My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny, ja się dzisiaj też średnio wyspałam, Tamka tule mocno, kwiecień będzie nasz zobaczycie wiosna słoneczko ptaszki śpiewają
munirka, ja też tak nie miałam, bolą mnie od owulacji mniej więcej i przed okresem kończy się ból, a tak wogóle to nie codziennie mnie bolą, to są takie skoki bólowe, to widać u każdej inaczej, ale myślę że warto się przebadać
Dziewczynki miłego dniaNenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no kwiecień na pewno będzie nasz!! koniec, kropka!
planuję zmasowany atak na zioła ojca Sroki , tylko muszę zgłębić temat, bo Anastazja coś pisała, żeby z allegro nie kupować, tylko w zielarskim sobie umieszać samodzielnieKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Zaraz poszukam co one tam w sobie mają ciekawego, ale pewnie i tak nie dostanę tu wszystkich składników. Przy najbliższej wizycie w Pl czeka mnie zmasowany atak na lekarzy, zielarzy itp. Oj będzie się działo Ale może do tego czasu jakieś jajeczko zlituje się nade mną i się weźmie i zapłodni szczęśliwie
-
Ale byłby numer Mikołajkowy bądź Gwiazdkowy prezent by nas czekał. Najlepszy prezent, rzecz jasna!
Początek Nowego Roku też wchodzi w grę, więc prezencik Mikołajkowo-Gwiazdkowo- Noworoczny mile widziany!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 10:11
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Efekty muszą wreszcie przyjść i będą, nie ma innej opcji Zdrowy organizm w końcu zareaguje odpowiednio.
U mnie za to pierwsza faza różni się od poprzedniej temperaturami, wyjątkowo wysokie są i dobrego śluzu coś nie widać u mnie, pomijając ten z 9 i 10 DC, ale to były jakieś śladowe ilości i nie jestem w ogóle go pewna. Za to po rutynowym porannym mierzeniu, z ciekawości zmierzyłam pod pachą i tempka nie sięgała nawet 36 st. Bycze różnice pochwa-pacha. -
wow, to faktycznie
ja mierzę w buzi od jakiś 6 miesięcy więc nawet nie wiem, jakie mam pod pachą tudzież tam jeszcze niżej
z zrób sobie może teścik? owulacyjny albo ciążowy? bo jak takie wysokie tempki to może coś jest na rzeczyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 10:48
-
Kochana, czekam jeszcze, zobaczymy czy w ogóle wyznaczy mi owulke, nie sądzę żeby już była. Może ten cykl ogólnie będzie wysoko-temperaturowy. Mam nadzieję, że tak będzie bo nie przyjmuję do wiadomości żeby miał być bezowulacyjny!
-
nie, no co Ty - owulka na pewno będzie! może późniejsza po prostu, z tym śluzem tak bywa, że czasem jest płodny, a później na skutek przeziębienia/stresu/podróży/złośliwości losu termin owu się przesuwa i śluz zanika na chwilę, także spokojnie
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:No to czekam, na ile się da - cierpliwie.
Mam ochotę na biały barszcz, a dokładniej, zalewajkę. Muszę zrobić dziś
podziwiam, nigdy nie robiłam, nawet nie wiedziałabym jak się do tego zabrać, od pewnych kwestii mam ludzi czyt. babcię -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny