Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej .
Hera no niestety czasami później się uaktywniaja rzyganka itp . ale ciesz się , znaczy , ze dzidziuś Megan dobrze rośnie , dużo hormonu wytwarza i o:)
A Ja juz po sniadanku , właśnie wrocilam z kąpieli tajnej , wyplowilam się , nie patrzylam na inne pacjentki dziś , ze o bo chcą na juz wejść .
Po ktg , po obchodzie , badaniach jesteśmy i teraz zabralam się za książkę
" Arabska Zona" później Mama ma przyjechać z obiadkiem i wieczór jak wieczór , ogarnianie , TV , gadaki z laskami i spać a jutro na 90% do domku !
Jeszcze jest tak na dworzu ciepło bardzo , ze szok ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 11:34
Heathera lubi tę wiadomość
-
Fajnie, że do domku jutro
Nom z tymi wymiotami to jedynie to mnie pociesza, że widocznie wszystko z dzieciątkiem ok jest.
U nas tez dość ciepło i słonecznie więc z synkiem na spacer się wybiorę.
Mąż pojechał do szkoły. A my na razie oglądamy Dr Dolittle
I nie wiem co na obiad zrobić -
Hehe fajnie fajnie:)
No Mordeczko pamietam te nocki: ( pd stycznia znów mnie to czeka jak wrócę do domu ale juz tylko 4 dni w tyg a nie 6 tak jak wcześniej . wiec dobre i to .
D będzie za 9 dni , jejku doczekać się nie mogę no . a on jeszcze dodatkowo te parę dni odpocznie od pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 13:15
-
Mordeczka wrote:To zmieniają mu ilość dni do przepracowania. ? Fajnie Te 9 dni szybko zleci
-
No własnie strasznie szybko minęło I już zaraz będziecie razem i to we 3
Ale mi się słabo zrobiło, na szczęście byłam już w trakcie przygotowywania obiadu- zupki grochowej z młodego groszku. Trochę poleżałam, dokończyłam i zjadłam i już jest ok