Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Futuremama zwrot kasy to fajna rzecz
Czekamy na wyniki bety !
Jeszcze trochę i musze się zbierać po ta małą. Ogólnie to się wkurzyłam wczoraj. Bo do szkoły po nią mam 5 min, ale mamusia sobie wymyśliła, że mam ja z domu wziąć a do domu mam jakieś 20 minWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 10:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przed ślubem tez nic nie brałam mimo, że w piątek przed weselem okazało się ze jest za mało miejsc przy stołach i pani właścicielka stwierdziła,że jeśli nam dużo osób odpadło to wszystko będzie na jednej sali. Jak to zobaczyłam w piątek wieczorem to odrazu wiedziałam że musi być druga sala do tańca i w sobotę rano to załatwiłam.
Dopiero stres w sumie to chyba nerwy poczułam jak teściowa weszła do domu
Nawet kamerzysta się śmiał z mojej miny i mojego tekstu " która jest godzina ? Co ona tu Kurwa robi tak wcześnie ?" Podobno to się nawet nagrałoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 11:30
-
My mieliśmy z wodą bo nie potrafię przełknąć wódki Chyba sto razy kobicie powtarzalam i kazałam jej zapisać
To co się stało z obrazkami ?
My mieliśmy takiego świadka, że porażka (brat mojego).Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 11:34
-
Mo my 3 tygodnie czekaliśmy. No nasz świadek to przy oczepinach nie wiedział co ma robić na początku wesela gdzieś sobie pojechał itp. Niestety nie było nikogo innego (bo chcieliśmy kawalera ).
Mimo wszystko było super Później zalowalam, że tak szybko minęło.
To nie źle. I nas świadkowie byli sami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 11:53
-
nick nieaktualnyA ja już wymyśliłam swoje wesele
napewno będzie ślub kościelny / cywilny - tu jeszcze nie wiadomo.
Wesele bez poprawin (chyba, że się okaże, że poprawiny wyjdą sprawą groszową ale wolałabym chyba nie mieć poprawin), na 60-70 osób, bez kamerzysty , z fotografem, suknie pewnie odkupie używaną
Obrączki mamy po rodzicach ale się zastanawiam czy brać, niby nie jestem przesądna ALE...
Z orkiestra nie wiem... mój chce DJ a ja bym wolała chyba jakąs orkiestre
nie może jakaś tam wielką z perkusja jak znajomi ale z mniejszą jakaś.
ciekawa jestem ile by to wyniosło w przybliżeniu -
Buziulka my mieliśmy mieć samo wesele, a ze poprawiny to sprawy groszowe były więc było z poprawinami.
Mieliśmy DJ z akordeonista i wszyscy goście byli bardzo zadowoleni. Kuzynka była jakoś po naszym z orkiestra i mówiła, że nasze a tamto to dzień i noc.
Mogę Ci pożyczyć kieckeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 11:57
-
nick nieaktualny