Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycześć Mońka...mam nadzieję, że problemy lekkie i szybko je pogonisz..
kope lat Cię tu nie było kochana:*:**
opowiadaj jak święta..co dostałaś? jak sylwek?
no i jak starania z tym żelem ja też mam 1 m-c z tym żelem za sobą mam nadzieję, że coś dał bo doznania średnie;/;/monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj kurcze Mońka to szkoda;/...jakoś się naprostuje zobaczysz...
faceci to idioci trzeba nauczyć się z nimi zyć i już...takie zoo domowe trzeba prowadzić ja przywykłam mój tez fiksuje co jakiś czas zadymy ale w nosie to mam liścia w piękną gębusie daje żel pod pache i do lóżka zaciągam ...Buziulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia ułoży się zobaczysz taki kryzys , zwątpienie i niechęć każdego dopada wkońcu ludźmi tylko jesteśmy...
evaa sama nie wiem czasem myślę, że mój też dziecka nie umie zrobić....ale to chyba głupie i to bardzo
nie wiem też tego nie rozumiem u nas wszystkie wyniki idealne a zobacz 29 cykl mi mija az strach myśleć;/ -
nick nieaktualnynadzieje w żelu pokładam hehe:) dobre:) no starałam się jak mogłam nawet w sylwka przed wyjściem lezałam wyzelowana z nogami w górze z wałkami na głowie:) hehe nie traciłam ani pół dnia:)...zobaczymy cholera już też mnie szlag powoli trafia
...odwidziało się dziecko?? co on?? ...ja mam inną teorię pewnie coś innego mu na dupielezało a dowalił Ci z dzieckiem bo wiedział, że cie to najbardziej zaboli...pewnie tak było faceci sa nienormalni -
nick nieaktualnypomarudzi przejdzie mu...mojego za to na wszystko stać odwala mu w 2 strone myśli, ze jest bogaczem dziwolong...wymyślił takie auto dureń ze szok...budować sie chcieliśmy, jakieś wakacje może w końcu Pola bedzie a ten buja w obłokacha nawet nie wie ile wydaje na miesieczne wydatki...kazdemu odwala w inna strone:)
trzymaj go krótko i rób swoje Ty lepiej wiesz Mońka!! -
nick nieaktualnybeznadziejnie z tym żelem...w ogóle przeboje były bo lejący jest jak woda i wręcz mieliśmy produkcję dziecka zaplanowaną co do każdego kroku i ruchu a nie fajny sex
jak dla nas za śliski za lejący wszystko po nim opada i chęci i pytongi:)
a co najlepsze już po wszystkim wszystko w ekspresowym tępie wypływa bo ślisko jest jak cholera także nie wiem czy coś dotarło tam dalej...jak dla mnie beznadzieja Mońka...
i zaaplikowac go cholernie cięzko bo weź się woda wysmaruj;/;/ -
nick nieaktualnyno mnie tez strzela evaa żebys wiedziała juz normalnie zygam tym wszystkim , załamuje się i buntuje na przemian bo cóż mi zostało...konieckońców łykam tablety witaminy itd bo nie mam sumienia zrezygnować....ale fakt do dupy to wszystko!!
aj chyba czas sie wykąpać i iśc spać ...już samej;/ buuuu