Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Ja zacznę chyba wiesiołka łykać, śluz niby mam, ale nie zawsze w odpowiedniej ilości. Obojętnie od którego dnia cyklu zacznę go brać?
    Ja zaczełam w 1/4 cyklu bo siemie lniane niestety wywoływało u mnie silne gazy:D i do owulacji brałam. Po owulacji do okresu lub już na stałe koniec:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli "efekty" widoczne od razu?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Czyli "efekty" widoczne od razu?:)
    No na to wychodzi że u mnie tak:D każdy też jest inny i na każdego inaczej zadziała. Ja nawet nie brałam całej dawki tylko 1/3 dziennej dawki

Co tutaj taka cisza?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej ja niedawno wrocilam od znajomego:)
    Mordeczko pisze sprostowanie jakobys miała małpę już cos mi się poknocilo przepraszam:*
    Miłego wieczorku życzę uciekam do mezusia:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja odpalam lampkę winka i kładę się spać. Jutro do pracy a później do teściów.
    Mój A. też poszedł na 2 godzinki do pracy i jutro ma na 6 więc dziś będzie spał u rodziców bo ma bliżej do pracy a od nas ma przesiadki. Rozłożę się na całym łóżku i będę wygodnie spała:D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia to mówisz dziś wygodnie śpisz ; d ale mimo wszystko najwygodniej się śpi ze swoim skarbem ;)
    Ja sobie leże pod kocykiem z imbirem z cytrynką i przed tv ;) za niedługo idę pod prysznic i do wyrka wskakuje bo na 7 do pracy jutro muszę iść , nie chce mi się ale odbębnie i bedzie gitez majonez ; p
    Jutro z misiakiem wieczór z KSW30 sobie robimy , uwielbiamy obydwoje <3
    Chyba @ do mnie się zbliża bo tak mnie zaczeły jajniory boleć , może w końcu przyjdzie i zaczne nowy cykl z CLO ten machniemy ;) Co do siemia lnianego pije się go przecież od 1 dc do owulacji tak samo się bierze wiesiołek podobno nawet 3 tabletki dziennie od 1 dc do owulacji ale wiesiołka nie brałam , mówie tylko to co koleżanka mi opowiadała która zażywała , Ja pije siemie ;) Mój misiak dzisiaj ma ostatnią nocke więc jak przyjdzie to Ja bede w trakcie szykowania się do pracy ale wróce to juz bedzie wyspany i cała sobota dla nas ;))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 21:50

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 17:46

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • karolka22 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 18:34

cl2sjfv.png
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 17:46

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • inaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejoooo !
    Jaa już po wyrwaniu zęba i oskrobaniu kości .. :D ! Według moich wyliczeń kolejne dni płodne bede miała za 12 dni... nie napinam się bo już pare miesiecy wczesniej staralismy sie.. :-) wiem jak to wyglada na poczatku ta niecierpliwosc.. hiiii ;-) ciekawe za ie miesiecy bez mierzenia czegokolwiek nam sie uda.. a musze wam powiedziec z mało sie kochamy hihih juz 2 tygodnie nie palimy dzieki desmoxanie takze niedowiarkom polecam bo mój mąż palił jak smok i watpiłam ze rzuci hihi

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to desmoxanu jest dużo opinii ale super że się udało:)
    Ja was witam tak wczesną porą niestety praca grr byle do 13 może 12 :)
    U mnie od wczoraj ból piersi kłucie jajników raz po raz ból małpiszona :P
    Miłej soboty :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieńdoberek:)
    Mordeczko a może Ty zrób tesciora jeszcze bo jak tej małpy nie ma i niema;)

Aganeska lubi tę wiadomość

• karolka22 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

cl2sjfv.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wątpię w to:) dzisiaj po pracy kupię i jutro zrobię:)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ;)
    Witam ze stanowiska pracy w sobote o 8 rano ;-/ z mega wielkim bólem kręgosłupa i zastojem karku , od paru dni taka menda mi się trzyma i maście , tabletki nic nie pomagają na ból ;-/

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj mam gdzieś do dupy dzień:/
    zaś na dworze szaro,żadnych planów na dziś tylko siedzenie w domu, i im bliżej do okresu tym coraz bardziej tracę nadzieje na owocny cykl.Ja tak mam że jak jest owu to euforia a im bliżej @ to humor spada....
    taki dzisiaj kijowy dzień

• karolka22 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

cl2sjfv.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baby bo Ty chyba za mocno się nastawiasz na to , zee cykl bedzie owocny ... Ja wychodze z załozenia , ze lepiej sie miło zaskoczyć niż przykro rozczarować .
    Ja zaraz mam spoko rozpoczęty dzień gdyby nie ten ból posrany ;-/ bo nic dobrze nie moge zrobić ;(
    Ja dzis po pracy zabieram się za robienie gołąbków inaczej ;)
    potem zjemy z misiem obiadek , może jakiś spacerek jak nam pogoda na to pozwoli a potem zrobimy sobie trening domowy i zasiądziemy przed KWS30 ;) taki plan na sobote !:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolka22 wrote:
    Baby też tak mam ;) teraz w sumie mniejsza spina bo cały cykl był na luzie więc i teraz mi łatwiej.
    Ale cholernie zaczął boleć mnie brzuch, nawet nie do końca @ tylko mam go takiego napiętego. I wrócił zeszło tygodniowy ból krzyży, narazie w małym stopniu ale na bank się rozkręci i znowu się nie będę ruszać. Także nie jesteście same dziewczyny ;)

Mordeczka będzie dobrze zobaczysz :) raz już myślałam o jakiejś.dziewczynie że pewnie jest w ciąży i co? Wchodzę na owi i miała dwie krechy :) ja to czarownica jestem, czasem jak mówię tak jest ;)
    Chciałabym żeby tak było:) Zobaczymy co będzie:)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolka22 wrote:
    Baby też tak mam ;) teraz w sumie mniejsza spina bo cały cykl był na luzie więc i teraz mi łatwiej.
    Ale cholernie zaczął boleć mnie brzuch, nawet nie do końca @ tylko mam go takiego napiętego. I wrócił zeszło tygodniowy ból krzyży, narazie w małym stopniu ale na bank się rozkręci i znowu się nie będę ruszać. Także nie jesteście same dziewczyny ;)

Mordeczka będzie dobrze zobaczysz :) raz już myślałam o jakiejś.dziewczynie że pewnie jest w ciąży i co? Wchodzę na owi i miała dwie krechy :) ja to czarownica jestem, czasem jak mówię tak jest ;)
    To witaj w klubie albo lepiej nie witaj z tym bólem :(
    a co do czarownicy to witaj witaj , mam to samo hahaha znajomi sie smieja niektorzy ze tylko kuli do wrozenia mi brakuje

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 24 25 26 27 28 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ