My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:???? To na jedno bzykanko tylko?
No w teorii tak.
Ale ja stosuję po troszkę, tylko czasem, dla lepszego poślizgu, bo jak mam sucho to lubrykantów nie można czy tam śliny, a to można, a poślizg jest spoko.
Tyle że na ulotce jest napisane jak się powinno stosować dla efektów.Czyli trzy tubki na trzy bzykanka. Ponoć pomaga.
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:No w teorii tak.
Ale ja stosuję po troszkę, tylko czasem, dla lepszego poślizgu, bo jak mam sucho to lubrykantów nie można czy tam śliny, a to można, a poślizg jest spoko.
Tyle że na ulotce jest napisane jak się powinno stosować dla efektów.Czyli trzy tubki na trzy bzykanka. Ponoć pomaga.
-
nick nieaktualnyzostawić Was na chwilę a Wy już o nażelowanych Kaśkach, Stefanach, Wacławach.
Też słyszałam same dobre rzeczy o tym lubrykancie.
Kroko, zazdroszczę Ci tego motoru.
Ostatnio jechałam za kobitą na motocyklu. Wszystko miała fajne. Fajna maszyna, fajny kombinezon i fajna figura : - )
Spod fajnego kasku wystawały jej fajne rude włosy splecione w warkocz, a na jego końcu powiewała czerwona wstązeczka.... wyglądało to przyjemnie.
Asha, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Blodnik jeszcze raz gratuluje
chyba tez sie zaopatrze w ten specyfik jka teraz w Polandzie bedziemy
ja wlansie foty przegaldam i znalazlam zdjecie testu ciazowego z 28.09.2010moj cien kochny.....ah jakbym chciala taki jeszcze kiedys zobaczyc
-
CzaryMary wrote:
Kroko, zazdroszczę Ci tego motoru.
Ostatnio jechałam za kobitą na motocyklu. Wszystko miała fajne. Fajna maszyna, fajny kombinezon i fajna figura : - )
Spod fajnego kasku wystawały jej fajne rude włosy splecione w warkocz, a na jego końcu powiewała czerwona wstązeczka.... wyglądało to przyjemnie.
To na pewno byłam ja. Mam fajny motocykl, fajną figurę i zajebisty kombiak opinający dupkę.Poza tym mam rude włosy.
Dżołk.CzaryMary, Asha, marissith, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny