Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMońka a Twojego to powaznie taka niechec wzieła?
co go ugryzło? ty sie go o zdanie nie pytaj upij wykorzystaj i tyle...
buziulka ale bys numer odwaliła:)
ja czuje w kosciach ze znów nici z mojej poli szlag mnie już powoli trafia!!!!!!
a prezenty fajne, kosmetyki bony na ciuchy tzn te karty podarunkowe i od mojego złoty łańcuszek tzw celebrytkę ten cieniutki z kółeczkiem na środku podoba mi się ledwie go widac:) -
nick nieaktualnywiecie tak chciałabym miec pole no mój kurwa w lutym 23 dokładnie 38 lat kończy!! w najczarniejszych myslach nie myslałam że jeszcze nic z tego nie wyjdzie...noż już bym nawet chciała ten test mu zapakowac z 2 kreskami ...jeny co by tu zrobic??
chyba czas na hindusa znowu;/
evaa Ty pijaczko zdrowie za plemniory tym razem niech się produkują zdrowe i dorodne:) -
nick nieaktualnyLeee to nie tak zle dziolchy
Monik pojedziemy, jeszcze bedziesz miala mnie dosc musze sie z kssiora uporac jakos.
Moj nie kupil mi Nic. Ale ja jemu tez nic :p
A co do alko to Buzik ma odwyk do sobotyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 21:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie zimno i wietrznie od rana mam nerwa na wszystko...
ridż stoi za rogiem jutro będzie.
obejrzałam kosogłosa jeny jaki zjeb teraz jakąs komedie męczę tak wogóle nakryje się zaraz kocem wydoje świąteczne wino i przetrzymam do wiosny...
rano miałam bojowy nastrój miałam wziąć sie za dietę i siłownię zadbać o rozwój duchowo-umysłowy....ale jednak to bzdura. będę pić pod kocem z rozpaczy do samej usranej wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybo wiosną będzie chociaż ciepło..tak sobie właśnie dzisiaj marze przezimować z wińskiem do ciepłej miłej wiosny i wyść z chałupy jak niedzwiedz z nory...
zmieniłam avatara taki mam nastrój, jak ta moja suka przyjdzie jutro to ja zabije wkońcu i nigdy wiece nie odwazy się do mnie przyjść!!!!!!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoptymizmu evaa?? kurde nie mam ani kszty optymizmu po 29 cyklach!!!!!!
chce być wściekła i zła i w dupie mam już te dobre nastawienie !
a mój Daro wraca gdzies za 2 tyg a wsumie na co on mi tu wcześniej, na bidaka patrzeć bym z żalu nie mogła, tak go nie widzę a za 2 tyg moze mi przejdzie.....)
jutro piekę urodzinowego torta dla męża koleżanki zobaczymy co wylezie, pewnie będzie czerwony:) -
nick nieaktualny