My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki! No takie płodne jesteście że ciężko was nadrobić, nawet nie wiem co miałam pisać, no. My wczoraj zarerwowaliśmy sobie weekedn w SPA na listopad i już nie mogę się doczekać
Mam nadzieję że będę już wtedy z brzuchem
lecę do pracy, najlepszego dla wszystkich solenizantek i jubilatek i gratulacje dla budujących, Blondi czekamy na betkę
Tamka, Nenaaa, Katjaa, Krokodylica, CzaryMary, Asha, momo1009 lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywczoraj oglądnęłam film o 16-letniej matce (ryczałam jak bóbr) i padły tam takie słowa: "Dusze małych dzieci same wybierają sobie rodziców a dopiero potem zjawiają się na Ziemii".
Słowa piękne ale to znaczy że mnie żadna druga duszyczka jeszcze nie wybrała i dlatego nie mogłam zajść w ciążę... a ja tak bym już chciała mieć drugie ehhhh -
Dzien dobry kochane
ja spozniona dzis
bylam z malzem u lekarza no i sie doigral ma nie duza ale jest przepuklina.. skierowanie ma na usg, ekg i inne badania ma nosic pas na kregoslp i wzmaciniajacy mesnie..
dostal podwojny opierdol ze dzwigal sam ode mnie i od lekarki
Smoczyco.. dzieki ci kochana za podpowiedz z zimnym kompresem.. zrobilam dzis co za ulga -
Katjaa wrote:wczoraj oglądnęłam film o 16-letniej matce (ryczałam jak bóbr) i padły tam takie słowa: "Dusze małych dzieci same wybierają sobie rodziców a dopiero potem zjawiają się na Ziemii".
Słowa piękne ale to znaczy że mnie żadna druga duszyczka jeszcze nie wybrała i dlatego nie mogłam zajść w ciążę... a ja tak bym już chciała mieć drugie ehhhh
To ja będę skakać jak osioł ze Shreka. "Mnie wybierz mnie... Wybierz mnie"Katjaa, Krokodylica, Kropka_1, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:wczoraj oglądnęłam film o 16-letniej matce (ryczałam jak bóbr) i padły tam takie słowa: "Dusze małych dzieci same wybierają sobie rodziców a dopiero potem zjawiają się na Ziemii".
Słowa piękne ale to znaczy że mnie żadna druga duszyczka jeszcze nie wybrała i dlatego nie mogłam zajść w ciążę... a ja tak bym już chciała mieć drugie ehhhhNajpierw znajdziesz porządnego chłopa, pocieszycie się sobą a potem zrobicie małego bobo z Waszego materiału genetycznego, na wzór i podobieństwo, hehe...a nie jakieś tam dusze...bla bla bla
Ło matko...alem romantyczna...Nasturcja, Katjaa, Krokodylica, Kropka_1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:O matko, wchodzę na fejsa, a tam moja koleżanka (Brytyjka) wstawiła zdjęcie dziecka z USG. Znowu jest w ciąży! To już jej czwarte dziecko a jest w moim wieku, rocznik '86. Nie mogę uwierzyć...
-
Nasturcja wrote:O matko, wchodzę na fejsa, a tam moja koleżanka (Brytyjka) wstawiła zdjęcie dziecka z USG. Znowu jest w ciąży! To już jej czwarte dziecko a jest w moim wieku, rocznik '86. Nie mogę uwierzyć...
O boziuniu... Jaka płodna.... Chcę takKatjaa lubi tę wiadomość