My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:Hej Yasmin, cieszę się, że rośniecie zdrowo heheheh
miło, że znowu jesteś
i zazdroszczę braku dolegliwości:) i życzę dalszych takich samych dni:)
Kotka chyba zajęta przygotowaniami do ślubu....
Nastka musi odpocząć od forum:)
a właśnie co u Nieukowej?Malenq lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:zgredka powiem Ci tak....ja te które miałam owulacyjne z allegro były do wielkiej D...................
te z apteki chociaż dużo droższe okazały się właściwe...
przy tych z allegro to miałam nerwa a nie plusa owulacyjnego....
ale możesz spróbować, może to ja miałam jakieś trefne....
co do ciążowych to czułość 10 i jeden z apteki też sobie kup....
takie moje doświadczenia... -
nick nieaktualny
-
witam kobitki moje kochane
pogoda troszke lżejsza zmykamy na spacer z zuz a małż bedzie kosił
u mnie objawy delikatniusie troszke muli troszke cycki boolą ale małż zauważył żyłki na nich widoczne
aha dzwoniłam do pobliskiego labo i w jednym 35 a w drugim 40zł beta hmm zobaczymy moze sie skusze by skrocić swe katusze
ide dziś kupic czuły test ciążowy do aptekiNenaaa, Yasmin, Tamka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki
Mam nadzieję, że panują tu dobre emocje
A co niefajnego to precz, takich rzeczy tu nie przyjmujemy
Jestem po wizycie u endokrynologa (swoją drogą w tej profesji lekarskiej są sami fatalni lekarze... tu kryje się nie tylko moja opinia, ale także wielu znajomych, których pytałam o polecanego lekarza. Nie wiem czy macie podobne doświadczenia, ale to jakaś masakra).
Generalnie potwierdzono mi niedoczynność i Hashimoto. Dostałam oczywiście Euthyrox, za ok. miesiąc powtórka badań i sprawdzimy czy dawkę trzeba będzie zwiększyć czy nie. Z dobrych newsów pani doktor powiedziała, że powinno się udać zbić wszystko w ciągu 3 miesięcy, więc oby. Dziś już przywitałam się z prochem raniutkoNiech to szybko spada bo chcę Kropkęęęęęęęę
Ściskam Was na dobry dzieńNenaaa, Malenq, Tamka, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
ja z testów owu z allegro byłam bardzo zadowolona, idealnie mi wykrywały owulkę
co do ciążowych to zrobiłam jeden i to tydzień po terminie miesiączki więc kreska waliła po oczach , no i nie mam pojęcia jaką miał czułość
Yasmin, kochana, cieszę się, że wszystko dobrze! powiedz mi troszkę więcej o tych plamieniach, które miałaś bo ja cała w nerwach chodzę - wczoraj plama wielkości orzecha włoskiego, dzisiaj takie mini plamki i jedna większa, wszystko brązowe ..Yasmin, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:ja z testów owu z allegro byłam bardzo zadowolona, idealnie mi wykrywały owulkę
co do ciążowych to zrobiłam jeden i to tydzień po terminie miesiączki więc kreska waliła po oczach , no i nie mam pojęcia jaką miał czułość
Yasmin, kochana, cieszę się, że wszystko dobrze! powiedz mi troszkę więcej o tych plamieniach, które miałaś bo ja cała w nerwach chodzę - wczoraj plama wielkości orzecha włoskiego, dzisiaj takie mini plamki i jedna większa, wszystko brązowe ..
te z allegro to 25 sa z reguły -
Kropka, ja też mam niedoczynność i Hashimoto i wszystko się bardzo i ładnie unormowało, co do opinii o endokrynologach - zgadzam się w 100% - dramat!
Anuśka, zostań! ja też miałam takie chwile zwątpienia i myślałam - a może to bez sensu, że tak tu siedzę , może to mi tak naprawdę przeszkadza ale zawsze dochodziłam do wniosku, że ja tego - tzn Was po prostu potrzebuję, a to co mnie nakręcało, to mierzenie tempki więc odpuściłam ..Malenq, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Kochana jesteś
Będę czasem do Was zaglądać ale nie tak obsesyjnie jak do tej pory
Jak czujesz taką potrzebę to zdystansuj się troszkę ale całkiem nie separuj od tego wątku
Trzymam kciuki, już niedługo podzielisz się z nami dobrą nowiną, zobaczysz
-
Biedroneczka83 wrote:tamcia jak sie czujesz boze ja was nie dam rady nadrobić
-
Normalnie żebyśmy były razem z naszymi gorszymi połowami TAK PŁODNI jak na tym forum
Zieleń normalnie tryskałaby z monitorów
Widzę tu szansę na opracowanie jakiegoś algorytmy zależności i nobla
oj uśmiechnęłam się do siebieAsha lubi tę wiadomość