Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ZakreconaOna ,Alicja ja mieszkam we Wloszech tutaj jak chce isc na krew czy jakiekolwiek badanie musze isc do rodzinnego on wystawia mi papier i wtedy ide do szpitala oczywiscie to nie jest darmowe
Zakrecona ostatnia miesiaczke mialam 17-23 ale pierwsze dwa dni to mialam plaminie takie brazowe i nie wiem wlasnie jak to liczyc hmmm na ovu mi policzylo od 19 czyli plamienia pod uwage nie wzieli.
aaaaaaaaaa i termin mam na luty a ja jestem z 20 lUTEGOWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 15:10
-
nick nieaktualny
-
Mordeczko dziękujemy dziekuje kolejny raz za wskazówkę z ananasem
ZakerconaOna dziekuje Ci ja cykle mam co 29-30 kurde mi ovu wyznaczył termin na 24 luty hahah
Motylek odwiedź koniecznie Włochy sa przepiękneWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 15:29
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
kochana no Ja podałam 19 maj ostatnia miesiaczke , czekaj jeszcze raz sprawdzimy bo moja znajoma rodzic ma 21 stycznia a jest w 9 tyg więc jakby zgadzało się Twoje z ovu ale dziwne że mi tak pokazało. w każdym bądź razie jesteś w 5 tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 15:33
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnesia pisz pozniej co i jak
Mnie od kilku dni niepokoi moj prawy jajnik. Przed wczoraj mnie bardzo bolal, wczoraj nie, a dzis mnie taki boli ze kazdy ruch odkurzajac sprawial mi bol a jak chce cos podniesc to bol promieniuje az na caly bok... Mam nadzieje, ze cos nie dobrego mi sie nie dzieje.. Ja przed @ pgolnie mam spokoj z jajnikami, oby to nie jakis torbiel czy cos -
Biedroneczko to Ja już nie wiem wiesz mnie ovu pokazało tp na 6 listopada i tak na pierwszym usg też było bo to bierze też pod względem owulacji , na późniejszych usg płód rósł i z om normalnie wychodziło na 29 października i tak samo dziecko rośnie na 29 października poczekaj do wizyty a mnie więcej sugeruj się om czyli 5 tydzien
-
Paulette wrote:Agnesia pisz pozniej co i jak
Mnie od kilku dni niepokoi moj prawy jajnik. Przed wczoraj mnie bardzo bolal, wczoraj nie, a dzis mnie taki boli ze kazdy ruch odkurzajac sprawial mi bol a jak chce cos podniesc to bol promieniuje az na caly bok... Mam nadzieje, ze cos nie dobrego mi sie nie dzieje.. Ja przed @ pgolnie mam spokoj z jajnikami, oby to nie jakis torbiel czy cos