X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Moja teściowa ma bardzo podobny charakter do mojego. Jest uparta, zodiakalny Byk tak jak ja i wszystko musi być tak jak ona chce. Ja niestety mam tak samo. I my się nigdy nie dogadamy. A że mają tylko jedno dziecko, czyli mojego męża, to zawsze chcieli dla niego ja najlepiej. Najlepsze studia, piękna żona z Indii, z ich kasty... Ja im się raczej nie podobam, bo oni nie znają takiego typu urody. U nich tylko czarne włosy i brązowe oczy i tak każda dziewczyna wygląda. Moja teściówka ma też bardzo wysokie mniemanie o sobie i to ona rozdaje karty w domu. A teść jej się słucha i nic nie powie jej, bo by dostał opieprz a potem by się do niego nie odzywała przez tydzień. To oni mają problem ze mną i moją kulturą. Teściowa ledwie się wysiliła, żeby na mapie zobaczyć gdzie Polska leży i pooglądać zdjęcia. Jak jej pokazałam zdjęcia mojego pieska Fifiusia, to nic nie powiedziała, tylko coś mamrotała. Ona psów nie lubi a dla mnie jak ktoś ogólnie zwierząt nie lubi to jest wredny człowiek i tyle. Niech spada na drzewo :D

A to dziwne co piszecz. Myslalam, ze ludzie z Europy czy moze ogolnei biali sa jakby pozakastowi tzn. cos jakby z miejsca uwazani za rownie dobrych i powazanych. Tak samo myslalam, ze biala kobeita to rarytas i mozna sie pochwalic.
    Ale tak sobei tez mysle, ze jesli to ich jedyny syn to moze ich troche przetemperowac bo moze im pograc na uczuciach. Wstyd bylby gdyby sie sasiedzi dowiedzieli, ze syn rodzicow sie wyparl.

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka ja brałam ślub w październiku i po roku się rozwiodłam ehhe i więcej bym w tym miesiącu nie brała... no ale to moje zdanie :) a Wy jak się kochacie bierzcie jak najszybciej :)

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Moja teściowa ma bardzo podobny charakter do mojego. Jest uparta, zodiakalny Byk tak jak ja i wszystko musi być tak jak ona chce. Ja niestety mam tak samo. I my się nigdy nie dogadamy. A że mają tylko jedno dziecko, czyli mojego męża, to zawsze chcieli dla niego ja najlepiej. Najlepsze studia, piękna żona z Indii, z ich kasty... Ja im się raczej nie podobam, bo oni nie znają takiego typu urody. U nich tylko czarne włosy i brązowe oczy i tak każda dziewczyna wygląda. Moja teściówka ma też bardzo wysokie mniemanie o sobie i to ona rozdaje karty w domu. A teść jej się słucha i nic nie powie jej, bo by dostał opieprz a potem by się do niego nie odzywała przez tydzień. To oni mają problem ze mną i moją kulturą. Teściowa ledwie się wysiliła, żeby na mapie zobaczyć gdzie Polska leży i pooglądać zdjęcia. Jak jej pokazałam zdjęcia mojego pieska Fifiusia, to nic nie powiedziała, tylko coś mamrotała. Ona psów nie lubi a dla mnie jak ktoś ogólnie zwierząt nie lubi to jest wredny człowiek i tyle. Niech spada na drzewo :D
    Ale Ty przecież jesteś Piękną Żoną, tyle że z Pl ;)

Nasturcja lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka nie zawsze tak jest. Ogólnie biała synowa to rarytas dla Indusów z północy Indii oraz dla ludzi niezbyt wykształconych i niezbyt zamożnych. Na południu Indii jest inaczej. Przynaj!niej w Tamil Nadu. Moi teściowie to z tej najwyższej kasty braminów a w dodatku są zamożni i wykształceni. Dla nich biała synowa to wstyd przed sąsiadami, którzy not bene są z tej samej gliny. Także zależy jaki region Indii i jaka kasta. Bramini mają bardzo wysokie ego.

• Asha Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Kotka nie zawsze tak jest. Ogólnie biała synowa to rarytas dla Indusów z północy Indii oraz dla ludzi niezbyt wykształconych i niezbyt zamożnych. Na południu Indii jest inaczej. Przynaj!niej w Tamil Nadu. Moi teściowie to z tej najwyższej kasty braminów a w dodatku są zamożni i wykształceni. Dla nich biała synowa to wstyd przed sąsiadami, którzy not bene są z tej samej gliny. Także zależy jaki region Indii i jaka kasta. Bramini mają bardzo wysokie ego.
    To tylko im piorko w dupe i na wystawke ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 13:19

Nasturcja, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena zazdroszczę teściowej. Widać, że to dobra kobieta. Gadulstwa nie lubię, ale zawsze to lepsze niż np.nie gadanie do siebie latami :D
    Ja z kolei cierpię na pisarstwo :D Nie potrafię komuś odpisać jednym zdaniem. Zaraz elaborat walę. Tak samo smsy. Zawsze tak z 4 lub 5 na raz wyjdą :)

Nenaaa, momo1009 lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Nena zazdroszczę teściowej. Widać, że to dobra kobieta. Gadulstwa nie lubię, ale zawsze to lepsze niż np.nie gadanie do siebie latami :D
    Ja z kolei cierpię na pisarstwo :D Nie potrafię komuś odpisać jednym zdaniem. Zaraz elaborat walę. Tak samo smsy. Zawsze tak z 4 lub 5 na raz wyjdą :)
    Tutaj to nikomu nie przeszkadza jak sadze :-)

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Wiesz co gadulstwo jako takie to jeszcze nic :) Najbardziej drażni mnie gdy ktoś nie umie słuchać... zawsze tylko ja, ja i ja...potem jeszcze raz ja...

Nasturcja, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha zarzuć no tutaj truflą w czekoladzie, ewentualnie Michałkami w białej polewie :D

• Asha Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Asha zarzuć no tutaj truflą w czekoladzie, ewentualnie Michałkami w białej polewie :D
    Oj kochana ile ja bym dala zeby oni tu w tym UK michalka na oczy widzieli...te ich cukierki to nawet przy takim michalka opakowaniu nie staly...nie mam ci nic do zarzucenia slonce :-(

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Z ciebie tez dlatego cie lubi ;-) dobry dobrego wyczuwa :-)
    Ale sobie słodzą... No no.... Jak milusio... :P

Asha, Nenaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha a Roses nie lubisz? Mi smakowały ;)

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ale sobie słodzą... No no.... Jak milusio... :P
    Sielsko anielsko Anusiek :)

Anuśka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie dowiedzialam, ze cierpie na gadulstwo kiedy zachorowalam na zapalenie krtani. Juz wczesniej moj narzeczony sygnalizowal mi i mowil, ze za duzo gadam ;) ale mu nei wierzylam. Kiedy zachorowalam to stracilam praktycznie glos. Moj narzeczony w koncu cieszyl sie z ciszy ;) a ja chodzilam podminowana bo nei moglam gadac! Wtedy zdalam sobei sprawe jakie to dla mnei wazne!
    Jak jestem sama w domu albo gdziekolwiek to gadam ze soba. W laboratorium tez gadam do siebie ale czasem nie moge (bo nie powinno sie gadac podczas pracy z komorkami bo mozna je czms zarazic) to mnie nosi normalnie :D

Ja wiem ze mam tzw. Fiksacje oralna ;) Serio :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 13:33

Nenaaa, momo1009 lubią tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie znuralo, cisnienie czy cis, do wyra zaleglam :-( chyba mus bedzie drzemke zapodac :-)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Wiesz co gadulstwo jako takie to jeszcze nic :) Najbardziej drażni mnie gdy ktoś nie umie słuchać... zawsze tylko ja, ja i ja...potem jeszcze raz ja...

Hi hi.. Ja mam taką babcię. Kiedyś jej powiedziałam że mnie zwolnili z pracy a ona na to "Ojej, to kto mi teraz będzie zakupy robił" Taka meega egoistka. Pępek świata :)

• Asha Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Asha a Roses nie lubisz? Mi smakowały ;)
    Jakos nie bardzo :-( ja wogole do slodyczy to niekoniecznie specjalnie, ale w pl wieksza mam chec

• Asha Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze drzemnac kochane bo liter nie widze, niedlugo wwwerrrrooooocccceeeeee

Katjaa lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    Ja sie dowiedzialam, ze cierpie na gadulstwo kiedy zachorowalam na zapalenie krtani. Juz wczesniej moj narzeczony sygnalizowal mi i mowil, ze za duzo gadam ;) ale mu nei wierzylam. Kiedy zachorowalam to stracilam praktycznie glos. Moj narzeczony w koncu cieszyl sie z ciszy ;) a ja chodzilam podminowana bo nei moglam gadac! Wtedy zdalam sobei sprawe jakie to dla mnei wazne!
    Jak jestem sama w domu albo gdziekolwiek to gadam ze soba. W laboratorium tez gadam do siebie ale czasem nie moge (bo nie powinno sie gadac podczas pracy z komorkami bo mozna je czms zarazic) to mnie nosi normalnie :D

Ja wiem ze mam tzw. Fiksacje oralna ;) Serio :D
    Kotka, jeśli tylko wiesz w którym momencie przestać gadać i dopuścić do głosu druga osobę, wysłuchać jej...to wszystko z Tobą ok :)

CzaryMary lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z Michałków to ja tylko preferuję takie które mają 190 cm, umięśnione, przystojne i dużym... hmmm poczuciem humoru :D

Tamka, Arienna, marissith lubią tę wiadomość

‹‹ 1044 1045 1046 1047 1048 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ