X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Ja też jakaś taka nie do życia jestem od wczoraj, jakiś super spadek energii mnie dopadł, przesilenie wiosenne czy inny pieron...

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    hej laski, zaniedbuję was ostatnio, przepraszam ale mamy nawał w pracy i muszę zostawać dłużej... do tego w domu zaczęliśmy budowę łazienki i 5 faceta kręci mi się po mieszkaniu.... jednym słowem syf i stres wpadnę do was jak się wszystko uspokoi

Trzymam za wszystkie kciuki ;)

wielkie buziole ;)

Uuuu pięciu chłopa, no no! ;)
    Ja też mam remontowo, ale u mnie tylko dwóch chłopów się kręci. ;)
    Na szczęście u mnie już bliżej jak dalej końca.

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas remontowo dopiero się zacznie i to będzie masakra, cały dom przerabiamy na zewnątrz i wewnątrz, oczywiście zmieniamy warunki mieszkaniowe na większe żeby było nam wygodniej we trójkę, tylko kiedy ta trzecia istotka się pojawi :-( na razie jako trzeci występuje pies , który jest przytulaśny i kochany i absorbujący ale to nie dzieciątko..

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • justta Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już też się nie mogę tego naszego Kropka doczekać, a mamy dwa koty :-) które też są mega przytulaśne

Tamka lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mrrr, fajnie, mnie się też jeszcze kot marzy! nasz pies koty uwielbia, bardzo chce się z nimi bawić i nie rozumie, dlaczego one niekoniecznie ;)

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • justta Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka to świetnego masz pieska, moje koty są szalone, lubią się bawić i gonić, to może by się dogadały :-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Tamka to świetnego masz pieska, moje koty są szalone, lubią się bawić i gonić, to może by się dogadały :-)

ooo, to na pewno! byłby szał zabawy ;) a jakby jeszcze piłeczkę do tego towarzystwa dorzucić, to już w ogóle! ;)

w propos psa - idę na spacer, bo mi co chwilę na kolana wskakuje, marchewkę piszczałkę pod nos podtyka i domaga się uwagi ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 21:04

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • justta Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    ooo, to na pewno! byłby szał zabawy ;) a jakby jeszcze piłeczkę do tego towarzystwa dorzucić, to już w ogóle! ;)

w propos psa - idę na spacer, bo mi co chwilę na kolana wskakuje, marchewkę piszczałkę pod nos podtyka i domaga się uwagi ;)

Moje koty uwielbiają patyczki aportują jak psy, szalone zwierzaczki, to miłego spaceru , ja mykam do łóżka, bo coś mnie łamie a nie chce się rozchorować, dobrej nocy

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patyyyczki! cóż za kocurki kochane, tego jeszcze nie widziałam ;)

właśnie wróciłam ale też idę spać, bo jutro znów godzinny spacer z psiurem przed pracą, eh, niezły trening przed kropeczką ;)

dobrej nocy

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, u nas piękne słońce, ptaszki śpiewają, wiosna! i od razu uśmiech na twarzy, a jeszcze do tego nowe buty założyłam, więc rozumiecie... ;)

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powitać :)
    U mnie też słońce, ciepełko, w końcu pierwszy dzień wiosny dziś mamy. Tamka, nowe buty mówisz, żeby tylko nie obtarły stopek. Ja tak mam z wszystkimi nowymi butami, nawet japonki potrafią mnie zmasakrować :)
    Miłego dnia dziewczęta ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • justta Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie u nas też piękne słoneczko dzisiaj i ciepło to super, humor się poprawił :-) mnie też obcierają buty nowe, ale jak wiadomo co nowe to nowe :-) Tamka ja właśnie licytuję buciki, mam nadzieję, że wygram i też będę w nowych śmigać. Dziewczyny miłego dnia ;-)

Tamka lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również tak mam z większością butów ale te są wyjątkowe, ręczna robota z Włoch i powiem szczerze, że czuć zasadniczą różnicę w jakości i wygodzie, chociaż dopiero 10.00, zobaczymy co powiem po 17 jak dojdę w nich do domu ;)

Faktycznie - dzisiaj astronomiczna wiosna! jutro kalendarzowa, jak miło

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powodzenia Justa! nie ma to jak zacząć dzień od zakupu butów ;)

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • justta Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co tutaj taka cisza? Co u was, jak samopoczucia? Ja dzisiaj zrobiłam lazagne i czekam na mężusia ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie humor niestety niezbyt dobry, bo plamy jak były na całym ciele tak są i jak swędziały tak swędzą.
    A można być mocno poirytowanym jak Cię wszystko swędzi od tygodnia 24 godziny na dobę.

• justta Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica a u tego drugiego dermatologa byłaś? masakra takie swędzenie współczuję, przecież coś musi pomóc

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica - współczuję biedaku....a szanse na ulgę jakieś są???

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta pojechałam i pocałowałam klamkę, "z powodów rodzinnych wszystkie wizyty odwołane".
    Nie wiem już naprawdę, bo tego się nie leczy (łupież różowy Gilberta), trwa to około 6 tygodni i znika, leczy się jedynie samo swędzenie. Ale dostałam leki do łykania, maść do smarowania i za przeproszeniem g*wno z tego, swędzi jak swędziało.
    Najgorsze jest to, że ponoć chorobę tą przechodzi się tylko raz w życiu, a ja już ją przechodziłam rok temu, i miałam te plamy przez 3 miesiące na sobie :/
    Także chyba już się pogodziłam z tym że do ołtarza pójdę wyglądając jak ogr.

• justta Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    justta pojechałam i pocałowałam klamkę, "z powodów rodzinnych wszystkie wizyty odwołane".
    Nie wiem już naprawdę, bo tego się nie leczy (łupież różowy Gilberta), trwa to około 6 tygodni i znika, leczy się jedynie samo swędzenie. Ale dostałam leki do łykania, maść do smarowania i za przeproszeniem g*wno z tego, swędzi jak swędziało.
    Najgorsze jest to, że ponoć chorobę tą przechodzi się tylko raz w życiu, a ja już ją przechodziłam rok temu, i miałam te plamy przez 3 miesiące na sobie :/
    Także chyba już się pogodziłam z tym że do ołtarza pójdę wyglądając jak ogr.
    Jak się raz w życiu przechodzi to może jednak to nie jest to tylko jakaś inna choroba, kurczę wiem jak trudno znaleźć dobrego dermatologa, moja siostra ma problemy z cerą i jeździ od jednego do drugiego i d*pa, trzymaj się i szukaj innego lekarza musi ktoś w końcu pomóc, nawet inne leki, takie żeby skutkowały na samo swędzenie

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
‹‹ 97 98 99 100 101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ