My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Proste Tamka, jak budowa cepa Też miałam od tego ludzi zawsze, hehe, ale wiesz, w końcu musiałam się wziąć za gotowanko, bo większość tych moich ludzi zostawiłam w Pl. Tutaj jest teściowa, świetnie gotująca i podrzucająca często coś smakowitego lub zapraszająca na wyżerkę ale za dużo i za kalorycznie u niej, więc pichce częściej sama.
-
nick nieaktualnyTamka masz jak w banku, to wszystko na Ciebie czeka:)
również mi przykro...dziadkowie, a szczególnie babcie to niezastąpione "dobre duszyczki"...ja znałam tylko też z jednej strony, a dwa lata temu pochowaliśmy babcię mojego A. był on u niej oczkiem w głowie, strasznie to zniósł...
mam nadzieję, że też będę babcią jak z obrazka:)
kiedyś wejdę na podobne forum dla "kiedy zostanę babcią":D:DTamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kobietki ja mieszkam w Norwegii blisko Mikołaja,to moge mu szepnąć na uszko,żeby wkońcu dał wam te prezenty pod choinkę,bo jak nie to się z nim policzę he.
Ja zaczynam staranka od nastepnego cyklu.Trzymam za was kciuki i życze miłego dniaMalenq, Nenaaa, Tamka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Tamka jak mieć to dwójkę od razu???? no może to i dobra myśl...ale u mnie w rodzinie nie było bliźniaczych ciąż to i szanse nikłe...
nie mam nic przeciwko moja Babcia jest z ciąży bliźniaczej, niestety jej siostrzyczka nie przeżyła, mam też kuzynów bliźniaków no i podobno po 30tce ciąże bliźniacze częściej się trafiają i miałam proroczy sen , że w takiej właśnie ciąży byłam, więc czekam niecierpliwieMalenq lubi tę wiadomość
-
Ja tez nie mam nic przeciwko blizniętom ale niech będą to bliznięta dwujajowe. U mnie raczej drugi raz się nie trafią bliznięta więc niech będzie chociaż jedno