Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhaha oglądałyście tą sekstaśme z cameron diaz? rewelacja póki co uśmiałam sie jak cholera:)
a na powrót męża się przyszykuje,mam czas:)
czarne pończochy i pierożki ruskie mamusi mojej , która kochana dzisiaj lepi specjalnie, myślę, że załatwią sprawe. Mój mąz ma małe potrzeby sex i jedzenie:P
-
przyszła mama:) wrote:haha oglądałyście tą sekstaśme z cameron diaz? rewelacja póki co uśmiałam sie jak cholera:)
a na powrót męża się przyszykuje,mam czas:)
czarne pończochy i pierożki ruskie mamusi mojej , która kochana dzisiaj lepi specjalnie, myślę, że załatwią sprawe. Mój mąz ma małe potrzeby sex i jedzenie:P
jak każdy facet chyba
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualnyJa nie oglądam tego filmu bo to dla mnie męka. Totalnie nie wciąga (mówie o tym "ostatnia piosenka") przełączę się na sextaśme
ja też mam sajgon... dzwonia non stop, juz mnie głowa boli.. i non stop te same osoby...
H też mnie wkurwił....ah
życie życie życieprzyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama chyba kazdy facet taki jest A jeszcze jak te pierogi lubi to już w ogóle
Ogólnie to mam jakiś taki do dupy ten dzień.
Ja tam oglądałam tą ostatnią piosenke bo moj kuzyn oglądał akurat jak był u nas.
Idę na to miasto, może wreszcie kwas kupie, bo już dawno mi się skończył...
Listonosz miał przyjśc nie przylazł, pewnie zostawił awizo w skrzynce...
Obejrzę tą sextasmę jak wrócę, bo jak teraz włącze to nie wyjdeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 13:17
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,
właśnie odebrałam wynik
TSH 1,380 0,27 — 4,2
P-ciała p/peroksydazie tarczycowej 8,66 < 34 a1
P-ciała p/tyreoglobulinie < 10 IU/ml
Oznaczony poziom A-TG jest
poniżej 10 IU/ml (poniżej dolnego
poziomu czułości analitycznej
metody)
co oznacza, że P-ciała p/tyreoglobulinie jest poniżej 10 IU/ml?futuremama lubi tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyD. kurde ale skomplikowane te wyniki , musisz mądrzejszych popytać
buziulka oglądnełaś film? mnie się bardzo podobał zdresza mnie się wszystkie filmy podobaja z Pania Diaz jakoś ją strasznie lubie:)
zaraz spadam do domu , mezuś ma 300 km do domu:)
musze ogarnąć chałupę i nogi wstąpić jeszcze do mamusi po pierożki , schłodzic wino i kupić jabłecznika w cukierni...do sklepu po pończochy ...kurcze ale fajny wieczór przede mną, alez ja kocham mego mężusia!!!
futuremama, monia91, D., Buziulka lubią tę wiadomość
-
przesłałam wyniki mojej gin. są w normie
Przyszła mama faktycznie zapowiada się przyjemny wieczór!
sextaśmę zaczęłam oglądać niedawno, ale strasznie mi się internet ciął, więc wyłączyłam, dziś odpalę w domku
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r.