My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:No właśnie skarżyłam się rano na bóle brzucha. Dokuczają mi strasznie, już szóstą dobę, zwłaszcza w nocy. Spać nie mogę cholera.
odniósł się jakoś Twój gin do tego? bo mój sam z siebie zapytał czy mam bóle brzucha ale nie skomentował tego, a ja w emocjach nie zapytałam...Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Acha lekarza się wczoraj pytałam o te bóle, to zapytał czy są silniejsze niż miesiączkowe, ja mówię że nie, bo zawsze miałam bardzo bolesne miesiączki a on na to że w takim razie wszystko jest w normie i żeby brać nospę bo ona nie zaszkodzi.
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Czarnula Ty zakręcie jaka sobota.... Tylko dzisiejszy wtorek może nas uratować...
o matkoprzez tą pracę mam zaburzony tydzien ;/ i jeszcze wczoraj miałam wolne i u rodziców byłam i myślałam ze jest piątek
Katjaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:A ja mam pytanie do mamusiek - miałyście na początku bóle podbrzusza takie typowo okresowe? jeśli tak, to jak długo? bo ja oprócz takiego zakłucia jajnika sporadycznego mam ciągłe okresowe mulenie w podbrzuszu
ale za to teraz czasem jakieś dziwne kłucia, nieznane mi bóle pojawiają się, nie wiem czy to pęcherz, jelita, stawiam na nie...
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć kochane. Żadna dziś nie zaciążyła? Psuje nam sie statystyka!!
Cymcia, bardzo dobrze Cię rozumiem, ja tez tak mam z moim. Jak miałam fazę na książki i w dwa lata przeczytałam 170 to w kółko marudził ze nic nie robię tylko czytam. Odpuściłem trochę. Teraz jak tylko wezmę tablet do ręki to nic nie robię tylko gram. Zadzwonią do mnie żebym do pracy szła bo ktos na urlop idzie to słyszę tylko i po co ty sie umawiasz. Odpocmnij sobie. Ale jak jak czytam lub gram to marudzi? Pytam sie to co mam robić jak nie grać sobie. Oglądaj ze mną tv. Ale on ogląda kolejny odcinek TopGear, porażka pięćdziesiąty któryś bo przecież w tv to teraz głownie powtórki. I weź tu za nim nadążaj...
******************************GANG18+***************************** -
Malenq wrote:aaaaaaaaaaaa TAMUŚ bliźniaki????????poważnie?????????????/ kochanie jak fajnie...
lekarz ma rację, teraz MASZ obowiązek bardziej niż zwykle dbać o siebie, o wypoczynek iiiiiiiiiiiiiii o boszzzzzzzzz sama nie wiem..........BLIŹNIAKI???
wow wow wow!!!!!!!!!!!!!!!
a to się nam TAmka rozkręciła....hehehe
będzie dobrze skarbie, na tym etapie plamienie występuję bardzo często...
pamiętaj żeby NIC nie podnościć ciężkiego (możesz do 1kg) bo teraz najważniejsza jest kosmówka żeby się nie odklejała, a sprzyja temu podnoszenie ciężkich rzeczy....nawet pranie jak wyjmujesz i podnosisz to rozłóż sobie na dwa razy!!!
dużo, dużo zdrówka dla WAS:)
Mari skarbie znam to uczucie, tak bardzo bliskie mojemu życiu.... podniesiesz się z tego, spojrzysz na wszystko inaczej...na wszystko potrzeba czasu....wiem, wiem teraz dla mnie łatwo powiedzieć....ale uwierz ostatnie 6 lat to jakiś koszmar był...i załamania które przechodziłam, nerwy i wyrzuty.....ja to wszystko przeszłam.....kochanie tulę mocno:* i wierzę, że i u Ciebie pojawi się KrOPEk:)
Asha no żesz wiesz jakie wczoraj poszukiwania Twojej osoby trwały....
a na Twój problem nie znam lekarstwa, bo sama od powrotu z Italii się z nim borykam....od wczoraj zaczęłam len mielony jeść (2łyżki na szklankę gotującego się mleka) i czuję, że powoli coś zaczyna się dziać....ale ten ból w jelitach jest straszny....ja jak nie byłam w ciąży to kupowałam sobie w syropie "lactulozę"... http://www.doz.pl/apteka/p5015-Lactulosum_syrop_75_g__15_ml_Polfarmex_150_ml
pomagała.................................................... tylko nie dłużej niż 2-3dni piłam, bo można odwrotny skutek uzyskać hehehe
Kotka nadal się nie odzywa????
Kroko wszystko będzie dobrze, daj maleństwu się "zakorzenić"...
Asha a u mnie jak u mnie - waga rośnie, psyche siada, maleństwo szaleje, i nadal niemoc wszechogarniająca jest ze mną hehehehe
Naprawdę? Kilo? Ja w pracy pakuję paczki 5kg. Nosz kurde i co teraz.