Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycześć kochane!!
buziulka dziś chyba była noc głupich snów mi się śniła pół nocy stacja parowa futuremamy bo ostatnio o niej wspomniała:) ale to chyba podświadome wyrzuty sumienia w związku z moim nieprasowaniem:)
jejku teraz się obudziłam,że w weekend andrzejki ale jaja ja chce gdzies iść zaszaleć...
zaraz obdzwonie lokale czy coś jeszcze ciekawego jest wolnego:) no i odstawiam leki.
co ja bym bez was zrobiła:)
p.s mój dziś wraca:)!!!!! jednak się bardzo ciesze!!Buziulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama:) wrote:no truskaweczka sliczne to maleństwo!!
coś czuje, że to córka będzie!! zobaczysz ja zawsze odgadywałam, która co bedzie miała nigdy się nie pomyliłam jakiś taki dar mam hehe:)
Kochana obyś ty miała racje tak bardzo bym chciała córeczkę Jak zgadniesz to cie na chrzest zaproszę !!!!przyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybu a ja nie mam gdzie iść wszystko zajęte ale ja jestem durna i zapomniałam o andrzejkach tylko ci lekarze , wyniki, infoliki, ciżę i impreza przepadła !
o lipności!!
fajny teks słyszłam: " szarpałbym jak jehowy klamkę"
mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam, ale rozbawiło mnie to jakoś u mnie w centrum 2 razy w tygodniu stercza na wycieraczce:)
-
Termin mam na razie ten sam 4 czerwiec bo pytałam gina czy sie zmienił mówił ze nie bo to że na usg sie zmienia to nie znaczy że tak będzie, ale może na dzień dziecka dzidzia będzie chciała wyjść
Buziulka lubi tę wiadomość
-
Ja ostatnio miałam ulotke w skrzynce Czy oni myślą, ze ja to czytam ?
Najczęściej to oni chodzą przed świętami, aczkolwiek tu jest spokój jak wynajmowaliśmy to łazili
Truskaweczka to fajnie, jeszcze przed tymi upałami
Jest jakiś lek na alergie na teściową ? -
monia91 wrote:Ja ostatnio miałam ulotke w skrzynce Czy oni myślą, ze ja to czytam ?
Najczęściej to oni chodzą przed świętami, aczkolwiek tu jest spokój jak wynajmowaliśmy to łazili
Truskaweczka to fajnie, jeszcze przed tymi upałami
Jest jakiś lek na alergie na teściową ?
Dokładnie i na lato się załapiemy ze spacerami:) i ciepełkiem:)monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny