X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak pomyślałam tak zrobiłam....

komu bruschettę???? dodatek ode mnie to rukola:)

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    jak pomyślałam tak zrobiłam....

komu bruschettę???? dodatek ode mnie to rukola:)
    Miiii, uwielbiam! Dawaj mi tu szybko bo dopiero jestem po bananku i jabłuszku, czas na konkrety :)

Malenq lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • smarta Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqu ja! Właśnie zbieram zeby śniadanie zrobic

Malenq lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    No dobra już będę grzeczna, to nie były mega ciężary, taka siateczka kilkukilowa ;) Nie robiła na mnie wrażenia bo jam duża i silna, hehe :D
    też tak myślałam i "ochrzan" od gina, później od rodzinki dostałam....
    :P :P

Nenaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wam fajnie dziewuchy...
    Wymyśliłam, że jak nie zajdę do urodzin to zapiszę się na skok ze spadochronem. Ale wolałambym jednak zajść. Muszę się jakoś pocieszać i szukać pozytywnych stron w tym wszystkim, chociaż jest coraz trudniej...

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d1/Tomato_Bruschetta.jpg/800px-Tomato_Bruschetta.jpg

buuuu nie dało się inaczej....tylko moja bez cebulki oczywiście, bo zgagę miałabym murowaną....

ja również uwielbiam tą przekąskę...

mari to Ty lepiej zajdź....nie skacz!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 09:50

marissith, Tamka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Ale wam fajnie dziewuchy...
    Wymyśliłam, że jak nie zajdę do urodzin to zapiszę się na skok ze spadochronem. Ale wolałambym jednak zajść. Muszę się jakoś pocieszać i szukać pozytywnych stron w tym wszystkim, chociaż jest coraz trudniej...
    Zajdziesz napewno...zobaczysz, to tylko kwestia czasu :-)

marissith lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • smarta Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marissith każda z nas ma takie chwile. Wałcz dziewczyno. Jesteśmy tu razem z Tobą, w podobnej sytuacji. Zobaczysz, juz niedługo i wszystkie będziemy brzuchate ;)

marissith, Nenaaa lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki, wiem nie mam szans nadrobić 4 dni, więc poproszę o prasówkę. Nie było mnie tyle bo musiałam jakoś odreagować więc wyjechaliśmy z małżem na weekend a wczoraj siadł nam net :( . Plus całej sytuacji: małż powiedział że nie ma opcji, choćby się miał zaje*ać to będziemy się bzykać codziennie, bo mi się należy ta ciąża jak nikomu :P , po za tym póki co jestem na L4 i chcemy je spróbować pociągnąć aż do ciąży, bo z pracą tak ciężko, a nie damy rady z jednej wypłaty, a tak przynajmniej dostanę kasę z ZUSu

Asha, Katjaa, marissith, Nenaaa, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d1/Tomato_Bruschetta.jpg/800px-Tomato_Bruschetta.jpg
    Dziękuję! :)
    Marysiu, wytrzymaj jeszcze trochę, rozumiem Twoją frustrację ale jestem pewna, że niedługo i Ty będziesz w gronie ciężarówek, bardzo mocno kibicuję i trzymam kciuki :)

marissith lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tego wszystkiego i nerwów i w ogóle to przestałam mierzyć temperaturę, więc ten cykl jadę na testach owu

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna powodzenia:)

Arienna lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    a tego wszystkiego i nerwów i w ogóle to przestałam mierzyć temperaturę, więc ten cykl jadę na testach owu
    Jezeli ma ci to pomoc to napewno warto mierzenie odstawic :-)

• Tamka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nie mam apetytu, serio, w ogóle, wczoraj byliśmy u teściów i teściowa w szoku mówi - Kasia nie chce jeść???? to coś musi być nie tak ;)

śniadanie stoi właśnie koło mnie rozgrzebane ...

Mari, naprawdę doskonale wiem, jak się czujesz, walczyliśmy rok i każdy miesiąc był coraz trudniejszy, więc poszłam sobie na tę jogę i naprawdę mi pomogła, poza tym - nie pamiętam jakie badania macie porobione? wszystkie?

jak byliśmy pierwszy raz w klinice to gin powiedział, że rok to jest naprawdę normalny czas na zajście, a tak naprawdę to nawet półtora, bo mówi tak: płodność to jest naprawdę indywidualna sprawa, ludzie mają różny poziom płodności, którego nauka nie jest w stanie zmierzyć ani ocenić, może być tak, że dobrali się Państwo jako osoby o średniej bądź niskiej płodności i potrzebują Państwo więcej czasu, bez żadnych medycznych powodów

Malenq lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Kroko -L4 ;)

smarta jestem na swoim i jak ja nie przypilnuję to nikt tego nie zrobi. :(

W takim razie będę pakować lżejsze paczki z do cięższych zagonię kogoś innego.

Malenq lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kroko Kilo, kilo.....piszę to co gin mi powiedział, a plamień nie miałam....
    więc kochanie weź przystopuj...
    a Ty nenaa z tymi zakupami również...
    bo to "nine dźwigaj" nie bierze się z nicości.....:P

Bardzo chętnie tylko nie wiem jak, jakoś to musze sobie wszystko poukładać. :/

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    smarta jestem na swoim i jak ja nie przypilnuję to nikt tego nie zrobi. :(

W takim razie będę pakować lżejsze paczki z do cięższych zagonię kogoś innego.
    Ehhhh tak to jest nad swoim interesem trzeba chodzić świątek, piątek czy niedziela czasami.
    Ale masz rację weź kogoś do pomocy, w końcu jest ktoś ważniejszy :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też Tamek na początku zmuszałam się do jedzenia...teraz już ciut lepiej. Ale jadłam bo jeść trza ;) Poza tym 10 razy silniej czułam głód i nudności na głodniaka właśnie :)
    Nie chcę zapeszyć ale przedwczoraj i wczoraj wieczorem mulenie było duuuużo mniejsze...może przechodzi...

Tamka, Malenq, justta lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka lajk za drugą część postu....
    za pierwszą grrrrrrrrrrr...........ale rozumiem, też tak miałam, ale bardzo krótko...ogólnie to jadłam, ale nic mi nie smakowało....
    a teraz i smakuje i nie smakuje....ale jeść trzeba....najlepiej "wchodzi" mi "niestety kolorowy" nabiał: czyli jogurty, serki homog., twarożki itp. i oczywiście pomidor i cukinia pod różną postacią....
    na mięso nadal nie mogę patrzeć, tylko na mielone tak, a wszystkie inne mogą nie istnieć....
    co do ryb, też nie mam na nie ochoty, chyba że tuńczyk i ten z puszki i ten z grilla......

Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Ja też Tamek na początku zmuszałam się do jedzenia...teraz już ciut lepiej. Ale jadłam bo jeść trza ;) Poza tym 10 razy silniej czułam głód i nudności na głodniaka właśnie :)
    Nie chcę zapeszyć ale przedwczoraj i wczoraj wieczorem mulenie było duuuużo mniejsze...może przechodzi...
    O to wlasnie dzisiaj to cholestwo mialam rano, musialam juzpo 6 moja rybke pocisnac :-(

Nenaaa lubi tę wiadomość

‹‹ 1201 1202 1203 1204 1205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ