My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylku, idź do jakiegoś specjalisty, poszukaj jeszcze jakiegoś dermatologa, bo może to jest coś innego i jeszcze nie daj Boże te plamy zostaną albo to się łączy z jeszcze jakąś chorobą o ktorej nie wiesz. Takze do defmatologa marsz!
-
Tamka powiem Ci szczerze że jakoś nie mam już ochoty i siły jeździć po tych lekarzach, tym bardziej że nie ma tu nikogo sensownego, a szukać kogoś nowego to znowu od początku cały ten teatrzyk...
Od poniedziałku powinna zacząć przyjmować tamta dermatolog która odwołała wizyty, więc może w przyszłym tygodniu ogarnę się i pojadę. -
Nakrzyczymy, masz jak w banku!
też swego czasu jak miałam problemy ze zdrowiem i się diagnozowałam to na myśl o kolejnej wizycie lekarskiej szalg mnie trafiał, a później opadłam z sił ale trzeba znaleźć źródło problemu żeby więcej nie powrócił
Dobrej nocy, wypoczywajcie -
Dopiero teraz przeczytałam bo wczoraj ścięło mnie z nóg o 22
bardzo dobrze, że idziesz do lekarza, już nawet trudno, że tyle km ale musisz sprawdzić co to, żeby więcej nie wróciło i zniknęło do wesela!
u mnie kurcze 5 dpo i czuję się jak co miesiącnic kompletnie, żadnej różnicy, żadnej nowości, ehh
-
Eeee no, Tamka spokojnie, dopiero 5 dzień po. Jeszcze pewnie nie zdążyło się zagnieździć to co się zagnieździć musi
Ty z tego co kojarze juz długo się obserwujesz, jak długie masz cykle i ile u Ciebie trwa zwykle faza lutealna? Bo nie wiem od kiedy mam mocniej trzymać kciukiTamka lubi tę wiadomość
-
Trzymam, trzymam od początku. Pytałam bo później chcę po prostu jeszcze mocniej zacisnąć
Ciekawe czy Krokodylica dostała się do tego dermatologa? Oby pomógł Kochana!
Ech...ze mnie to leń jednak, tyyyyllleee miałam zrobić a obijam się okrutnie.
-
hehe, skąd ja to znam
od poniedziałku powtarzam sobie, że posprzątam porządnie mieszkanie - na razie skończyło się na poukładaniu rozrzuconych gazet
a jeśli Krokodyl olał dermatologa, to jej tu grube lanie sprawimy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 13:29
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Żeby skutecznie odciągnąć myśli i ręce od brudnych okien, wzięłam się za dekoracje Wielkanocne. Jestem na etapie robienia jaj. Jaja sobie robię z tego wszystkiego, hehe. Chociaż nie mam jakichś super zdolności manualnych to takie rękodzieło mnie trochę odstresowuje.
Tamka lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:hehe, skąd ja to znam
od poniedziałku powtarzam sobie, że posprzątam porządnie mieszkanie - na razie skończyło się na poukładaniu rozrzuconych gazet
a jeśli Krokodyl olał dermatologa, to jej tu grube lanie sprawimy!
Mmmm lanie będzieJa chcę, ja chcę!
A dermatologa nie olałam, dzwoniłam, grzecznie poprosiłam, żeby mnie przyjęła dzisiaj, bo to pilne, i kazała przyjechać na 19, więc dopiero za godzinkę ruszam.Tamka, Malenq lubią tę wiadomość