Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ZakreconaOna ,Alicja ja mieszkam we Wloszech tutaj jak chce isc na krew czy jakiekolwiek badanie musze isc do rodzinnego on wystawia mi papier i wtedy ide do szpitala oczywiscie to nie jest darmowe
Zakrecona ostatnia miesiaczke mialam 17-23 ale pierwsze dwa dni to mialam plaminie takie brazowe i nie wiem wlasnie jak to liczyc hmmm na ovu mi policzylo od 19 czyli plamienia pod uwage nie wzieli.
aaaaaaaaaa i termin mam na luty a ja jestem z 20 lUTEGOWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 15:10
-
nick nieaktualny
-
Mordeczko dziękujemy dziekuje kolejny raz za wskazówkę z ananasem
ZakerconaOna dziekuje Cija cykle mam co 29-30 kurde mi ovu wyznaczył termin na 24 luty hahah
Motylek odwiedź koniecznie Włochy sa przepiękneWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 15:29
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
kochana no Ja podałam 19 maj ostatnia miesiaczke , czekaj jeszcze raz sprawdzimy bo moja znajoma rodzic ma 21 stycznia a jest w 9 tyg więc jakby zgadzało się Twoje z ovu ale dziwne że mi tak pokazało. w każdym bądź razie jesteś w 5 tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 15:33
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnesia pisz pozniej co i jak
Mnie od kilku dni niepokoi moj prawy jajnik. Przed wczoraj mnie bardzo bolal, wczoraj nie, a dzis mnie taki boli ze kazdy ruch odkurzajac sprawial mi bola jak chce cos podniesc to bol promieniuje az na caly bok... Mam nadzieje, ze cos nie dobrego mi sie nie dzieje.. Ja przed @ pgolnie mam spokoj z jajnikami, oby to nie jakis torbiel czy cos
-
Biedroneczko to Ja już nie wiem
wiesz mnie ovu pokazało tp na 6 listopada i tak na pierwszym usg też było bo to bierze też pod względem owulacji , na późniejszych usg płód rósł i z om normalnie wychodziło na 29 października i tak samo dziecko rośnie na 29 października
poczekaj do wizyty a mnie więcej sugeruj się om czyli 5 tydzien
-
Paulette wrote:Agnesia pisz pozniej co i jak
Mnie od kilku dni niepokoi moj prawy jajnik. Przed wczoraj mnie bardzo bolal, wczoraj nie, a dzis mnie taki boli ze kazdy ruch odkurzajac sprawial mi bola jak chce cos podniesc to bol promieniuje az na caly bok... Mam nadzieje, ze cos nie dobrego mi sie nie dzieje.. Ja przed @ pgolnie mam spokoj z jajnikami, oby to nie jakis torbiel czy cos