My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili83 wrote:a co to jest conceive plus?jakaś zacofana chyba jestem
Lubrykant przyjazny dla plemników. Wydłuża ich żywotność i takie tam, generalnie czują się jak w domu i są chętne do pracy
Krokodylica lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Lili ja to się zbieram żeby zakupić, sporo czytałam, nie jest najtańszy. Dostępny albo w aplikatorach (wygodniejsze, ale droższe) albo w tubce - wtedy najlepiej aplikować strzykawką, bo tak 3-4 ml tego potrzeba tyle że jak mężowi powiedziałam o tej strzykawce to stwierdził że jak z nią wyskoczę w środku akcji to mu wszystko opadnie i będą nici z serduszek.
Lili83 lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:Lili ja to się zbieram żeby zakupić, sporo czytałam, nie jest najtańszy. Dostępny albo w aplikatorach (wygodniejsze, ale droższe) albo w tubce - wtedy najlepiej aplikować strzykawką, bo tak 3-4 ml tego potrzeba tyle że jak mężowi powiedziałam o tej strzykawce to stwierdził że jak z nią wyskoczę w środku akcji to mu wszystko opadnie i będą nici z serduszek.
Lili83 lubi tę wiadomość
-
smarta wrote:Lili ja to się zbieram żeby zakupić, sporo czytałam, nie jest najtańszy. Dostępny albo w aplikatorach (wygodniejsze, ale droższe) albo w tubce - wtedy najlepiej aplikować strzykawką, bo tak 3-4 ml tego potrzeba tyle że jak mężowi powiedziałam o tej strzykawce to stwierdził że jak z nią wyskoczę w środku akcji to mu wszystko opadnie i będą nici z serduszek.
buhhahhahaha ale się usmiałam wyobraziłam sobie jak by to było u mnie strzykawaka podczas odpada na 100 pro:)
Cena no cóż czego się nie robi dla kropka:)
*******Gang18+*******B -
Jak w laboratorium... Najpierw ja wstrzyknę strzykawą a teraz Ty wstrzyknij swoją hi hiLili83 lubi tę wiadomość
-
Ja stosuję Conceive Plus od trzech cykli i cudów nie ma. -
Krokodylica wrote:Raczej nie. Bo mnie podk*rwi jeszcze bardziej jak znowu wróci po 22:00.
Ale kij w to.
Ja w domu siedzieć nie będę, czy autem czy na moto, gdzieś wybędę.sciskam mocno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 16:41
-
Krokodylica wrote:Asha można, to Ci nie wyleci, bo to jest z takim specjalnym aplikatorkiem żeby daleko to wlazło.
Dlatego wygodniej te z aplikatorkiem kupić, ale drożej wychodzą niż tubka.
mozna by sprobowac bo u mnie chyba te jego plemniory nie bardzo lubia moj sluz cos mi sie tak zdaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 16:42