni cykl trwał 53 dni ale generalnie miałam przeważnie max 32 dni , dziś jestem na etapie 35dc, z resztą po wykresie temperatury nawet widać ,że to ciąża nie jest bo za niska temperatura chociaż w sumie nawet nie powinnam brać jej pod uwagę bo nie mierzę o stałej porze tylko jak mi się przypomni , ale od jutra mam zamiar mierzyć o tej samej porze , termometr już włożyłam pod poduszkę tak więc od jutra chcę zacząć mierzyć dokładnie o tej samej porze rano zanim wstanę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnesie - u mnie też. Chociaż widzę, ze momentami się przejaśnia. Ale ziiimny wiatr.. Brrr.. Nic tylko pod kocykiem leżeć... A skąd jestes?
Ale mnie muli. Pewnie po wczorajszym lnie - nie chciało mi się wczoraj parzyć, to wzięłam i chyba ze 3 łyżki na sucho zjadłam lnu zmielonego... Brrr. Ale mnie przytkało Mąż się śmiał że takim rozumowaniem to nie musze parzyć herbaty, tylko wysypie mi torebkę do ust i nie będę wody marnować tylko nie wiem czy taki suchy też działa na śluz, czy nie? Może Wy wiecie coś na ten temat? -
nick nieaktualnygabi544 wrote:Agnesie - u mnie też. Chociaż widzę, ze momentami się przejaśnia. Ale ziiimny wiatr.. Brrr.. Nic tylko pod kocykiem leżeć... A skąd jestes?
Ale mnie muli. Pewnie po wczorajszym lnie - nie chciało mi się wczoraj parzyć, to wzięłam i chyba ze 3 łyżki na sucho zjadłam lnu zmielonego... Brrr. Ale mnie przytkało Mąż się śmiał że takim rozumowaniem to nie musze parzyć herbaty, tylko wysypie mi torebkę do ust i nie będę wody marnować tylko nie wiem czy taki suchy też działa na śluz, czy nie? Może Wy wiecie coś na ten temat?
Suchy len tez działa. Nie trzeba go parzyc ciagle. Mozna zjesc z jogurtem, ja czasami robie salatke i sypie troche lnu:) -
nick nieaktualnyooo.. to super
bo nudzi mnie to czekanie aż przestygnie, odcedzanie, przelewanie..
Szczecin - niedaleko morza. aż Ci zazdroszczę
Od 3 dni czuję pikanie w jajniku, a owulki brak... Tak przynajmniej testy pokazują.
A może one jakieś felerne albo ja o złej porze robię
Jakie plany na dziś? -
nick nieaktualnyhehe a to nie wiedziałam nawet, że tak można ciekawy pomysł z tą herbatą Powiem Wam kochane, że mam dziś wyjątkowo pozytywne myślenie. Mimo, że pogoda paskunda. Opowiem Wam co mi się śniło tylko kawałek pamiętam. Śniło mi się, że spóźniała mi się @ i szłam na bete, ale byłam tak podekscytowana i dalej jestem, że aż mi chyba libido podskoczyło hahaha a do tego co wyjdę na dwór to widzę latające bociany tylko czekam aż usiądzie gdzieś u mnie na polu ahh taka mała rzecz a cieszy .
gabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygabi544 wrote:ooo.. to super
bo nudzi mnie to czekanie aż przestygnie, odcedzanie, przelewanie..
Szczecin - niedaleko morza. aż Ci zazdroszczę
Od 3 dni czuję pikanie w jajniku, a owulki brak... Tak przynajmniej testy pokazują.
A może one jakieś felerne albo ja o złej porze robię
Jakie plany na dziś?
-
nick nieaktualnyto super nastawienie Paulette
fajny sen.. Niech się spełni jak najszybciej.
ja wszędzie widzę znowu bociany stojące, albo chodzące. Moja mama mówi że jak są właśńie w pozycji "statycznej" jak się je widzi pierwszy raz w roku, to znaczy że szczęście do nas przyjdzie. A ja właśnie widziałam stojące - i to dwa na raz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnesia - zerknęłam na Twój wykres - fajny tytuł
no to wielki odliczanie... Korci żeby zatestować chociażby te 2, 3 dni wcześniej ?
Mój wróci pewnie póxno, bo pojechał do pracy w teren. około 22 pewnie będzie, więc czas
muszę sobie zorganizować sama... Pewnie zaraz posprząr=tam, poczytam książkę.. -
nick nieaktualnyAgnesia wrote:100km do morza:) spontany mozna robić) ja juz po owu. Bola jajniki od poczatku jak na @ i cycki kłują jeszcze 9 dni do testowania:)