Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Ja zacznę chyba wiesiołka łykać, śluz niby mam, ale nie zawsze w odpowiedniej ilości. Obojętnie od którego dnia cyklu zacznę go brać?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja odpalam lampkę winka i kładę się spać. Jutro do pracy a później do teściów.
Mój A. też poszedł na 2 godzinki do pracy i jutro ma na 6 więc dziś będzie spał u rodziców bo ma bliżej do pracy a od nas ma przesiadki. Rozłożę się na całym łóżku i będę wygodnie spała:D -
Agnesia to mówisz dziś wygodnie śpisz ; d ale mimo wszystko najwygodniej się śpi ze swoim skarbem
Ja sobie leże pod kocykiem z imbirem z cytrynką i przed tv za niedługo idę pod prysznic i do wyrka wskakuje bo na 7 do pracy jutro muszę iść , nie chce mi się ale odbębnie i bedzie gitez majonez ; p
Jutro z misiakiem wieczór z KSW30 sobie robimy , uwielbiamy obydwoje
Chyba @ do mnie się zbliża bo tak mnie zaczeły jajniory boleć , może w końcu przyjdzie i zaczne nowy cykl z CLO ten machniemy Co do siemia lnianego pije się go przecież od 1 dc do owulacji tak samo się bierze wiesiołek podobno nawet 3 tabletki dziennie od 1 dc do owulacji ale wiesiołka nie brałam , mówie tylko to co koleżanka mi opowiadała która zażywała , Ja pije siemie Mój misiak dzisiaj ma ostatnią nocke więc jak przyjdzie to Ja bede w trakcie szykowania się do pracy ale wróce to juz bedzie wyspany i cała sobota dla nas )Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 21:50
-
Hejoooo !
Jaa już po wyrwaniu zęba i oskrobaniu kości .. ! Według moich wyliczeń kolejne dni płodne bede miała za 12 dni... nie napinam się bo już pare miesiecy wczesniej staralismy sie.. wiem jak to wyglada na poczatku ta niecierpliwosc.. hiiii ciekawe za ie miesiecy bez mierzenia czegokolwiek nam sie uda.. a musze wam powiedziec z mało sie kochamy hihih juz 2 tygodnie nie palimy dzieki desmoxanie takze niedowiarkom polecam bo mój mąż palił jak smok i watpiłam ze rzuci hihi -
Co to desmoxanu jest dużo opinii ale super że się udało:)
Ja was witam tak wczesną porą niestety praca grr byle do 13 może 12
U mnie od wczoraj ból piersi kłucie jajników raz po raz ból małpiszona
Miłej sobotyGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzisiaj mam gdzieś do dupy dzień
zaś na dworze szaro,żadnych planów na dziś tylko siedzenie w domu, i im bliżej do okresu tym coraz bardziej tracę nadzieje na owocny cykl.Ja tak mam że jak jest owu to euforia a im bliżej @ to humor spada....
taki dzisiaj kijowy dzień -
Baby bo Ty chyba za mocno się nastawiasz na to , zee cykl bedzie owocny ... Ja wychodze z załozenia , ze lepiej sie miło zaskoczyć niż przykro rozczarować .
Ja zaraz mam spoko rozpoczęty dzień gdyby nie ten ból posrany ;-/ bo nic dobrze nie moge zrobić ;(
Ja dzis po pracy zabieram się za robienie gołąbków inaczej
potem zjemy z misiem obiadek , może jakiś spacerek jak nam pogoda na to pozwoli a potem zrobimy sobie trening domowy i zasiądziemy przed KWS30 taki plan na sobote !
-
karolka22 wrote:Baby też tak mam teraz w sumie mniejsza spina bo cały cykl był na luzie więc i teraz mi łatwiej.
Ale cholernie zaczął boleć mnie brzuch, nawet nie do końca @ tylko mam go takiego napiętego. I wrócił zeszło tygodniowy ból krzyży, narazie w małym stopniu ale na bank się rozkręci i znowu się nie będę ruszać. Także nie jesteście same dziewczyny
Mordeczka będzie dobrze zobaczysz raz już myślałam o jakiejś.dziewczynie że pewnie jest w ciąży i co? Wchodzę na owi i miała dwie krechy ja to czarownica jestem, czasem jak mówię tak jestGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
karolka22 wrote:Baby też tak mam teraz w sumie mniejsza spina bo cały cykl był na luzie więc i teraz mi łatwiej.
Ale cholernie zaczął boleć mnie brzuch, nawet nie do końca @ tylko mam go takiego napiętego. I wrócił zeszło tygodniowy ból krzyży, narazie w małym stopniu ale na bank się rozkręci i znowu się nie będę ruszać. Także nie jesteście same dziewczyny
Mordeczka będzie dobrze zobaczysz raz już myślałam o jakiejś.dziewczynie że pewnie jest w ciąży i co? Wchodzę na owi i miała dwie krechy ja to czarownica jestem, czasem jak mówię tak jest
a co do czarownicy to witaj witaj , mam to samo hahaha znajomi sie smieja niektorzy ze tylko kuli do wrozenia mi brakuje