My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczęta ja tak z innej beczki... Czy Wam też się zdarza, że bolą Was piersi jeszcze w trakcie miesiączki?? Mnie zawsze przestawały boleć tuż przed, a teraz mam już trzeci dzień cyklu i tak mnie bolą, że nie mogę się dotknąć i mam strasznie wrażliwe i bolące sutki.. coś u mnie ostatnio wszystko na opak ... Piszę akurat w tym wątku, ponieważ już czuję powiew 30-stki na karku
-
nie kojarzę u siebie takiej sytuacji, też zawsze przestają mnie boleć dzień-dwa przed okresem, ale podobno każdy cykl jest inny, może któryś hormon u Ciebie zaszalał troszkę, to chyba tak, jak z temperaturą - czasem spada przed okresem, czasem w trakcie, a czasem po
-
wiecie co, ostatnio wyczytałam, że z tymi hormonami to nie taka prosta sprawa - jakiś prof. gin się wypowiadał, że one się wahają nie tylko w zależności od dnia cyklu, ale i od godziny, więc żeby poznać ich poziomy trzeba położyć się do szpitala.. nie wiem, na ile to prawda, a na ile przesada ale tak wyczytałam..
-
Ostatnio gdy mijam na ulicy kobiety z dziećmi, zastawiam się zawsze, ciekawe ile cykli dana osoba sie starała, czy się leczyła, na co i jak długo? Hehe, świruję już. Kiedyś pomyślałabym tylko, chciała i ma lub wpadła i ma