Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
No my z poprzednim księdzem też tak mieliśmy siostra ma na imię Wiktoria to się upierał że nie jest święte imię i musieli rodzice dać drugie. A jak ja szłam do bierzmowania to wzięłam Wiktoria i problemu nie robił..Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
Odpoczywam, odpoczywam. Niech wiercidupka siedzi jeszcze trochę. Ma czas jeszcze na wyjście.
Hera ja ruchów nie liczę.
A co do rozpoczęcia kolejnego miesiąca to ja liczę po swojemu od tp.
Czyli jak mam na 9 to każdego 9 kolejnego miesiaca zaczynam nowy miesiac. Tak mi najłatwiejHeathera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNajgorzej Zakrecona, że u mnie te "wiecej" np dziś to prawie 8 h... chyba optymalnie dla mnie to 7 h. Jestem taka śpiąca dziś..
Zastanawiam się kiedy zacząć robić testy owu. Dziś 8dc a cykle mam zwykle 30-31 dniowe.W 13 dc pierwszy test? Co myślicie? -
Tymoteuszowa ja dzisiaj w pogodzie słyszałam, że biomet jest niekorzystny i możemy czuć się zaspani i źli więc może to też przez to. Proponuje sobie humor poprawić jakimś ciastem, czekoladką, kawą. Ja wypiłam własnie capucino takie z milki, które uwielbiam
Ona ja jednak będę liczyć tak że doliczę do 10 ruchów i dalej nie będę liczyć bo te 10 ruchów to w ciągu jakiś 10 minut przeważnie występują więc nie ma sensu liczyć aż godzinę czasu To tak jak Ty liczysz to akurat dzisiaj mi wypada że 7 miesiąc zaczynam -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Poniosło mnie znów na zakupach.. ale to już ostatnie, bo promocje się kończą. Latam cały czas w poszukiwaniu łóżeczka.. chyba z niczym nie mam takiego problemu. Macie jakieś sprawdzone? Chciałam zamawiać w internecie ale boję się w ciemno.. ;/ najlepiej takie z szufladą pod spodem.
Aale za to znalazłam w końcu idealną komodę. Wymarzyłam sobie taką z przewijakiem i wszystkie jakie trafiałam miały wystające te nakładki, co mi się nie podobało, bo zajmowało niepotrzebnie miejsce. No i w końcu dziś znalazłam idealny z rozkładaną tą górą - w ikei. Na zdjeciu nie wygląda tak fajnie jak realnie
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90256727/