Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mam dla dziewczynki, Laila zakochalam sie. Dla chlopca mimo tego, ze od dziecka pragnelam najpierw brata, pozniej syna to nie mam.
Dziewczyny musze sie pozalic! Wyszlam pod prysznic, wracam za 10min i maz juz spi! przed wyjsciem siedzial na lapku. Ja to juz nie wiem eh -
Dzień dobry kochane:)
Biedroneczko no jedź , kiedy wyniki ?
Tosiakowa jutro zaczynam 22 tydzień a 21 tc 0 d .
Czuje się różnie wiesz , raz lepiej raz gorzej kochana:) najgorsze dla mnie jest to , ze nie mogę spać na brzuchu , straszne !!! Bo Ja tylko wysypiam się na brzuchu hehe . Na boku prawym nie wolno w tak zaawansowanej ciąży spać ani na plecach za bardzo bo uciska się główną jakąś żyłę wiec spać trzeba najlepiej na lewym bo najlepszy dopływ krwi do macicy a Ja nienawidzę spać na lewym boku także ciężko jest ... Trochę wyleguje się na plecach ale próbuje mniej . Takto czasami zdarzy mi się wymiotowac , mdłości ale juz rzadziej do 4 miesiąca jakoś końca czwartego miałam dzień w dzień , noc w noc mdłości i wymioty od 7 tyg ciąży ! No mowie jest różnie , jak ktoś ma ciążę bezobjawowa to tez nie do końca zrozumie:) bóle głowy mecza mnie mega prawie codziennie , bol jelit ale to jak zjem cos nie takiego , czasami zmęczenie dobija:) hehe ale to jak się widzi własne dziecko na USG i potem czuje się jego ruchy to wynagradza wszystko ! Najpiękniejsze uczucie to czuć ruchy własnego dziecka w sobie:) kochana a co do słabej ruchliwości , mojej znajomej facet ma i im lekarz powiedział ze może być ciężej zajść w ciążę ale nie wyklucza jej jeżeli jest kobieta zdrowa tylko w owulację trzeba celowac. -
Alicja, a nie jest tak, że wałkujesz ten temat i Twój mąż ma zwyczajnie dość i czuje się osaczony?
U mnie na przykład od jakiegoś czasu jest to temat tabu. Po prostu o tym nie rozmawiamy, bo jak tylko zaczniemy to od razu się kłócimy. Kochamy się wtedy, kiedy oboje mamy na to ochotę, nic na siłę.
Dziwnie mi dziś temperatura spadła. Fakt, że mierzyłam ją 15 minut wcześniej niż zawsze, bo jak na złość się tak obudziłam.. ale tak czy inaczej dziwny spadek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:12
-
Asmee do pol h nawet nie ma różnicy wiec traktujesz jak normalna godzinę w której mierzysz ! Alicja wlasnie nie mówisz mu kiedy masz owulację , kiedy powinniscie się kochać ? Ja taki błąd kiedyś robilam i narzeczony był wiecznie zestresowany a jak przychodziła owulacja to nie ładnie powiem nie chciał mu czasem stanąć ze stresu wywieranego na nim , ze znów się może nie udać itp ... Aż w końcu zakonczylismy temat i jak nie wiedział kiedy co i jak nie miał takich nerwów i szło super:) asmee a ile jesteś po owulce ?
-
Kochana bez nacisku bo splata Ci owulka figle ! Ja kiedyś miałam wrażenie ze jak myslalam ze AAA pokochamy się w owulke itp nawet po lekach to dostawalam innego dnia a jak nie planowalam nic to byla w dzień w który miała być ale to tylko przy lekach bo naturalna miałam raz i dzięki temu w ciąży jestem:)
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny u mnie skoku na ciążę nadal nie ma, ból prawego jajnika i już w ogóle na cały prawy bok mi promieniuje nadal jest ;/ no cóż. wpadłam dziś na genialne odkrycie @ powinnam dostać we wtorek czyli w dzień ojca może uda mi się zrobić jednak jakiś prezent dla mojego mężczyzny hehe . chociaż pomarzyć mi nikt nie zabroni
-
Napewno osaczony sie nie czuje kobietki... zapowiedzialam ze za 10min wracam i ma czekac. Nawet nie chcialam tylko po prostu z nim polezec. A tu dupa blada... Dziecko to u nas wbrew pozorom rzadko poruszany temat. Po co gadac o tym czego nie ma?
W ogole to dzis mam dola i depresje i nic nie ma sensu ;(
I jeszcze ten cholerny spadek!!!! ;(