X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam wenę wtedy, kiedy porządek w kuchni, czyli niestety rzadko ;) ale tymi warzywkami z patelni mnie natchnęłyście

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • justta Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się przyznaje, że mi się rzadko kiedy chce coś zrobić w kuchni, za to M uwielbia, tylko, że jego nie ma codziennie niestety

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja muszę zjeść codziennie coś gotowanego domowego. Mój żołądek domaga się chociaż porcji dziennie gotowanego jedzonka, inaczej wariuje...Zupki mój brzuchol też uwielbia:)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa mój brzusio ma tak samo...ale ja straszny leń..staram się zatem na 2dni z góry gotować...bo inaczej sucharami będę go zapychać.....

• lemurek Ekspertka

Wysłany: 25 marca 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ;)
    a mnie przywitał w domu zapach pizzy ....... pychota i teraz leże do góry brzuchem ;)

• lemurek Ekspertka

Wysłany: 25 marca 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justta przykro mi ..... ale będzie dobrze :)

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze mnie też obibok :) Te nieszczęsne okna czekają na umycie, już patrzeć na nie nie mogę ale kurza twarz nie mogę jakoś się nad nimi zlitować i wypucować.
    Tak sobie biegam po Ovu i chyba jakiś wysyp fasolek jest? Wiosna tak działa? :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Lemurek, leż, niech się sadełko zawiąże ;)

lemurek lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • lemurek Ekspertka

Wysłany: 25 marca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa chyba wiosna radosna tak wpływa ;)
    także jak nic do maja wszystkie będziemy biegać po domu z pozytywnym testem ciążowym ;)

Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość

• lemurek Ekspertka

Wysłany: 25 marca 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze migdały wcinam ;) i orzechy brazylijskie ;)

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby Lemurek!
    Orzechy brazylijskie, migdały...mniam. Jeszcze włoskie i już mamy super zdrowy zestaw, tym bardziej dla staraczek. Ja też często podjadam.

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • justta Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiosna właśnie tak działa, ani się obejrzymy a same będziemy miały brzuszki ;-) lemurek ale ci dobrze, zjadłabym taką pizze 2glodny.gif

Nenaaa lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa u mnie okna takie, że staram się przez drzwi patrzeć :D:D:D:D

tak wysyp fasolinek, fajnie, nastraja optymistycznie i to bardzo:)

Nenaaa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta to co przeszłaś w życiu na pewno zostanie Ci wynagrodzone wspaniałym dzieciaczkiem :)

A co do gotowania to ja bardzo lubię gotować. :) Na co dzień jak dużo pracuję i wracam z pracy to już mi się za bardzo nie chce gotować, ale jak chwilę odpocznę i "odsapnę" od dnia całego to lubię coś upichcić. A jak mam nerwa to idę do kuchni, to mnie uspokaja. :)

• justta Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica dzięki ;-) to z ciebie cud dziewczyna 0slonce.gif
    Mnie już pomału zaczyna pobolewać brzuch na miesiączkę i krzyż auuć, i włączyło mi się obżeranie 2glodny.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 19:53

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz, cud dziewczyna to nie, ale że się często wkurzam to często gotuję i piekę :PPP

justta lubi tę wiadomość

• lemurek Ekspertka

Wysłany: 25 marca 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja trochę sobie pospałam ;)a potem mega apetyt mnie dopadł :( jadłam i jadłam masakra....

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co Ty Anastazjaaa, ja to tak lubię. Nowe przepisy, nowe smaki, czasem w głowie już mam ułożone co z czym będzie dobrze smakować. :)
    A jak jestem zła to nic mnie tak nie wycisza jak gotowanie czy pieczenie. (A potem oczywiście jedzenie tego co zrobiłam, bo pojeść lubię :P )
    I ten zapach ciasta w całym domu... mmmm....

• Tamka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

mnie mąż wczoraj z okazji 5 rocznicy pierwszej randki zabrał na kolację ;) eh, uwielbiam takie niespodzianki i wyjścia, pękłam z przejedzenia, wspaniały wieczór

Anastazja, to już mały mężczyzna-sportowiec normalnie ;) w PL jest teraz trend żeby komunie w knajpach robić, wygląda tak jak wesele! z jednej strony moim zdaniem to lekka przesada, z drugiej jak pomyślę, że miałoby mi się 30 osób co najmniej przez dom przewalić, a ja dla nich gotować, sprzątać przed i po i ogarnąć towarzystwo to wizja knajpy wydaje się czarowna...

może to plamienie ma jakiś inny powód? cały czas ściskam kciuki... natomiast dziwi mnie, że ovu Ci w ogóle owulacji nie zaznaczył...

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Ulala, Tamka, super romantyczna niespodzianka, humorek widzę dzisiaj lepszy ;) I jeszcze tempka odbiła troszku :)
    Moją temp. pogięło w tym cyklu...może bezowulacyjny będzie, tfu, tfu.
    Anastazja nie martw się na zapas, i tak sobie z pewnością pięknie ze wszystkim poradzisz :)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
‹‹ 109 110 111 112 113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ