My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
smarta wrote:Na owulację i endometrium. Jeśli masz normalne cykle z owulacją to pewnie szkoda sobie rozregulowywać. Czasem się bierze przy CLo na endometrium, bo potrafi bo Clo zmusza jajniki do pracy ale potrafi źle wpływać na endometrium. W zielarach jest dużo info, tam są dziewczyny które się tym specjalizują i dużo z PCO zaszło na tym przed braniem Clo.
A ja się przed nim wzbraniam, choć wykres Krokodylicy zdecydowanie mnie przekonuje
Ja i normalne cykle? Żartujesz chybaMam PCO i wyjątkowo porąbany organizm
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hope30 wrote:a Wy jak sobie radzicie z oczekiwaniem na wynik..? termin spodziewanej @ przypada mi na poniedziałek/wtorek a to jeszcze tyle dni:(
Ja sobie nie radzę. Zamiast fazy lutealnej zwanej też poowulacyjną, ja mam fazę zrytego beretu i za każdym razem czuję że jestem w ciążyCzaryMary, Asha, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ja sobie nie radzę. Zamiast fazy lutealnej zwanej też poowulacyjną, ja mam fazę zrytego beretu i za każdym razem czuję że jestem w ciąży
czyli nie jestem sama.. też mi się ciągle wydaje że to już.. a potem się okazuje wielkie nic. no cóż pozostaje czekać. Bardzo Wam dziękuję za wsparcie!CzaryMary, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba ok.
Chociaż ta prolaktyna trochę wyzsza niż powinna być.
Właśnie wertuje Internetu w poszukiwaniu info jak to z ta prolaktyna być powinno.
A tsh przez niecały rok wzrosło mi z 0.26 do 1.9 hmm ciekawe dlaczego.
Nic to.
Jakie macie plany na dzisiejsze popołudnie?
-
CzaryMary wrote:Chyba ok.
Chociaż ta prolaktyna trochę wyzsza niż powinna być.
Właśnie wertuje Internetu w poszukiwaniu info jak to z ta prolaktyna być powinno.
A tsh przez niecały rok wzrosło mi z 0.26 do 1.9 hmm ciekawe dlaczego.
Nic to.
Jakie macie plany na dzisiejsze popołudnie?
Ale w normie masz wyniki, więc super
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blondik super! Choć to już było wiadome
Anuśka to może też Donga lub soję powinnaś wypróbować jeśli do Clo Cię nie ciągnie
Mi soja niewiele pomogła więc zdecydowałam że Dong silniejszy i to ostatnia szansa dla mojego organizmu przed Clo. No chyba że mi ładny wykres wyjdzie, wskazujący na owulację to jak się nie uda spróbuje jeszcze raz - bo mnie Kroko twój wykre jara bardzo i jakbym taki miała to próbowała bym cierpliwie
ale że jest jak jest to tonący brzytwy się chwyta
Generalnie mam wyborny humor moje drogie, ciężarówki niech wysyłają wiruski fasolkowe, a ja wam wszystkim wysyłam wiruski nadziei i uśmiechu
Krokodylica lubi tę wiadomość
******************************GANG18+*****************************