Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja od wielu lat nie mam znajomych i tak mi najlepiej kazdy mnie jakoś wnerwiał...kilka kolezanek i to tak nie za bardzo sie angazując...na przyjaźniach i znajomych tak się zawiodłam w zyciu, że wole ich nie miec:)...przynajmniej wredna dla nich nie jestem hehe:)
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyevaa to chyba nie taka zła wiadomosc taka przypadłośc meską szybko się leczy i po problemie ...przynajmniej znasz przyczynę.mi kiedys lekarz powiedział, że super byłoby gdyby mój miał taki problem 2-3 mies bierzesz leki i po temacie a tak nie wiadomo co i dlaczego i ciągle dupa...
głowa do góry!!:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHah może być
opowiem Ci ciekawostke
odstawiłam ostatnio tabsy pierwszy cykl bez... iii.. uruchomiłam ovufriendy i ovuviewy i inne takie... mierze temp, badam szyjke.. uważaaaam. to teraz nie czas na bejbi...
i co?
Kalendarzyk wskazywał dni juz prawie niepłodne wiec z mym sobie poszaleliśmy a te cholerne programy poprzesuwały dni teoretycznej owulacji na ten właśnie dzień!!
Ave ja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo nie wiem
Zobaczymy
ciekawa jestem co z tego wyjdzie ( a raczej kto )
ja wczoraj zaczełam ale ja to z takich ciekawskich ludzi jestem to nawet pochwa jest dla mnie polem do poznawania wymacałam ją ale nadal nie kumam kiedy jest nisko kiedy wysoko a czy otwarta i zamknieta to kosmos
miekkosc łatwo wyczuć
Mamita - uwielbiam złoto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 21:31