My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOj płodna i to jak! Czwarte dziecko w przeciągu 4 lat! Znałam ją jeszcze zanim wyszła za mąż i nie miała dzieci i pamiętam, że o pierwsze dziecko starali się 2 lata a oboje są zdrowi. I jak już zaszła z pierwszym tak potem poszło! No nie mogę uwierzyć jak ona szybko w ciążę zachodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 14:24
Czarnula87, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Zresztą nie wiadomo czy wracamy do Manchesteru, bo być może będziemy mieli coś innego na oku. Ja zawsze chciałam mieszkać w Cardiff, a mąż w sumie bardziej w północy się lubuje i Leeds mu się podoba. No zobaczymy.
Nasturcja lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Na zakupach grupowych fajną ofertę znaleźliśmy i w dwie pary ssię wybieramy na weekend z 11 listopada, więc wiekszosc i tak pewnie będzie miała wolne a że ja na umowę zlecenie to mówię że 10 mnie nie ma i tyle. Fajna sprawa bo w sumie za 4 zabiegi i 4 dni i nieograniczone sauny i jacuzi wyszlo nam niecale 400 zł od osoby.
A za ludźmi którzy nie lubią zwierząt też nie przepadam, jakoś takie mam wrażenie że jak nie mają empatii do stworzonek to i z uczuciami do ludzi jest ciężko. No co innego jak ktoś się boi bo ma jakiś uraz. Choć powiem wam że jestem w stanie zrozumieć jak oddaje pieska bo nie może sobie przy dziecku pporadzić bo pies agresywny i nic nie pomaga. Ale to się wtedy innego domu szuka. Ja myślę że z moją suczą nie będzie problemu, bo ona dzieci uwielbia po prostu, czasem jak patrze jak biega z dzieciakami to tym bardziej mam ochotę na malucha co by psu przyjemność zrobić. Gorzej z sunią która jest u teściów, ona czasem potrafi zęby dzieciakowi pokazać ale jak dostanie po łbie to jej przechodzi.
Ania_84, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
My kochamy zmezem zwierzaki
i az mi serce sie sciska ze musze nasza kicie i pieska zostawic na cale 4 dni ;(
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChoco a możesz coś więcej o Leeds napisać? Jaka jest tam pogoda, jacy ludzie i jaki akcent mają? Nigdy tam nie byłam. Manchester był naszym domem, ale Manchester to takie duże syfiaste miasto, pełno śmieci na ulicy i czarnoskórych gangsterów. Strach wychodzić wieczorem samemu chociaż nigdy mi się nic nie stało.
-
Anuśka wrote:Ja kocham mojego adoptowanego koteła, przygarniętego kundelka, żółwia,kurki i nawet gąski, które drą paszczę jak nienormalne... Tylko much nie kocham i komarów
1001 komarów lubi to
Anuśka, Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też kocham zwierzaczki, a najbardziej psy. Za każdym razem jak jestem w Polsce i się pakuję już z powrotem to Fifi przychodzi i kładzie mi się na ubrania albo wchodzi do walizki i patrzy się na mnie z załzawionymi oczami. Serce mi się kraja jak to widzę.
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Też kocham te małe sierściuchy, nie mam ale miłuję
jak tylko wchodze do domu to chodzi miedzy nogam wskakuje na stol hop w moje ramiona
mruczy i oczywiscie patrzy zeby jej cos dac
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Zawsze śpię przy otwartym oknie.
1001 komarów lubi to
o nie moj michal zwariowal.. eszcze wzial fuche dzis ;/ nozesz kurwosci -
Ania_84 wrote:komarom mowie stanowcze NIE
o nie moj michal zwariowal.. eszcze wzial fuche dzis ;/ nozesz kurwosciAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Nooo, to nie pisz czasem na fejsie, że śpisz przy otwartym oknie...bo Cię komary zalajkują