My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Ale żar....
Dziś idę do gina na monitoringCzuje,że właśnie pękłam
Lewy jajnik dokuczał więc zobaczymy czy juz poznalam na tyle mój organizm,że gin mi dziś to potwierdzi, że juz jest plyn w zatoczce:)Oj było pracowicie wiec teraz czekac na efekty...
Asha lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Jestem strasznie zmęczona. Już szósta noc której nie mogę normalnie przespać przez ból brzucha, codziennie biorę nospę ale i ona nie zawsze pomaga albo pomaga na parę godzin. Także biegam z bólem brzucha co 2 - 3 godziny na kibelek, zrobię siku to na chwilę mi przejdzie, zasnę i za 2 godziny dalej budzi mnie ból brzucha.
Jeśli tak to będzie dalej wyglądać to zajebiście się umęczę.
Mały groszek, taki maciopki że go na usg nawet nie widać a już tak rozrabia. To chyba po tatusiu.marissith, kasiarzyna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:człowiek pójdzie na chwilkę z piżamki się przebrać, a tu już 2 strony.........
Katja jak tam główka???
cymcia, no no no ktoś sobie kolory wybrał......patriota jakiś....Malenq, cymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq a głowa w miare, w miare tylko od dzisiaj już nie pije bo naprawde alkoholiczką się jakąś stanę...
A Ty jak się czujesz??? jejku to już prawie 16 tydzień... a pamiętam jak dopiero nam oznajmiałaś że jesteś w ciąży...Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehehe a nio tak 16sty się dopełnia.....ale naprawdę czas zapierdziela...jak widzę inne suwaczki....po sobie - to tylko waga wskazuje, że czas leci....
e tam alkoholiczką.....kiedy jak nie teraz???? zaraz córcia wraca to i obowiązki też...więc baw się kobitko ile wlezie.....
mnie aż "ślinka ciekła" jak mi toast śpiewano i alkohol się lał litrami, a ja co ??? soczek-woda, woda-soczek.....buuuuuuuuuuu nikt mi nie kupił PiccoloKatjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość