X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    No właśnie skarżyłam się rano na bóle brzucha. Dokuczają mi strasznie, już szóstą dobę, zwłaszcza w nocy. Spać nie mogę cholera. :/
    Współczuję tych bóli :( oby szybko poszły precz!

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Oj to tulam :-( nospa bierzesz?

Biorę codziennie, bo nie daję rady. Ale ograniczam się do jednej dziennie.

• Tamka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    No właśnie skarżyłam się rano na bóle brzucha. Dokuczają mi strasznie, już szóstą dobę, zwłaszcza w nocy. Spać nie mogę cholera. :/
    hm, kurcze, mnie aż tak bardzo nie boli ale też ciągle je mam, nad ranem jak poszłam siusiu to tak mnie zabolało, że byłam pewna, że zaraz okres wyleci..
    odniósł się jakoś Twój gin do tego? bo mój sam z siebie zapytał czy mam bóle brzucha ale nie skomentował tego, a ja w emocjach nie zapytałam...

Krokodylica lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula Ty zakręcie jaka sobota.... Tylko dzisiejszy wtorek może nas uratować... :P

• Asha Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Biorę codziennie, bo nie daję rady. Ale ograniczam się do jednej dziennie.
    I co pomaga troche?

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha lekarza się wczoraj pytałam o te bóle, to zapytał czy są silniejsze niż miesiączkowe, ja mówię że nie, bo zawsze miałam bardzo bolesne miesiączki a on na to że w takim razie wszystko jest w normie i żeby brać nospę bo ona nie zaszkodzi.

Tamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Czarnula Ty zakręcie jaka sobota.... Tylko dzisiejszy wtorek może nas uratować... :P

o matko :/ przez tą pracę mam zaburzony tydzien ;/ i jeszcze wczoraj miałam wolne i u rodziców byłam i myślałam ze jest piątek :D

Katjaa, Tamka lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    I co pomaga troche?

Nie bardzo. Muszę chyba się przerzucić na nospę max bo ta zwykła nie daje rady. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula to nie praca to za dużo wódki :P

Asha, Tamka, Nenaaa, Czarnula87 lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    " bo ja jestem prosze pana na zakrecie..."

• Tamka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to współczuję Krokuś, oby bolało coraz mniej, widzisz - każda COŚ ma - Ciebie bardzo boli, ja plamię :/

Krokodylica lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Nie bardzo. Muszę chyba się przerzucić na nospę max bo ta zwykła nie daje rady. :(
    :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamuś co do bóli typowo @, to u mnie były tak przez 1,5 miesiąca, że myślałam, że w każdej chwili @ dostanę....
    teraz te bóle są inne, już wiem, że rozciąganie trwa......
    ale wtedy byłam pewna, że to małpowe:)

Tamka lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    A ja mam pytanie do mamusiek - miałyście na początku bóle podbrzusza takie typowo okresowe? jeśli tak, to jak długo? bo ja oprócz takiego zakłucia jajnika sporadycznego mam ciągłe okresowe mulenie w podbrzuszu
    Ja nie miałam Kochana, ja nie wiem co to są bóle zwiastujące okres, zawsze zaczynał boleć mnie brzuch w momencie gdy przychodziła @. Ominęło mnie to bo @ nie przyszła ofkors :) ale za to teraz czasem jakieś dziwne kłucia, nieznane mi bóle pojawiają się, nie wiem czy to pęcherz, jelita, stawiam na nie...

Tamka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulka84 wrote:
    Dziewczyny jeśli mogę to również do was dołączę
    :-) zaczynam starania o pierwsze dzieciątko za miesiac...

O, nowa koleżanka, witamy. ;)
    Ładny awatarek. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa to rozciąganie się macicy....ja też myślałam, że jelita, ale gin mi wszystko wytłumaczył...kłucia, piknięcia, ciągnięcia itp. to wszystko w naszej macicy się dzieje....

Nenaaa, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    " bo ja jestem prosze pana na zakrecie..."
    No ja to na takim zakręcie że szok... szkoda gadać...

• smarta Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane. Żadna dziś nie zaciążyła? Psuje nam sie statystyka!!
    Cymcia, bardzo dobrze Cię rozumiem, ja tez tak mam z moim. Jak miałam fazę na książki i w dwa lata przeczytałam 170 to w kółko marudził ze nic nie robię tylko czytam. Odpuściłem trochę. Teraz jak tylko wezmę tablet do ręki to nic nie robię tylko gram. Zadzwonią do mnie żebym do pracy szła bo ktos na urlop idzie to słyszę tylko i po co ty sie umawiasz. Odpocmnij sobie. Ale jak jak czytam lub gram to marudzi? Pytam sie to co mam robić jak nie grać sobie. Oglądaj ze mną tv. Ale on ogląda kolejny odcinek TopGear, porażka pięćdziesiąty któryś bo przecież w tv to teraz głownie powtórki. I weź tu za nim nadążaj...

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    aaaaaaaaaaaa TAMUŚ bliźniaki????????poważnie?????????????/ kochanie jak fajnie...
    lekarz ma rację, teraz MASZ obowiązek bardziej niż zwykle dbać o siebie, o wypoczynek iiiiiiiiiiiiiii o boszzzzzzzzz sama nie wiem..........BLIŹNIAKI???
    wow wow wow!!!!!!!!!!!!!!! :)

a to się nam TAmka rozkręciła....hehehe
    będzie dobrze skarbie, na tym etapie plamienie występuję bardzo często...
    pamiętaj żeby NIC nie podnościć ciężkiego (możesz do 1kg) bo teraz najważniejsza jest kosmówka żeby się nie odklejała, a sprzyja temu podnoszenie ciężkich rzeczy....nawet pranie jak wyjmujesz i podnosisz to rozłóż sobie na dwa razy!!!

dużo, dużo zdrówka dla WAS:)

Mari skarbie znam to uczucie, tak bardzo bliskie mojemu życiu.... podniesiesz się z tego, spojrzysz na wszystko inaczej...na wszystko potrzeba czasu....wiem, wiem teraz dla mnie łatwo powiedzieć....ale uwierz ostatnie 6 lat to jakiś koszmar był...i załamania które przechodziłam, nerwy i wyrzuty.....ja to wszystko przeszłam.....kochanie tulę mocno:* i wierzę, że i u Ciebie pojawi się KrOPEk:)

Asha no żesz wiesz jakie wczoraj poszukiwania Twojej osoby trwały....
    a na Twój problem nie znam lekarstwa, bo sama od powrotu z Italii się z nim borykam....od wczoraj zaczęłam len mielony jeść (2łyżki na szklankę gotującego się mleka) i czuję, że powoli coś zaczyna się dziać....ale ten ból w jelitach jest straszny....ja jak nie byłam w ciąży to kupowałam sobie w syropie "lactulozę"... http://www.doz.pl/apteka/p5015-Lactulosum_syrop_75_g__15_ml_Polfarmex_150_ml
    pomagała.................................................... tylko nie dłużej niż 2-3dni piłam, bo można odwrotny skutek uzyskać hehehe

Kotka nadal się nie odzywa????

Kroko wszystko będzie dobrze, daj maleństwu się "zakorzenić"...:)

Asha a u mnie jak u mnie - waga rośnie, psyche siada, maleństwo szaleje, i nadal niemoc wszechogarniająca jest ze mną hehehehe

Naprawdę? Kilo? Ja w pracy pakuję paczki 5kg. Nosz kurde i co teraz.

• zgredka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry..
    u mnie też się planuje nową łazienkę (ale może za rok) i ja zdecydowanie stawiam na biel i drewno (w googlu hasło scandinavian bathroom)..

Katjaa, Tamka lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1199 1200 1201 1202 1203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ