My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenaaa wrote:http://zapodaj.net/eb31169251c02.jpg.html
Nenaaa, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Zawsze śpię przy otwartym oknie.
1001 komarów lubi to
U mnie to samo. Tzn mój mąż nawet w zimie musi mieć otwarte i zawsze są o to spory bo ja zawsze strasznie marznę
a Zygmunt do mnie też ostatnio coś nie zagląda...Nenaaa lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Udało mi się wreszcie umówić z lekarzem. On ma dzisiaj wolne a ja zapomniałam o tym i wydzwaniałam do niego jak obłąkana. Jak mi się przypomniało to przestałam, ale oddzwonił i umówiłam się na jutro. Ufff... Jutro popołudniu będę wiedziała o co chodzi mojemu organizmowi
Wiecie co... Nadal czuję się nietrzeźwa -
Witam wszystkie forumowiczki:)
jestem tu od niedawna i jak dotychczas tylko obserwowałam... ale postanowiłam napisać i poradzić sięRównież jestem przed 30 i z mężem staramy się o bobaska:) W tym cyklu w 11dc byłam na usg i pani Ginekolog poinformowała, że mam pęcherzyk 1,5cm i za 3 dni będzie owulacja. Więc ,,staraliśmy się" 13,15 i 16dc. Cykle mam 32-33dniowe. Dzisiaj jest 27dc i już nie mogę wytrzymać, jak myślicie jest szansa na ciążę? Od 2 dni nie czuję się najlepiej, ale to może jakieś przeziębienie, nie chce się niczym nakręcać, tylko tak bardzo chciałabym już wiedzieć...
-
nick nieaktualny
-
hope30 wrote:Witam wszystkie forumowiczki:)
jestem tu od niedawna i jak dotychczas tylko obserwowałam... ale postanowiłam napisać i poradzić sięRównież jestem przed 30 i z mężem staramy się o bobaska:) W tym cyklu w 11dc byłam na usg i pani Ginekolog poinformowała, że mam pęcherzyk 1,5cm i za 3 dni będzie owulacja. Więc ,,staraliśmy się" 13,15 i 16dc. Cykle mam 32-33dniowe. Dzisiaj jest 27dc i już nie mogę wytrzymać, jak myślicie jest szansa na ciążę? Od 2 dni nie czuję się najlepiej, ale to może jakieś przeziębienie, nie chce się niczym nakręcać, tylko tak bardzo chciałabym już wiedzieć...
Szansa zawsze jest, powodzeniahope30 lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Korzeń jakiegoś zielska zawierający naturalne estrogeny, dobra rzecz ponoć
Powodzenia u lekarza, oby wszystko wyjaśniło się szybciorem
Aaaaa.. Dzięki za wyjaśnienie. Bo wiesz ja ze wsi jestem i z korzeni to pietruszkę znam tylkoCzaryMary, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:A co to?
Na owulację i endometrium. Jeśli masz normalne cykle z owulacją to pewnie szkoda sobie rozregulowywać. Czasem się bierze przy CLo na endometrium, bo potrafi bo Clo zmusza jajniki do pracy ale potrafi źle wpływać na endometrium. W zielarach jest dużo info, tam są dziewczyny które się tym specjalizują i dużo z PCO zaszło na tym przed braniem Clo.
A ja się przed nim wzbraniam, choć wykres Krokodylicy zdecydowanie mnie przekonujeKrokodylica lubi tę wiadomość
******************************GANG18+*****************************