Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, chciałabym do Was tu dołączyć
mam 22 lata, staramy się z mężem o dzidziusia od trzech miesięcy. W tym cyklu próbujemy z testami owulacyjnymi. W czym jestem konkretnie zielona
Wiem ze ten dzisiejszy jest wciąż negatywny ale czy jeśli kreska jest Ciemniejsza niż w pozostałych dniach to oznacza, że owulacja jest już blisko? Dziękuję za każdą pomoc i trzymam za Nas kciuki
a tu zdjęcie, testy kolejno od 11dc.
http://pl.tinypic.com/r/1zgrc9/8
-
Hej Tosiakowa ! Dokładnie tak jak Asmee mówi , teraz rob testy dalej i sprawdzaj jak będą takie same lub ta druga ciemniejsza to pozytyw i za parę h do 36 z tego co pamietam może wystąpić owulacja lecz ! Lecz to nie daje pewnosci ze ona będzie:)
-
Rozumiem, dziękuję Wam bardzo!
probowalyscie może bawić się w te testy? Slyszalyscie może że komuś się w miarę szybko udało zajść? U mojego partnera wyszło że ma zbyt słaba ruchliwosc plemników, nie miałam szansy spytać ginekologa czy możemy mieć przez to większe problemy z zajściem, bo niestety mieszkamy za granicą i już musieliśmy wyjechać. Choć podejrzewam ze tak. Wiecie coś może w tym temacie?
ZakreconaOna widzę że jesteś już w 20stym tygodniu, gratuluję!! Jak sie czujesz do tej pory? :*
-
Pozytywny test informuje Cię jedynie o tym, że do owulacji może dojść w przeciągu najbliższych 15-36 (chyba) godzin. Nie potwierdzają one jednak, że owu wystąpiła. Na samo zajście nie mają najmniejszego wpływu, poza tym, że nakierowują na te właściwe dni.
Jeżeli chodzi o męskie problemy, jest tutaj specjalny dział o tym. Ja nie skomentuję, bo mój się przebadać nie chce nawet.. ;/ -
A to przepraszam, nie wiedziałam. Zaraz skieruje moje pytanie tam
a to czemu nie chce się przebadac? Ja na szczęście nie musiałam długo mojego namawiać, choć nie powiem bo mówił że się krepowal. Samo badanie do zwyczajnych nie należy, ale lepiej sprawdzić i wiedzieć.
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Mordeczko dziękujemy dziekuje kolejny raz za wskazówkę z ananasem
ZakerconaOna dziekuje Cija cykle mam co 29-30 kurde mi ovu wyznaczył termin na 24 luty hahah
Motylek odwiedź koniecznie Włochy sa przepiękne -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Paulette a możesz iść gdzieś do gina sprawdzić ? który masz dc ? a może wiesz po poronieniu dopiero teraz ruszają lepiej że swoją praca , wiesz nie każdy cykl będzie idealnie taki sam więc różnie to bywa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTosiakowa wrote:Hej dziewczyny, chciałabym do Was tu dołączyć
mam 22 lata, staramy się z mężem o dzidziusia od trzech miesięcy. W tym cyklu próbujemy z testami owulacyjnymi. W czym jestem konkretnie zielona
Wiem ze ten dzisiejszy jest wciąż negatywny ale czy jeśli kreska jest Ciemniejsza niż w pozostałych dniach to oznacza, że owulacja jest już blisko? Dziękuję za każdą pomoc i trzymam za Nas kciuki
a tu zdjęcie, testy kolejno od 11dc.
http://pl.tinypic.com/r/1zgrc9/8 -
nick nieaktualnyTosiakowa wrote:Rozumiem, dziękuję Wam bardzo!
probowalyscie może bawić się w te testy? Slyszalyscie może że komuś się w miarę szybko udało zajść? U mojego partnera wyszło że ma zbyt słaba ruchliwosc plemników, nie miałam szansy spytać ginekologa czy możemy mieć przez to większe problemy z zajściem, bo niestety mieszkamy za granicą i już musieliśmy wyjechać. Choć podejrzewam ze tak. Wiecie coś może w tym temacie?
ZakreconaOna widzę że jesteś już w 20stym tygodniu, gratuluję!! Jak sie czujesz do tej pory? :*
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
motylek1909 wrote:ten na dole prawie pozytyw. Jeśli następny będzie mocniejszy tzn. że będzie pozytywny, a jeśli jaśniejszy to ten był pozytywny
Na pewno będzie mocniejszy, akurat testy tej firmy wychodzą baardzo wyraźneW galerii jest ich dużo, można sobie porównać.
-
Dziękuję Wam bardzo kobietki. Czyli bierzemy się za najprzyjemniejsza część cyklu
Tak właśnie nam się wydawało, że jeśli mamy tą krótka żywotność to musimy celować w sama owulke, a temperatura czasem ciężko było mi być choć trochę pewna... Stąd te testy dodatkowo. No nic będziemy próbować, dla takiego celu warto robić co się da -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny