X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śpij Asha...co SE będziesz żałować :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • smarta Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki! No takie płodne jesteście że ciężko was nadrobić, nawet nie wiem co miałam pisać, no. My wczoraj zarerwowaliśmy sobie weekedn w SPA na listopad i już nie mogę się doczekać :D Mam nadzieję że będę już wtedy z brzuchem :) lecę do pracy, najlepszego dla wszystkich solenizantek i jubilatek i gratulacje dla budujących, Blondi czekamy na betkę :D

Tamka, Nenaaa, Katjaa, Krokodylica, CzaryMary, Asha, momo1009 lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Z Michałków to ja tylko preferuję takie które mają 190 cm, umięśnione, przystojne i dużym... hmmm poczuciem humoru :D

Bo poczucie humoru jest najważniejsze ;)

Katjaa lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Musze drzemnac kochane bo liter nie widze, niedlugo wwwerrrrooooocccceeeeee

Ja mam to samo, a cholera w pracy siedzę.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta zabierz mnie ze sobą do tego SPA, pliiiis.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarta jak Ci fajnie. 2 lata temu tez byłam w superanckim spa na urlopie. A teraz ... Ehhh urlop prawie cały wybrałam juz w marcu. Chlip, chlip.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym się zdrzemnęła, ale raczej nie ma sensu, bo u nas jest już 8 a poza tym pranie robię, bo sobie przypomniałam, że mąż nie ma już czystych majtek a ja piżamy :D ale jaja :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj oglądnęłam film o 16-letniej matce (ryczałam jak bóbr) i padły tam takie słowa: "Dusze małych dzieci same wybierają sobie rodziców a dopiero potem zjawiają się na Ziemii".
    Słowa piękne ale to znaczy że mnie żadna druga duszyczka jeszcze nie wybrała i dlatego nie mogłam zajść w ciążę... a ja tak bym już chciała mieć drugie ehhhh :/

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kochane ;)

ja spozniona dzis :D
    bylam z malzem u lekarza no i sie doigral ma nie duza ale jest przepuklina.. skierowanie ma na usg, ekg i inne badania ma nosic pas na kregoslp i wzmaciniajacy mesnie..

dostal podwojny opierdol ze dzwigal sam ode mnie i od lekarki :D

Smoczyco.. dzieki ci kochana za podpowiedz z zimnym kompresem.. zrobilam dzis co za ulga :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    wczoraj oglądnęłam film o 16-letniej matce (ryczałam jak bóbr) i padły tam takie słowa: "Dusze małych dzieci same wybierają sobie rodziców a dopiero potem zjawiają się na Ziemii".
    Słowa piękne ale to znaczy że mnie żadna druga duszyczka jeszcze nie wybrała i dlatego nie mogłam zajść w ciążę... a ja tak bym już chciała mieć drugie ehhhh :/

To ja będę skakać jak osioł ze Shreka. "Mnie wybierz mnie... Wybierz mnie" ;)

Katjaa, Krokodylica, Kropka_1, momo1009 lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    I będziesz miała, wszystko w swoim czasie :) Najpierw znajdziesz porządnego chłopa, pocieszycie się sobą a potem zrobicie małego bobo z Waszego materiału genetycznego, na wzór i podobieństwo, hehe...a nie jakieś tam dusze...bla bla bla
    Ło matko...alem romantyczna...;)

Nasturcja, Katjaa, Krokodylica, Kropka_1 lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu to Ci się chłopisko załatwiło... Niech szybciutko zdrowieje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenuś niestety taka ze mnie jakaś romantyczka z miękkim sercem i miękką "dupą"... :P

Nenaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, wchodzę na fejsa, a tam moja koleżanka (Brytyjka) wstawiła zdjęcie dziecka z USG. Znowu jest w ciąży! To już jej czwarte dziecko a jest w moim wieku, rocznik '86. Nie mogę uwierzyć... ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja dopiero teraz bo juz po pracy :)

Nie wiem co jest grane. Rano w pracy mialam wrazenie jakbym miala zaraz zwrocic sniadanie i brzuch mnie pobolewal :/ a po jakis 2 godzinach sie uspokoilo

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    O matko, wchodzę na fejsa, a tam moja koleżanka (Brytyjka) wstawiła zdjęcie dziecka z USG. Znowu jest w ciąży! To już jej czwarte dziecko a jest w moim wieku, rocznik '86. Nie mogę uwierzyć... ;)
    Nastka jakbym miała fajnego męża też bym miała już z 3 dzieci bo tyle chce... a jam rocznik 85 :P

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:

O boziuniu... Jaka płodna.... Chcę tak :)

Katjaa lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadziejeze szybko wyzdrowieje ...
    No to masz płodna kolezanke :P

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadziejeze szybko wyzdrowieje ...
    No to masz płodna kolezanke :P

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Biedroneczka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem szef wrócił i zarzucił mnie robotą hehe
    nio ja tesciową mam ok teśc hmm ciężki temat ale jak małż ze mna miał na pienku to oni stali za mną murem :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 1045 1046 1047 1048 1049 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ