My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:no może z grafitem jestem sobie w stanie to wyobrazić , ewentualnie czerwień w postaci dekoru płytki, bo np. czerwona wanna czy umywalka przyprawiłaby mnie o zawał
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nena, no i ta łazienka jest piękna tylko własnie pytanie o odcień czerwieni - bo tu masz taki burgund bardziej i większość szarości, a ja sobie wyobraziłam odcienie naszej flagi narodowej
taką krwistą czerwień z bielą i zamarłam
a czerwoną wannę ma moja babciaale jej wybaczam bo ma swoje lata, a wanna musiała być malutka, bo babcia jest malutka i w takich wymiarach była jedynie czerwona
Czarnula87, Malenq, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:no może z grafitem jestem sobie w stanie to wyobrazić , ewentualnie czerwień w postaci dekoru płytki, bo np. czerwona wanna czy umywalka przyprawiłaby mnie o zawał
A ja mam oczojebnie czerwone szafki w kuchni. I wierzcie mi wygląda super.Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No nic, co kto lubi, nie zrobiłabym sobie łazienki z czerwonymi dodatkami ( chociaż podobają mi się niektóre projekty ), tylko ze względu na to, ze jestem bardzo ograniczona kolorystycznie
Dla mnie tylko biel, wszystkie odcienie szarości no i nieśmiertelne beże i brązy
Tamka, Asha lubią tę wiadomość