Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Caribbean Przyjaciółka

Wysłany: 27 marca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propo dla poprawy humoru przypomniał mi się podobny tekst nauczyciela płci męskiej do kolegi parę dobrych lat temu. Nauczyciel z tą samą przypadłością: cyt. Albo ty mi laskę zrobisz i odpowiesz albo ja ci teraz palę stawiam. :D (jakiś z Litwy stąd dziwna składnia).
    Witam was dziewczyny i owocnych staranak nam życzę.
    Tamka wrote:
    jak napisałaś "łaski nie robi", to przypomniała mi sie moja pani od biologii, która nie wymawiała Ł tylko L, i jak mówiła do nieprzygotowanych moich kolegów: "chLopcy, ja wam Laski nie robię", to wyobrażacie sobie jaka była reakcja ;)

przepraszam Nena, ja tu śmichy chichy ale wiem przez co przechodzisz, znam to , a najgorsze jest to, że na to nie ma lekarstwa, nie ma tabletki o działaniu wyluzowania, chociaż ja już ostatnio zaczęłam myśleć, czy nie łykać jakiegoś persenu albo innego ziołowego specyfiku na lekki chill bo zwariuję, tak jak Ci wczoraj pisałam - macam się po cyckach i zaglądam w gacie, no ile można!

a faceci tak często reagują wtedy kiedy czują się niepewnie, może on też przeżywa i stąd głupie żarty...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 20:53

Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość

2fwarjjgjx3lpg1h.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem z opolskiego, ćwiczonka przez skypa boing.gif hahaa3.gif

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Nenaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z....Hiszpanii piszę... o losie...czyli w piz..u drogi magda :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • chmurreczkaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Chmurka świetne podejście, przynajmniej chłopak się nie stresuje tak

radzę Wam dziewczyny to samo ;) choć wiem jak ciężko, bo chciałoby się o tym wszystkim pogadać, a zwykle nie ma z kim więc gada się tym biednym chłopom :) A oni słuchają, kodują i czują potem ogromną presję. A W KOŃCU FACET TO NIE MASZYNA :) Bądźcie miłe i pociągające nie tylko gdy wypadają dni płodne:) Ja zwykle dwa dni przed planowanym czasem na serduszkowanie robię przerwę, wiecie niby źle się czuję itd. :) szybko zasypiam po prostu :) Staramy się od roku a chłop w niczym się nie połapał i oboje mamy przyjemność ze współżycia. w TE dni, ja mam przyjemność największą, bo nakręcam się, że może tym razem się uda :)

Tamka lubi tę wiadomość

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • justta Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caribbean wrote:
    A propo dla rozluźnienia atmosfery i poprawy humoru znam podobny tekst nauczyciela płci męskiej do kolegi parę dobrych lat temu. Nauczyciel z tą samą przypadłością: cyt. Albo ty mi laskę zrobisz i odpowiesz albo ja ci teraz palę stawiam. :D (jakiś z Litwy stąd dziwna składnia).
    Witam was dziewczyny i owocnych staranak nam życzę.

WItam, świetne hahaa1.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 20:52

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Krokodylica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chmurreczkaa wrote:
    jak ja się cieszę, że mój Małżonek niewiele z tego wszystkiego rozumie :) wie co prawda, że nie jajeczkuję i stąd nasze staranka są bezowocne... wie też że biorę leki, sam pilnuje czy wszystko zażyłam :) ale nijak nie orientuje się w tych dniach płodnych itd. :) pikanie termometru go nie budzi, w ogóle obudzić go ciężko, na całe szczęście on po prostu ma ograniczony rozumek jak o ten temat chodzi a ja nie nastarczam mu zbyt wielu niepotrzebnych informacji ;) w związku z tym on żyje w błogim przeświadczeniu, że SEKS to dla mnie tylko czerpanie przyjemości, a gdyby się udało, to byłoby tylko szczęśliwe zrządzenie losu, z którym nie miałyby nic wspólnego żadne moje wyliczenia, monitoringi itd. :) i niech sobie tak myśli bo przynajmniej się chłopak nie czuje jak dawca nasienia :)

Bardzo rozsądne podejście, ja wciąż powtarzam że faceci nie powinni być zbyt doinformowani.
    Mój facet wczoraj zobaczył ma lampku mój wykres i pyta "co to?" a ja mu na to "nie interesuj się". :)

Dzisiaj kupiliśmy lampy do mieszkania, w poniedziałek powinno być zakończenie remontu i zacznie się wielkie, po-remontowe sprzątanie :)

chmurreczkaa lubi tę wiadomość

• lemurek Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny ;)
    Byłam u babci, tak się uśmiałam, że hej ;) babcia pamięta tyle z jej dawnych dziecinnych lat, że to jest niesamowite ;) i jest wieczną optymistką ;)
    oczywiście jak to babcia - dziecko jedz tort, weź sobie czekoladki .... a mi to graj ;)
    Teraz znowu tosty ;) zamiast 2 kg mniej będzie 3 kg więcej

Tamka lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a, bo Magda Ty jeszcze nie wiesz, że niedługo do Neny do sanatorium jedziemy wszystkie ;) słoneczko łapać, Nena już się doczekać nie może ;)

Nenaaa lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • justta Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    a, bo Magda Ty jeszcze nie wiesz, że niedługo do Neny do sanatorium jedziemy wszystkie ;) słoneczko łapać, Nena już się doczekać nie może ;)

No właśnie, czyli wtedy wszystkie sobie razem tą jogę poćwiczymy na słoneczku, a co

Nenaaa, magdabalbina, Tamka lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • chmurreczkaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Bardzo rozsądne podejście, ja wciąż powtarzam że faceci nie powinni być zbyt doinformowani.
    Mój facet wczoraj zobaczył ma lampku mój wykres i pyta "co to?" a ja mu na to "nie interesuj się". :)

)

no i o to chodzi właśnie :) idę spać, do juterka dziewczynki :)

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • Nenaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Tamka, już przebieram nóżkami z radości, hahaha :P

Tamka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • magdabalbina Znajoma

Wysłany: 27 marca 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Aaa, jak tak to super :D Kiedy jedziemy? ;)

• justta Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Lemurek babcie są świetne flircik.gif

Do jutra Chmureczka paa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 20:56

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • magdabalbina Znajoma

Wysłany: 27 marca 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka, zaintrygowałaś mnie tym zach-pom :P Jakie rejony? Bo ja Pojezierze Drawskie :)

• Tamka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdabalbina wrote:
    Tamka, zaintrygowałaś mnie tym zach-pom :P Jakie rejony? Bo ja Pojezierze Drawskie :)

sama granica ze Szwabią - pod Szczecinem

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • lemurek Ekspertka

Wysłany: 27 marca 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kiedyś byłam dwa razy na stepie fajnie było i buty sobie kupiłam odpowiednie i to by było na tyle :/ potem myślenie, że może nie będę ćwiczyć bo to źle dla potencjalnego jajeczka i takie tam ....... masakra co w tej głowie siedzi

magdabalbina lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmureczka, krokodylica, przed niektórymi chłopami nie da się wszystkiego ukryć. Jak ktoś chce i się chociaż trochę interesuje, może się sam sporo dowiedzieć.
    Ja nie umiem postępować tak inteligentnie jak Wy, wale do niego prosto z mostu o co mi chodzi, opowiadam o wszystkim, itp. ;) Taki ze mnie prostak ;)

magdabalbina lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak w czasie po owulacji zdarzy mi się podbiec do autobusu, to się później zastanawiam czy nie zaszkodziłam zagnieżdżeniu ... do czubków marsz!

lemurek, Nenaaa lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • lemurek Ekspertka

Wysłany: 27 marca 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka to teraz już widzę to bieganie po sklepach, przeglądanie katalogów, sto pomysłów na minute ;)

• lemurek Ekspertka

Wysłany: 27 marca 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    jak w czasie po owulacji zdarzy mi się podbiec do autobusu, to się później zastanawiam czy nie zaszkodziłam zagnieżdżeniu ... do czubków marsz!
    uwielbiam ;)

‹‹ 117 118 119 120 121 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ