Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zobaczymy jak to będzie Na razie to ja nie mam kompletnie żadnych zabawek dla małej. Nawet pluszaków poza moimi starociami. Będę kupowała je dopiero jak faktycznie będą potrzebne, bo ustawianie takich rzeczy w łóżeczku malucha to dla mnie bezsens. Jedynie dla ozdoby będą pompony tiulowe i cotton balls domowej roboty
Heathera, Tymoteuszowa lubią tę wiadomość
-
Asmee wrote:Zobaczymy jak to będzie Na razie to ja nie mam kompletnie żadnych zabawek dla małej. Nawet pluszaków poza moimi starociami. Będę kupowała je dopiero jak faktycznie będą potrzebne, bo ustawianie takich rzeczy w łóżeczku malucha to dla mnie bezsens. Jedynie dla ozdoby będą pompony tiulowe i cotton balls domowej roboty
Ja dla Wiktora też nic na początku nie kupowałam.
Za to teraz mam dla małej już całą skrzynię zabawek od grzechotek i gryzaków po klocki takie duże dla najmniejszych dzieci itd bo po synku nie wyrzucałam tylko zbierałam. Misiów też połowę synek oddał dla malutkiej bo chciał się z nią podzielić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez licze na ten rok, ale zobaczymy. Moze nastepny cykl bedzie szczesliwy? Oby
Ogolnie mam dobry humor, ale mam taki dziwny niepokoj... Jak by cos mialo sie zlego wydarzyc.. macie tez tak czasem? Ehh a najgorzej bo tym swoim humorem psuje innym dobre samopoczucie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej hej!
Dzisiaj pogoda słoneczna to i humor niezły . Rano się wybrałam do rossmanna po wkładki, bo już kurcze nawet od tego dostaje infekcji i mogę tylko jedne hipoalergiczne używać ;d no i dopadłam proszek i płyn do ciuszków Kai. Kupiłam bobini, mam nadzieję, że nie będę żałowała. Ale prać zacznę po remoncie, bo w trakcie i tak się wszystko zakurzy od nowa.
Jak się wyrobię to może wieczorkiem skoczę jeszcze do smyka kupić wszystkie pozostałę akcesoria. Jakoś mi się nie pali do tych zakupów, a w sumie już by było trzeba..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:01
-
U mnie średnio ani źle ani dobrze naturalnie ale cały czas nadzieja bo kilka dni po owulacji. Mój mw wielką nadzieję na sukces bo cały czas rzuca jakieś teksty w stylu że zobaczysz jak nie długo z tym wielkim brzuchem z łóżka nie wstaniesz itp. albo że ma m nie palić bo zaszkodzę fasolce ale już wczoraj musiałam...