Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręcona dokładnie z głodu. Zjadłam dwie miseczki zupy i było ok, ale teraz znowu głód mnie dopadł i zjadłam jogurt taki z ziarnami duży. Ciekawe czy jeszcze dzisiaj mnie złapie bo jakaś masakra dzisiaj z tym
Biedroneczka no to już jutro, fajnie
-
Biedroneczko super ! :)daj znać kochana co i jak po badaniu .
Hera no cóż , musisz nakarmić dzidziusia ! :*
Mordeczko a dopiero teraz zjadlam porzadnie na kolacje zeby w nocy nie podjadac chociaż w sumie nie zdarza mi siemtp w nocy:)Heathera lubi tę wiadomość
-
Dam dam znac na pewno a wy ciotki trzymajcie kciuki zeby w koncu ten moj uparciuszek sie pokazal co tam chowa :)i zeby wszystko bylo ok na 14:00 mam wizyte juz sie nie moge doczekac,a stres pewnie mnie jutro dopadnie jak zawsze hahahha
Heathera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka
Jestem tutaj nowa, dopiero stawiam swoje kroki na ovufriend
Mam nadzieję że dobrze trafiłam w sensie,że mój post jest w odpowiednim miejscu.
Tak jak każda z was zaczęłam starania o dzidzi. Mam nadzieję że mimo mojej nadwagi, jakoś uda się nam doczekać 2 kreseczek na teście.
Hmm..co by tu jeszcze napisać? jak coś to pytajcie -
Hej nowa !
Ona jeszcze nie wiem wiesz , dopiero jestem po sniadanku i kąpieli ... Obchód był i dali , ze tak powiem skierowaniw na Usg z pomiarami wód i badanie ginekologiczne pod katem wód tez . Po tym będzie rozmowa i wszystko wiadomo także dam znać jak cos -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj IIkaH powodzenia w staraniach
Biedroneczka trzymam kciuki Na pewno wszystko będzie dobrze
Zakręcona czekamy na wieści
My wczoraj mieliśmy gości bo znajomi wpadli A dzisiaj to w sumie dopiero z łóżka się wywlekłam:P tzn nie licząc godzinnej pobudki o 6 -
Hera kochanie , jestem w domku i wyszlam na parę dni . za tydzień mam wizytę po skierowanie do szpitala w przyszłym tygodniu znów i juz czekanie na poród tam albo CC , będą obserwować cisnienie ...
Także kolo 14/15 już będę szła pewnie do szpitala znów .
Spróbuje pomoc sobie wczesniej jakoś