My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
lemurek wrote:ale coś mi się przypętało ... swędzi i piecze... brrr pewnie jakieś globulki mi przepisze, wiecznie coś
To pewnie ci coś przepisze na to, też nienawidzę takich choróbsk, ale mi, odpukać, dawno się takie nie zdarzały, możesz się wspomóc jakimiś dobrymi bakteriami spytaj się lekarza, może coś zaproponuje, ja co 3, 4 cykl biorę Lacibios Femina -
Dziewczyny stosowała któraś ten żel na Conceive Plus na polepszenie śluzu? Bo ja go mam nie wiele i tak myślę czym by się tu wzmocnić, pije już siemię lniane ale nie zauważyłam jak dotąd poprawy, może ten żel? Chyba że macie jeszcze jakieś inne naturalne sposoby
-
Dzięki Anastazjaaa może u mnie to problem nie picia za dużo, muszę się wziąć za siebie i więcej wody pić i soków tak jak tam napisali z marchewki , siemię też będę pić i może jeszcze coś wypróbuję
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam już po usg...przeżyłam...
Justta pytałaś się ile każda znas jest ze swoją drugą połówką, otóż u mnie 12.08 minie 8 lat po ślubie:)
A o torbieli to niestety nie usłyszałam lepszych wieści
torbiel (ta po stymulacji clo) zmieniła się na torbiel krwotoczną czyli wczorajszy ostry ból był powodowany pękaniem???
Dostałam Primolut Nor na 10dni, potem ma być krwawienie, a potem znowu na usg..
Z wieści dobrych - to w lewym jajniku "coś" czeka .... może jakiś pęcherzyk się zdecyduje na święta, być tym dominującym:)
co do śluzu, u mnie ostatni skąpo i to bardzo...piłam wiesiołek, piję siemię lniane i jak na lekarstwo..........
3mam kciuki za wszystkie "badajęce" się -
nick nieaktualny
-
A w pierwszej ciąży kiedy się zorientowałaś? Miałaś jakieś objawy przed @ czy dopiero po była niespodzianka ?
Bo czytam jak szalona o wszystkich objawach i czesto jest ten bol jak na @ wymieniany... Mnie tez tak pobolewa chwilami i ciagle jakas tam nadzieje mam...wiec moze nam sie uda... -
Ja w pierwszej ciąży miałam takie objawy że od razu odrzuciło mnie od kawy, miałam na nią ochotę ale jak piłam to była strasznie niedobra, fuu, brzuch bolał jak na okres ale jakby delikatniej, i czułam jakby kuleczkę w brzuchu chyba macica się rozpulchniała, albo bardzo chciałam to czuć i tak mi się wydawało z tymi objawami to różnie bywa, niekiedy nic nie czuć i jest a i jeszcze swędzące bardzo sutki to były moje objawy wcześniejsze tak mniej więcej na tydzień przed spodziewaną @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 20:14
-
Dziewczyny czy któraś z Was może mi wytłumaczyć co oznacza śluz przeźroczysty rozciągliwy w 20 dc (mam 26 dniowe cykle) Stan zapalny? Z hormonami się coś pokręciło? Nie potrafię znaleźć nic na internecie na ten temat. Będę wdzięczna za interpretacje.
-
Alfetka, ze śluzem nie pomogę, sama mam mega problem z rozróżnianiem go i generalnie zauwazam u siebie albo rozciagliwy albo lepki, innych nie moze owu ci sie przesunela? Ja miewalam 20 dc owulacje przy cyklach 32-33 dniowych