Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Idź kochana do lekarza po receptę na masc ronbiona a+e ... Dobrze działa na takie rzeczy
Tymoteuszowa, na szczęście wszystko poza nieszczęsnym siusiakiem jest na swoim miejscu. Serduszko bije pięknie, wymiary w normie. Laleczka ma 363g -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tymoteuszowa wrote:Zakręcona a mały ma jakąś alergię?
Dawalam krople parę razy ale nic mu nie było jak jadlam normalnie nabiał , fakt że staram się jeść bez laktozy jedzenie ...
Po wizycie u lekarza już jakoś po dwóch dniach wyskoczyły mu plamy na policzkach takie placki mega różowe ... Ale zjadlam wcześniej pomidora na śniadanie więc z tym połączyłam i faktycznie przestalam jeść go i małemu zniknely plamy ... Dziś buzke obserwowalam rano była ładna , już nie wysuszona tzn policzki lekko chropowate są jeszcze ale poprawa mega ... Patrzę teraz a mały suche uszka i całe czoło w plamkach :- | jestem wściekła , już nie wiem od czego to może mieć ... Piotr mu wyłącznie w białym jeleniu bo inne proszki jeszcze w grę nie wchodzą niestety bo ma wysypkę .
Chyba , że jeszcze dostał wysypkę na czole bo wieczorem wzielam lyka soku z grejpfruta ... Wiem że cytrusy uczulaja ale wzielam lyka zaraz przepilam pół litrem wody ... Eh sama już nie wiem , do piątku poobserwuje jeszcze i jak nie będzie poprawy znów lekarz . -
Asmee gratuluję córci
Hera ale masz brzuszek
dzien dobry
Ja po wizycie z Kruszyną. Bardzo możliwe, że rozpakujemy się dużo wcześniej, bo szyjka się skróciła i zrobiła miękka. Mały łobuz też już główką w dół ułożona, więc się szykuje. Mam odpoczywać, żeby jeszcze z 3-4 tygodnie chociaż wytrzymać. -
Ona no to odpoczywaj kochana i dużo leż żeby chociaż z 4 tygodnie dzidzia posiedziała w brzuszku
Zakręcona noo już raczej każdy widzi że to ciąża a nie objedzenie
A ja wybieram kolor ścian bo mąż teraz w styczniu jak ma wolne to będzie malował fajna aplikacja jest duluxa na telefon bo można zrobić zdjęcie i sobie pomalować ściany i zobaczyć jak wygląda. W lutym chce łóżeczko już rozstawić żeby się wietrzyło bo jednak ponad 2 lata w piwnicy siedziało no i wtedy też ciuszki popiorę i poprasuję Kupiłam dzisiaj od dziewczyny 5 kg loveli do bialego za 30 zł i ponad połowa do kolu 5 kg za 10 zł więc okazja -
nick nieaktualny
-
A powiedzcie mi jeszcze dziewczyny kiedy 7 miesiąc się zaczyna ? Bo na belly mi się już zaczęło teraz czyli od 27 tygodnia a na innych stronach jest że od 28 tygodnia.
I jeszcze z liczeniem ruchów. Liczycie rano i wieczorem. I w ciągu godziny liczycie i zapisujecie ile jest ruchów np że 40 w ciągu godziny czy doliczycie do 10 ruchów i dalej odpuszczanie nawet jeśli dopiero minęło 10 minut i nie liczycie więcej ruchów przez te 50 minut co zostało ? -
Asme a Ty chcialas synka?czy wczesniej Ci mowiono ze bedzie synek?? gratuluje coreczki
hera sliczny malusi brzusio
a tak my sie prezentowalysmy w 33t1d :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 19:12
ZakręconaOna lubi tę wiadomość