My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ze mnie też obibok Te nieszczęsne okna czekają na umycie, już patrzeć na nie nie mogę ale kurza twarz nie mogę jakoś się nad nimi zlitować i wypucować.
Tak sobie biegam po Ovu i chyba jakiś wysyp fasolek jest? Wiosna tak działa? -
nick nieaktualny
-
justta to co przeszłaś w życiu na pewno zostanie Ci wynagrodzone wspaniałym dzieciaczkiem
A co do gotowania to ja bardzo lubię gotować. Na co dzień jak dużo pracuję i wracam z pracy to już mi się za bardzo nie chce gotować, ale jak chwilę odpocznę i "odsapnę" od dnia całego to lubię coś upichcić. A jak mam nerwa to idę do kuchni, to mnie uspokaja. -
No co Ty Anastazjaaa, ja to tak lubię. Nowe przepisy, nowe smaki, czasem w głowie już mam ułożone co z czym będzie dobrze smakować.
A jak jestem zła to nic mnie tak nie wycisza jak gotowanie czy pieczenie. (A potem oczywiście jedzenie tego co zrobiłam, bo pojeść lubię )
I ten zapach ciasta w całym domu... mmmm.... -
Dzień dobry
mnie mąż wczoraj z okazji 5 rocznicy pierwszej randki zabrał na kolację eh, uwielbiam takie niespodzianki i wyjścia, pękłam z przejedzenia, wspaniały wieczór
Anastazja, to już mały mężczyzna-sportowiec normalnie w PL jest teraz trend żeby komunie w knajpach robić, wygląda tak jak wesele! z jednej strony moim zdaniem to lekka przesada, z drugiej jak pomyślę, że miałoby mi się 30 osób co najmniej przez dom przewalić, a ja dla nich gotować, sprzątać przed i po i ogarnąć towarzystwo to wizja knajpy wydaje się czarowna...
może to plamienie ma jakiś inny powód? cały czas ściskam kciuki... natomiast dziwi mnie, że ovu Ci w ogóle owulacji nie zaznaczył...Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Hej,
Ulala, Tamka, super romantyczna niespodzianka, humorek widzę dzisiaj lepszy I jeszcze tempka odbiła troszku
Moją temp. pogięło w tym cyklu...może bezowulacyjny będzie, tfu, tfu.
Anastazja nie martw się na zapas, i tak sobie z pewnością pięknie ze wszystkim poradzisz
Anastazjaaa lubi tę wiadomość