My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:Tamka lajk za drugą część postu....
za pierwszą grrrrrrrrrrr...........ale rozumiem, też tak miałam, ale bardzo krótko...ogólnie to jadłam, ale nic mi nie smakowało....
a teraz i smakuje i nie smakuje....ale jeść trzeba....najlepiej "wchodzi" mi "niestety kolorowy" nabiał: czyli jogurty, serki homog., twarożki itp. i oczywiście pomidor i cukinia pod różną postacią....
na mięso nadal nie mogę patrzeć, tylko na mielone tak, a wszystkie inne mogą nie istnieć....
co do ryb, też nie mam na nie ochoty, chyba że tuńczyk i ten z puszki i ten z grilla...... -
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Bardzo chętnie tylko nie wiem jak, jakoś to musze sobie wszystko poukładać.
-
nick nieaktualnyja na samym początku nie mogłam patrzeć na słodycze....a teraz mogę zjeść, mogę nie zjeść...nie mam jakiegoś silnego pędu.....tylko te "kolorowe" i naładowane fruktozą jogurty mnie martwią...ale za nic nie dam rady naturalnego zjeść, nawet ze swoimi owocami....przed ciążą tylko takimi się żywiłam.....a teraz buuuuu może jeszcze to się zmieni....
słodycze zamieniłam na owoce, wiem, ze fruktoza, ale chociaż jakieś witaminki też są....Nenaaa lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:dobra dziewczyny zamawiam na allegro testy owulacyjne + ciążowe, jaką mam brać czułość??
-
zgredka wrote:bo widzę, że są 25 (chyba to chodzi o owulacyjne)
np
http://allegro.pl/testy-owulacyjne-owulacyjny-30szt-5-ciazowe-gratis-i4412823595.htmlMalenq lubi tę wiadomość
-
Krokodylica, Beszka, Tamka, CzaryMary!!!!! Gratuluje kochane
ale sie cieszę, naprawdę
Błagam jeżeli nie doczytałam o którejś to poprawcie mnie plsssss
Ale zielono sie robi super
U nas wszystko w najlepszym porządku. Śpię i jem heheheh. Miałam plamienia ale takie mikroskopijne. Byłam na USGwidziałam serduszko. Rodzina poinformowana, zaliczyłam wieczór panieński i ślub z weselem w rodzinie
Żadnych nudności ani bóli piersi. Cieszę się, że wróciłam. Czuję dyskomfort związany z brakiem ifno o was ale próbowałam kilka razy i nie jestem w stanie nadrobić.
A co u Naski? Nieukowej, Ashy i Kotki???
Pozdrawiam serdecznieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 10:36
Nenaaa, Malenq, Tamka, CzaryMary, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzgredka powiem Ci tak....ja te które miałam owulacyjne z allegro były do wielkiej D...................
te z apteki chociaż dużo droższe okazały się właściwe...
przy tych z allegro to miałam nerwa a nie plusa owulacyjnego....
ale możesz spróbować, może to ja miałam jakieś trefne....
co do ciążowych to czułość 10 i jeden z apteki też sobie kup....
takie moje doświadczenia... -
Popłakałam się.....
Przyszedł jakiś facet i zbierał kasę na leczenie jakiegoś chłopca... Tłumaczył, że on w ramach wdzięczności zostawia kartki (takie jakby pocztówki) No i dałam mu 5zł a on do mnie, że ma dla mnie specjalną kartkę. No i dał mi taką, dokładnie ten obrazek...
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Yasmin, cieszę się, że rośniecie zdrowo heheheh
miło, że znowu jesteś
i zazdroszczę braku dolegliwości:) i życzę dalszych takich samych dni:)
Kotka chyba zajęta przygotowaniami do ślubu....
Nastka musi odpocząć od forum:)
a właśnie co u Nieukowej?
Yasmin lubi tę wiadomość