X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Patkaaa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Patkaaa, ja się bardziej obawiam ciągłego prania zabawek małej, bo jestem przekonana, że będzie jej kradł i wynosił ;d
    Haha skądś to znam wszystkie misie i piszczące zabawki są w kręgu jego zainteresowań.

• Asmee Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy jak to będzie :) Na razie to ja nie mam kompletnie żadnych zabawek dla małej. Nawet pluszaków poza moimi starociami. Będę kupowała je dopiero jak faktycznie będą potrzebne, bo ustawianie takich rzeczy w łóżeczku malucha to dla mnie bezsens. Jedynie dla ozdoby będą pompony tiulowe i cotton balls domowej roboty :)

Heathera, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Zobaczymy jak to będzie :) Na razie to ja nie mam kompletnie żadnych zabawek dla małej. Nawet pluszaków poza moimi starociami. Będę kupowała je dopiero jak faktycznie będą potrzebne, bo ustawianie takich rzeczy w łóżeczku malucha to dla mnie bezsens. Jedynie dla ozdoby będą pompony tiulowe i cotton balls domowej roboty :)
    Zapewne też sporo zabawek dostaniesz po urodzeniu małej :)
    Ja dla Wiktora też nic na początku nie kupowałam.
    Za to teraz mam dla małej już całą skrzynię zabawek od grzechotek i gryzaków po klocki takie duże dla najmniejszych dzieci itd bo po synku nie wyrzucałam tylko zbierałam. Misiów też połowę synek oddał dla malutkiej bo chciał się z nią podzielić :)

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to tez mam sporo starych pluszakow miskow etc po sobie nawet lozeczko i wanienke :D ale tak na urodzenie do 1r.z dziecka nie mam nic ale sama tez nie bede szalec bo kazdy cos z rodziny przyniesie a gdzie to pozniej trzymac wszystko :)

• Patkaaa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje że doczekam do takiego etapu że będę się zastanawiać kiedy co kupić :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka doczekamy takiego momentu. Glowa do gory :)

Patkaaa lubi tę wiadomość

• Patkaaa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liczę na to w tym roku Paulette ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez licze na ten rok, ale zobaczymy. Moze nastepny cykl bedzie szczesliwy? Oby :)

Ogolnie mam dobry humor, ale mam taki dziwny niepokoj... Jak by cos mialo sie zlego wydarzyc.. macie tez tak czasem? Ehh a najgorzej bo tym swoim humorem psuje innym dobre samopoczucie

• Patkaaa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem huśtawką nastrojów niestety dzisiaj nie najlepiej się czuje ogólnie boli mnie podbrzusze ogólnie czuje jakbym miała mieć @ i mam temperaturę 37,1 jak na przeziębienie to chyba niska więc nie wiem co mi jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temp taka jak by Cie cos pobieralo. Moze faktycznie Twoj organizm walczy z jakims przeziebieniem.

• Patkaaa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo nerwy po prostu wychodzą na zewnątrz sama nie wiem zobaczę do jutra jak będzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze i to wina nerw ale skoro juz organizm daje takie oznaki czas na odrobine relaksu. Ja jak jestem bardzo spieta i mega zdolowana i w ogole tragedia to robie sobie domowe spa. Peeling, maseczki itp i troche to oczyszcza moje wewnetrzne ja

• Patkaaa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację ale czasem trudno wyluzować. Stres wiadomo dlaczego dodatkowo w pracy i człowiek fiksuje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A niestety my kobiety jestesmy takie ze wszystko bierzemy do siebie. Sama wiem ze ja sie czyms martwie i w ogole a moj eM na na to wszystko wylane. Czasami bym chciala miec takie podejscie jak on.

• Patkaaa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to samo jak mam załamke to mnie wyzywa czym się przejmuje i że mam się nie mazgaić jak nie raz chce mi się ryczeć. Czasem nie potrafię...

• Heathera Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    Jak tam dzisiaj humorki ?

• Asmee Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej!
    Dzisiaj pogoda słoneczna to i humor niezły :). Rano się wybrałam do rossmanna po wkładki, bo już kurcze nawet od tego dostaje infekcji i mogę tylko jedne hipoalergiczne używać ;d no i dopadłam proszek i płyn do ciuszków Kai. Kupiłam bobini, mam nadzieję, że nie będę żałowała. Ale prać zacznę po remoncie, bo w trakcie i tak się wszystko zakurzy od nowa.

Jak się wyrobię to może wieczorkiem skoczę jeszcze do smyka kupić wszystkie pozostałę akcesoria. Jakoś mi się nie pali do tych zakupów, a w sumie już by było trzeba..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:01

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee a jakie wkładki alergiczne w rosmanie kupiłaś ? Bo ja też chyba muszę zmienić
    U nas pochmurnie, ale jakoś humor dobry. Zaczęłam prać pościel dla malutkiej. Zaraz mąż wróci to zjemy obiadek :) I zrobiłam ciasto :D

• Patkaaa Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie średnio ani źle ani dobrze naturalnie ale cały czas nadzieja bo kilka dni po owulacji. Mój mw wielką nadzieję na sukces bo cały czas rzuca jakieś teksty w stylu że zobaczysz jak nie długo z tym wielkim brzuchem z łóżka nie wstaniesz itp. albo że ma m nie palić bo zaszkodzę fasolce ale już wczoraj musiałam...

• Asmee Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera, kupuję teraz Naturella plus + skincare with derma crem. Jedyne, które mnie nie podrażniają i w dodatku są fajnie pakowane, więc idealne żeby do torebki wrzucić wychodząc :)

uwo9gov3ad3vq34d.png
‹‹ 629 630 631 632 633 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ