Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Heathera wrote:Patkaa a kiedy masz termin @ ?
Asmee o widzisz a ja akurat naturelle zawsze podpaski lubiłam to i te sobie kupie wkładki -
Patkaaa, objawów nie ma co się doszukiwać. Każda kobieta jest inna i u każdej przebiega to wszystko inaczej. Ja np miałam objawy typowo nie ciążowe - do tego stopnia, że test zrobiłam już po terminie, bo wcale nie przyszło mi do głowy, że to ciąża.
-
Nom dokładnie jedyne co to trzeba czekać. A raczej nie czekać tylko zająć się czymś i czas wtedy szybko zleci
Ja w tyn tygodniu niby nic konkretnego nie robiłam a tak mi szybko minął ze szok wczoraj się ogarnęła że juz weekend się zaczyna :p Jutro bede pracować pościel malutkiej i musze moich chłopaków ostrzyc i spakować nas bo w niedziele jedziemy do mojej siostry na urodziny bo jej synek 7 lat skończył -
Marteczka trzymam kciuki
Mordeczka u mnie też dzisiaj pracowicie. Prasowanie pościeli dla malutkiej (złożyliśmy już łóżeczko i wszystko już czeka na przyjście małej, potem zdjęcia zrobię to wstawię) Do tego pozmieniałam nam pościel i ogólnie porządki zrobiłam z wycieraniem kurzu włącznie. Jeszcze muszę się spakować bo jutro jedziemy do mojej siostry do Białegostoku bo jej synek 7 lat kończy. A dzisiaj jeszcze na wieczór do znajomych idziemy, więc miłego weekendu życzę -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Ja się dziś w końcu wybrałam na większe zakupy i.. wróciłam z niczym. Taki mi mętlik w głowie zrobili fotelikami, że musiałam wrócić do domu i jeszcze raz przemyśleć co właściwie chcę. ;d W końcu zrobiłam dokładną listę rzeczy z rozpisaniem co w jakim sklepie opłaca się kupić... bo butelek, laktatora itp w smyku za nic nie kupię - 100zł różnicy między nim, a smykolandem! ;/
Marteczka, trzymam kciuki! -
nick nieaktualny
-
Hejo
Nas mąż obudził bukietem czerwonych tulipanów małej dał pluszaka czerwone serduszko z napisem Kocham Cię. maluda sobie leży w łóżeczku a mama pije kawkę z mleczkiem w łóżku
Ej tak apropo Biedroneczka już urodziła czy nie ? teraz tak patrzę to jeszcze nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 09:43
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
W piątek urodziłam a w poniedziałek już wyszłyśmy do domu. Cięcie po cesarce dopiero 2 dni mnie nie boli ale jest wszystko w porządku.
Jeszcze nie wiem kiedy będziemy się starać o kolejne może za rok-dwa lataPaulette, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to się modlę żebym tylko z jednym dzieckiem mogła zajść w ciąże i szczęśliwie urodzić a nad więcej dziećmi to jeszcze nie myślę
jejku wczoraj miałam 18-stke kuzynki. Wybawiłam się i w ogóle super było, ale dziś to bym w ogóle z łóżka nie wychodziła, spać mi się nie chce, ale mam takiego lenia, że szok na nic się nie mogę zmotywować .