Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śpij Asha...co SE będziesz żałować :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • smarta Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki! No takie płodne jesteście że ciężko was nadrobić, nawet nie wiem co miałam pisać, no. My wczoraj zarerwowaliśmy sobie weekedn w SPA na listopad i już nie mogę się doczekać :D Mam nadzieję że będę już wtedy z brzuchem :) lecę do pracy, najlepszego dla wszystkich solenizantek i jubilatek i gratulacje dla budujących, Blondi czekamy na betkę :D

Tamka, Nenaaa, nick nieaktualny, Krokodylica, nick nieaktualny, Asha, momo1009 lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Z Michałków to ja tylko preferuję takie które mają 190 cm, umięśnione, przystojne i dużym... hmmm poczuciem humoru :D

Bo poczucie humoru jest najważniejsze ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Musze drzemnac kochane bo liter nie widze, niedlugo wwwerrrrooooocccceeeeee

Ja mam to samo, a cholera w pracy siedzę.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta zabierz mnie ze sobą do tego SPA, pliiiis.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarta jak Ci fajnie. 2 lata temu tez byłam w superanckim spa na urlopie. A teraz ... Ehhh urlop prawie cały wybrałam juz w marcu. Chlip, chlip.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym się zdrzemnęła, ale raczej nie ma sensu, bo u nas jest już 8 a poza tym pranie robię, bo sobie przypomniałam, że mąż nie ma już czystych majtek a ja piżamy :D ale jaja :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj oglądnęłam film o 16-letniej matce (ryczałam jak bóbr) i padły tam takie słowa: "Dusze małych dzieci same wybierają sobie rodziców a dopiero potem zjawiają się na Ziemii".
    Słowa piękne ale to znaczy że mnie żadna druga duszyczka jeszcze nie wybrała i dlatego nie mogłam zajść w ciążę... a ja tak bym już chciała mieć drugie ehhhh :/

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kochane ;)

ja spozniona dzis :D
    bylam z malzem u lekarza no i sie doigral ma nie duza ale jest przepuklina.. skierowanie ma na usg, ekg i inne badania ma nosic pas na kregoslp i wzmaciniajacy mesnie..

dostal podwojny opierdol ze dzwigal sam ode mnie i od lekarki :D

Smoczyco.. dzieki ci kochana za podpowiedz z zimnym kompresem.. zrobilam dzis co za ulga :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    wczoraj oglądnęłam film o 16-letniej matce (ryczałam jak bóbr) i padły tam takie słowa: "Dusze małych dzieci same wybierają sobie rodziców a dopiero potem zjawiają się na Ziemii".
    Słowa piękne ale to znaczy że mnie żadna druga duszyczka jeszcze nie wybrała i dlatego nie mogłam zajść w ciążę... a ja tak bym już chciała mieć drugie ehhhh :/

To ja będę skakać jak osioł ze Shreka. "Mnie wybierz mnie... Wybierz mnie" ;)

nick nieaktualny, Krokodylica, Kropka_1, momo1009 lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    I będziesz miała, wszystko w swoim czasie :) Najpierw znajdziesz porządnego chłopa, pocieszycie się sobą a potem zrobicie małego bobo z Waszego materiału genetycznego, na wzór i podobieństwo, hehe...a nie jakieś tam dusze...bla bla bla
    Ło matko...alem romantyczna...;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Krokodylica, Kropka_1 lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu to Ci się chłopisko załatwiło... Niech szybciutko zdrowieje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenuś niestety taka ze mnie jakaś romantyczka z miękkim sercem i miękką "dupą"... :P

Nenaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, wchodzę na fejsa, a tam moja koleżanka (Brytyjka) wstawiła zdjęcie dziecka z USG. Znowu jest w ciąży! To już jej czwarte dziecko a jest w moim wieku, rocznik '86. Nie mogę uwierzyć... ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja dopiero teraz bo juz po pracy :)

Nie wiem co jest grane. Rano w pracy mialam wrazenie jakbym miala zaraz zwrocic sniadanie i brzuch mnie pobolewal :/ a po jakis 2 godzinach sie uspokoilo

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    O matko, wchodzę na fejsa, a tam moja koleżanka (Brytyjka) wstawiła zdjęcie dziecka z USG. Znowu jest w ciąży! To już jej czwarte dziecko a jest w moim wieku, rocznik '86. Nie mogę uwierzyć... ;)
    Nastka jakbym miała fajnego męża też bym miała już z 3 dzieci bo tyle chce... a jam rocznik 85 :P

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:

O boziuniu... Jaka płodna.... Chcę tak :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadziejeze szybko wyzdrowieje ...
    No to masz płodna kolezanke :P

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadziejeze szybko wyzdrowieje ...
    No to masz płodna kolezanke :P

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Biedroneczka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem szef wrócił i zarzucił mnie robotą hehe
    nio ja tesciową mam ok teśc hmm ciężki temat ale jak małż ze mna miał na pienku to oni stali za mną murem :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 1045 1046 1047 1048 1049 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ