Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyprzyszła mama pozazdroscic
nie obejrzałam jescze, jutro sobie zobacze
Mój nie małż mnie ciągnie żeby karmnik dla ptaków mu pomóc klepać
haha
mój napewno wyjdzie jedyny w swoim rodzaju
future mama
może wywróżycie płeć dzięciątkaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 16:50
-
nick nieaktualnyFajnie Mońka, że film się podobał godny polecenia taki babski:)
tyrymmmm a mi serce wali jak na 1 randce hehe:) zaraz mój w domu będzie:)
zmieniłam taktykę zadne tam pończochy...ubrałam
misiową bluze z kapturem ciepłe skarpety w renifery za kolana i spodenki w krate ledwo za dupe:) myślę, że to mnie uratuje taka zimowa gosposia krzatająca sie niby w kuchni hehehe:)
buziulka powodzenia z Twoim bobem budowniczym:)!!
tak wogóle to chyba was żegnam na kilka dni, może mi sie jutro uda wieczorem wpasć nadrobić lekko zaległości i tyle...alez intensywne dni przede mna!! jak ja to kocham!!!!!!!!
papapa:) KOCHANE!!!
Evaa, Isia93, monia91 lubią tę wiadomość
-
Ciagle gdzies musze isc bo cowps tam, jak jestem w domu to ciagle ktos przylazi albo tesciowie cos chca, nie ma chwili wytchnienia;/
No ale ma to tez plusy, nie mysle tyle o dziecku:-)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyHeeeeloł
Jednak nad naszą kolacją w sobote pojawił się znak zapytania.
Zaprosił nas na sobote wujek (Andrej)na imieniny.
My raczej jechać nie musimy ale teśiciowa chce jechać i ktoś musią ja tam zawieść a to kawalek drogi niestety jest... No i teraz nie wiadomo czy pojdziemy na kolacje bo siedzieć tam i być czujnym na telefon i w dodatku któreś z nas musi zrezygnować z %% to ja nie wiem czy to ma sens.
H ma się zastanowić czy nie przelożyć tego na Mikołaja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 07:12
-
Heyka z rana kochane ciocie:)ale miałam sen dzisiaj dziewczyny:) że miałam córeczkę i męża nie było i sama ją kapałam i nie naszykowałam sobie najpotrzebniejszych rzeczy pampersy gdzie indziej waciki gdzieś indziej ręcznik miałam ale płyn do kąpieli stał za daleko hehe i miałam mały problem hehe takie pierwsze kąpanko:) ale i tak sie cieszyłam że to córeczka:) i sen się skończył bo M do pracy wstawał.
Czy to był jakiś proroczy sen? Jak sądzicie? Jak będzie dziewczynka to się sprawdzi na razie nie wiemy:) -
nick nieaktualnyJa czekam na rozmowę ze sekretarzem... i czekam i czekam i czekam. Zaraz mnie kadrowa za liste bedzie ścigała a ten nie ma czasu dla mnie. Eh:/
Urzędy.......
I troche z humoru:
Jak się nazywa żona eskimosa??
.
.
.
.
.
.
Mrożonka
Padłam jak to usłyszałamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 09:38
-
nick nieaktualny
-
Monia, zacznę po nowym roku
Nie chce, bo przywiązałam się już do tej pracy i ludzi, po za tym nie lubię zmian, a nowa praca to nowi ludzie, itd. Ale nie mam wyjścia, tu się w końcu wykończę
Futuremama kiedy będziesz miała wyniki bety?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 10:24
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r.