My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
cymcia wrote:ja na sekundkę zameldować, że generalnie mamy teraz pobojowisko powojenne (stary wnerwia się o fejsika, forum... ciągle to samo....).... wyrzygałam też i jemu wszystko, stąd z bitwy zrobiła się wojna
ale żyję, moja duma jest ranna ale się wyliżę
plus do tego stresy fasolkowe, itd.... przez to umówiłam się do gina, ale nie zadzwoniłam drugi raz żeby się dowiedzieć na którą godzinę i kiedy
łazienka kwiczy.... robię wyspę z sokami do galerii handlowejjak się zacznie przygotowywać, masz go z głowy na pol roku
cymcia, justta, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycymcia wrote:ja na sekundkę zameldować, że generalnie mamy teraz pobojowisko powojenne (stary wnerwia się o fejsika, forum... ciągle to samo....).... wyrzygałam też i jemu wszystko, stąd z bitwy zrobiła się wojna
ale żyję, moja duma jest ranna ale się wyliżę
plus do tego stresy fasolkowe, itd.... przez to umówiłam się do gina, ale nie zadzwoniłam drugi raz żeby się dowiedzieć na którą godzinę i kiedy
łazienka kwiczy.... robię wyspę z sokami do galerii handlowejteraz poszedł z kolegami na piwko a ja maseczkę zapodałam na twarz...
chyba muszę zrobić przerwę od ovu, nie wiem czy wytrzymam tu do końca cyklunie mogę się pozbierać
-
Moj tez teraz bez zajecia, ale jeszcze dajemy rade, bo przyzwyczajeni do dlugich dni ze soba, kiedys ja siedzialam nonstop w domu..
Ale zaczynam sie niepokoic czy stres go nie zje a z tym i moich plemniorow
Trzymaj sie!! -
zgredka wrote:Mari: tylko spokoj nas uratuje, jesli ma Ci to pomoc to moze zrob przerwe i tak zatesknisz pewnie..
Dostalam tylko jedna rade od gin: wyjechac zrelaksowac sie i dzialac
Rada jest super, ale jak nie zadziała, jak to miało miejsce w moim przypadku, tym większa jest frustracja
Mari wspieramy bez względu na to, czy tu jesteś czy nie!
U mnie też dziś o mało co nie doszło do wojny.. aż się sobie dziwię, że tak spokojnie do tego podeszłam i sama załagodziłam sytuacjęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 21:23
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
zgredka wrote:a ja tam nie wiem kto ile ma lat
wszystkie jesteśmy młode i już
mnie jeszcze niedawno o dowód proszono jak wchodziłam do klubu
ze względu na nagabywanie młodych facetów w tym klubie wpuszczali do 30
poszukaliśmy innego lokalu - dla seniorówmomo1009, Ania_84, zgredka, Tamka lubią tę wiadomość
-
kobtki nie raz przerwa od ovu jestprzydatna choc wiem ze predzej czy pozniej wracamy
Asatazja no co ty ;P seniorowprzeciez my nastki jestesmy
Anastazjaaa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Hehe
to mojego tez prosili jak mial 30, ale tego problemu nie bylo.
Popijam cydrzykmmm
Momo ja wiem, ze to takie gadanie moze, ale jesli z badan wynika, ze wssio jest w porzadku to co ma radzic gin..
I tym bardziej to wku..a ze niby ok wszystko, a tu nic sie nie dzieje..
Dlatego ostatecznosc ide z Bolkiem na badania jak w tym miechu nie wyjdzie, a i tak mowia ze rok to normalne staranie..
A ja tu dopiero 5 miechow..eh eh
-
zgredka wrote:Momo ja wiem, ze to takie gadanie moze, ale jesli z badan wynika, ze wssio jest w porzadku to co ma radzic gin..
I tym bardziej to wku..a ze niby ok wszystko, a tu nic sie nie dzieje..
Dlatego ostatecznosc ide z Bolkiem na badania jak w tym miechu nie wyjdzie, a i tak mowia ze rok to normalne staranie..
A ja tu dopiero 5 miechow..eh eh
Nie, nie Zgredka, ja tu nie mam nic do tego ich gadania, bo to racja jest
Po prostu sama sie kiedyś za bardzo nastawiłam na powodzenie po urlopowym relaksie, obserwowałam nawet sporo objawów takicj jak plamienie implantacyjne i.... Dupa
Ale plan mam taki jak Ty, jak się nie uda w tym cyklu, to robimy badania, bo to już osiem miechów konkretnych starań będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 21:48
zgredka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Dobry wieczór
Jstem po wizycie u gina, oczywiście wszystko ok :)Właśnie mam owulację, więc zaraz wykorzystam męża.
Jedyne co pozostaje to jeszcze zrobienie badania na drożnośc jajowodów, ale to już sobie zostawię na jesień.Kazała mi się wyluzować, więc kończe z mierzeniem i staraniem, bo widać się zablokowałam.
Miłego wieczoruzgredka, momo1009, Anastazjaaa, cymcia, Tamka, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Momo: o ja tez juz mialam plamienie implantacyjne, a potem sie okazalo ze kolejny cykl to w ogole bezowulacyjny byl, wiec potem postanowilam nic nie obserwowac, a teraz z kolei obserwuje ale bez napiny (staram sie przynajmniej) raczej zeby sie siebie nauczyc
-
kasiarzyna wrote:Dobry wieczór
Jstem po wizycie u gina, oczywiście wszystko ok :)Właśnie mam owulację, więc zaraz wykorzystam męża.
Jedyne co pozostaje to jeszcze zrobienie badania na drożnośc jajowodów, ale to już sobie zostawię na jesień.Kazała mi się wyluzować, więc kończe z mierzeniem i staraniem, bo widać się zablokowałam.
Miłego wieczorukasiarzyna lubi tę wiadomość
-
kasiarzyna wrote:Dobry wieczór
Miłego wieczoru
Dobry
No to co Ty tu jeszcze robisz, zmykaj do męża
A tak na poważnie, to bardzo się cieszę, że wszystko ok, a jak dobrze pódzie, to może Cię ta drożność ominieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 22:12
kasiarzyna lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
zgredka wrote:Momo: o ja tez juz mialam plamienie implantacyjne, a potem sie okazalo ze kolejny cykl to w ogole bezowulacyjny byl, wiec potem postanowilam nic nie obserwowac, a teraz z kolei obserwuje ale bez napiny (staram sie przynajmniej) raczej zeby sie siebie nauczyc
Wlaśnie tych bezowulacyjnych najbardziej się obawiam. Ale o tym, ze taki był dowiedziałaś się z monitoringu, czy wykres tak to pokazał?
Też tak się staram - obserwować bez spiny, ale wiadomo jak to w praniu wychodziWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 22:11
********Gang 18+********
Dziewczyny chyba coś w tej jednak psychice siedzi, skoro badania wychodzą doskonale...Więc od poniedziałku mam urlop i kończe z tym wszystkim,bo psychozy dostane :)wszyscy tylko nie ja, a tu już rok...
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy