X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmureczka, witanko!

chmurreczkaa lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i to jest właśnie przekleństwo - nie móc zająć myśli czym innym!

kupujemy teraz ten dom (dokladnie jutro rano ;-) będzie mega remont, trzeba zrobić kosztorys, projekt budowlany, miałam jechać z psem na wystawę i d..., nie będę się wyrażać - niczego nie robię tylko myślę, analizuję, czytam i sprawdzam, ehh

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie to prozac jakiś byłby wskazany, ale przy staraniach nie wolno pewnie :)

magdabalbina lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • justta Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka to świetny czas, właśnie wtedy się trochę wyluzujesz, remoncik czas zajęty na inne sprawy i dzidzia przyjdzie wiec divers2341.gif

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Nenaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja serio myślałam, że tylko ja tak szaleje, a tu jest nas więcej...

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Tamka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdabalbina, to jest myśl! wszystkie tabsy naraz, winko i odpływamy ;) pytanie tylko jak długo na tym pociągniemy ;)

chociaż widziałam dzisiaj na gazeta.pl reportaż o 2latce wychowywanej przez narkomanów, matka chora na wszystkie choroby świata łącznie z HIV, niedożywiona i co - urodziła prześliczną córeczkę, aż mi łzy poleciały jak te zdjęcia oglądałam... może nie powinnam tak myśleć ale jaka tu sprawiedliwość, że taka kobieta zachodzi w ciążę , a my tak się męczymy, dbamy o siebie, chuchamy, dmuchamy i nic :(

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • justta Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Dla mnie to prozac jakiś byłby wskazany, ale przy staraniach nie wolno pewnie :)

Może meliska divers2346.gif ale nie wiem czy można czy nie można

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meliske chyba tak

wiecie co by było najlepsze? jakbyśmy mogły wszystkie razem chodzić na jogę! najpierw byśmy trochę pokwękały jak to nam źle, później się nagimnastykowały, a na koniec poszły do domu z uśmiechem na twarzy i spokojem w głowie , idealny stan na serduszkowanie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 20:40

Nenaaa lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • justta Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:

chociaż widziałam dzisiaj na gazeta.pl reportaż o 2latce wychowywanej przez narkomanów, matka chora na wszystkie choroby świata łącznie z HIV, niedożywiona i co - urodziła prześliczną córeczkę, aż mi łzy poleciały jak te zdjęcia oglądałam... może nie powinnam tak myśleć ale jaka tu sprawiedliwość, że taka kobieta zachodzi w ciążę , a my tak się męczymy, dbamy o siebie, chuchamy, dmuchamy i nic :(

Nie ma sprawiedliwości tutaj Tamka, sprawiedliwość jest, ale nie na tym świecie

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo lubię meliske, ale jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się żeby mnie wyciszyła czy uspokoiła :)
    Mój organizm potrzebuje chyba silniejszych ogłupiaczy ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • chmurreczkaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdabalbina wrote:
    Mój facet zachowuje się podobnie - czasem jeszcze się wkurza, że go nie uprzedziłam dwa dni wcześniej, że się nie zdążył przygotować i takie tam... Taki seks na zawołanie jest sam w sobie stresujący, a do tego zaczyna go irytować moje codzienne pikanie termometru o 7. rano (on wstaje o 7.30, więc budzę go pikaniem pół godziny wcześniej), a przede wszystkim brak efektów... Chyba oboje jesteśmy już tym strasznie poirytowani - dziś gdy pojawiła się @ aż się poryczałam z tego wszystkiego :( Może faktycznie jakiś persen nie byłby zły? A może zamiast tego lampka wina wieczorem przed snem? (Najlepiej w połączeniu z bromkiem, dupkiem i clo - wtedy pewnie chillout gwarantowany :P )

jak ja się cieszę, że mój Małżonek niewiele z tego wszystkiego rozumie :) wie co prawda, że nie jajeczkuję i stąd nasze staranka są bezowocne... wie też że biorę leki, sam pilnuje czy wszystko zażyłam :) ale nijak nie orientuje się w tych dniach płodnych itd. :) pikanie termometru go nie budzi, w ogóle obudzić go ciężko, na całe szczęście on po prostu ma ograniczony rozumek jak o ten temat chodzi a ja nie nastarczam mu zbyt wielu niepotrzebnych informacji ;) w związku z tym on żyje w błogim przeświadczeniu, że SEKS to dla mnie tylko czerpanie przyjemości, a gdyby się udało, to byłoby tylko szczęśliwe zrządzenie losu, z którym nie miałyby nic wspólnego żadne moje wyliczenia, monitoringi itd. :) i niech sobie tak myśli bo przynajmniej się chłopak nie czuje jak dawca nasienia :)

magdabalbina, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • justta Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    meliske chyba tak

wiecie co by było najlepsze? jakbyśmy mogły wszystkie razem chodzić na jogę! najpierw byśmy trochę pokwękały jak to nam źle, później się nagimnastykowały, a na koniec poszły do domu z uśmiechem na twarzy i spokojem w głowie , idealny stan na serduszkowanie

No właśnie jakieś ćwiczenia by się przydały, nieźle odstresowują, to dziewczyny kiedy ? divers2352.gif

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • magdabalbina Znajoma

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Magdabalbina, to jest myśl! wszystkie tabsy naraz, winko i odpływamy ;) pytanie tylko jak długo na tym pociągniemy ;)

Tamka, ja myślę czasem podobnie - moja mama jest kuratorem rodzinnym i ma takich podopiecznych, co to mają po dwadzieścia parę lat, jedno dziecko urodzą, trzy miesiące przerwy i znów w ciążę zachodzą - nie chcą kolejnych dzieci, a są tak płodne te kobitki, że tylko pozazdrościć :( Ale nie bój nic - i na nas przyjdzie pora :)

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Ja serio myślałam, że tylko ja tak szaleje, a tu jest nas więcej...

Wszystkie chyba szalejemy bo bardzo chcemy :) w końcu się uda, musi :)

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • justta Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chmurreczkaa wrote:
    jak ja się cieszę, że mój Małżonek niewiele z tego wszystkiego rozumie :) wie co prawda, że nie jajeczkuję i stąd nasze staranka są bezowocne... wie też że biorę leki, sam pilnuje czy wszystko zażyłam :) ale nijak nie orientuje się w tych dniach płodnych itd. :) pikanie termometru go nie budzi, w ogóle obudzić go ciężko, na całe szczęście on po prostu ma ograniczony rozumek jak o ten temat chodzi a ja nie nastarczam mu zbyt wielu niepotrzebnych informacji ;) w związku z tym on żyje w błogim przeświadczeniu, że SEKS to dla mnie tylko czerpanie przyjemości, a gdyby się udało, to byłoby tylko szczęśliwe zrządzenie losu, z którym nie miałyby nic wspólnego żadne moje wyliczenia, monitoringi itd. :) i niech sobie tak myśli bo przynajmniej się chłopak nie czuje jak dawca nasienia :)

Chmurka świetne podejście, przynajmniej chłopak się nie stresuje tak

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo joga fajna sprawa ale samej to właśnie lipa, w grupie lepiej, a w takiej grupie z jednym celem i rozumiejącej się doskonale to już w ogóle luksus ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • justta Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Bardzo lubię meliske, ale jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się żeby mnie wyciszyła czy uspokoiła :)
    Mój organizm potrzebuje chyba silniejszych ogłupiaczy ;)

To może podwójna meliska albo z jakimś dopalaczem acigar.gif

Nenaaa lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Tamka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chmurreczkaa napisała:

może nawet myśli, że Ty to wszystko uknułaś żeby tego seksu było więcej i więcej i więcej ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 20:47

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • magdabalbina Znajoma

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomysł super, ale pewnie każda z nas z innego rejonu jest... Ja z Zachodniopomorskiego, a wy? :)

• Tamka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tyko głośno marzyłam, możemy jogę przez skypa pouprawiać ;)

ja pochodzę z zachodniopomorskiego Magdabalbina ale teraz we Wrocławiu mieszkaniam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 20:48

magdabalbina lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
‹‹ 116 117 118 119 120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ