My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry paskudne babiszcza
Czy ktoś za mną tęsknił? Czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta?
Ale żeby Was nadrobić to musiałabym lapka na drugą stronę przewinąć, więc chyba nie dam rady
Ja miałam mocno niespodziewany najazd wczoraj. Wpadła do nas małża chrześnica z chłopakiem i sobie siedzieliśmy na tarasie do późnych godzin wieczornychA co tu słychać? Jakieś newsy? Kroko i Tamka jak tam? Mam nadzieję że wszystko dobrze... Tamka ale ta Twoja beta jest niesamowita
cymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Malenq a głowa w miare, w miare tylko od dzisiaj już nie pije bo naprawde alkoholiczką się jakąś stanę...
A Ty jak się czujesz??? jejku to już prawie 16 tydzień... a pamiętam jak dopiero nam oznajmiałaś że jesteś w ciąży... -
Dzień dobry,
dalej mi plumkaehhh, no nic , wcinam dupka, zaciskam nogi i wierzę, że będzie dobrze
cymcia wrote:zamowiona.... masakra.... jedna z najgorszych lazienek jakie do tej pory robilam...hehehe
a tak serio to naprawdę walnęłabym wszystko w bieli, a czerwony jakiś dekor przy podłodze, no żesz w mordę, biało-czerwona?? to jakiś poseł czy inny premier patriota??Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 08:42
Malenq, cymcia, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uwaga, uwaga, teraz przemawia profesor Tamosława - otóż na przykładzie wykresu Dżoany vel Ashi możemy zaobserwować klasyczne książkowe zagnieżdżenie, to jest właśnie ten jednodniowy spadek i odbicie, o którym mówiłam wcześniej ja, profesor Tamosława, odnosząc się do wykresu Anastazji i Krokodyla
Asiu, ja jestem w 5 tygodniu, jutro czy tam pojutrze zacznie się 6, czyli początek drugiego miesiącaMalenq, cymcia, Katjaa, Czarnula87, marissith, CzaryMary, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:Uwaga, uwaga, teraz przemawia profesor Tamosława - otóż na przykładzie wykresu Dżoany vel Ashi możemy zaobserwować klasyczne książkowe zagnieżdżenie, to jest właśnie ten jednodniowy spadek i odbicie, o którym mówiłam wcześniej ja, profesor Tamosława, odnosząc się do wykresu Anastazji i Krokodyla
Asiu, ja jestem w 5 tygodniu, jutro czy tam pojutrze zacznie się 6, czyli początek drugiego miesiącaTamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:Wpisałam w google łazienka czerwona - biała i niektóre są super, szczególnie z dodatkiem czarnego bądź grafitowego
Nie wiem gdzie ten obciach