My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja leżę od 16, z przerwą na dwa prania i obbiad, pies na mnie patrzy z wyrzutem, piłkę przynosi, pyszczek kładzie na kolanach, a ja nic, tylko leżę, te plamienia mnie dobijają, jeździ mi w brzuchu cały czas, nie wiem czy bra c kolejną nospę czy leżeć plackiem do rana, buuu
Kotka, piękna kieca
Asha, przecież tu same damy siedzą, a Ty jak do pospólstwa -
Krokodylica wrote:Asha a co Ty taka nerwowa dzisiaj?
Kochana, wdech, wydech.
Krokodylku, ten wdech-wydech, to za 9 miesięcy Tobie też się przydaKrokodylica lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Tamka wrote:a ja leżę od 16, z przerwą na dwa prania i obbiad, pies na mnie patrzy z wyrzutem, piłkę przynosi, pyszczek kładzie na kolanach, a ja nic, tylko leżę, te plamienia mnie dobijają, jeździ mi w brzuchu cały czas, nie wiem czy bra c kolejną nospę czy leżeć plackiem do rana, buuu
Kotka, piękna kieca
Asha, przecież tu same damy siedzą, a Ty jak do pospólstwa
Tamciu toż to nie przerwy w leżeniu, tylko leżenie w przerwach między praniem i gotowaniem. Oszczędzaj się kochana. W kwestii nospy czy nie-nospy nie chce nic podpowiadać, nie wiem jak byłoby lepiej.
Tamka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Tamka wrote:a ja leżę od 16, z przerwą na dwa prania i obbiad, pies na mnie patrzy z wyrzutem, piłkę przynosi, pyszczek kładzie na kolanach, a ja nic, tylko leżę, te plamienia mnie dobijają, jeździ mi w brzuchu cały czas, nie wiem czy bra c kolejną nospę czy leżeć plackiem do rana, buuu
Kotka, piękna kieca
Asha, przecież tu same damy siedzą, a Ty jak do pospólstwa
Aha, chciałam jeszcze napisać, ze super masz tą psinę, mój Fokus dokąłdnie tak samo robił
Idę sobie, bo chyba teraz ja sama do siebie gadam.. SKS..
Tamka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
hej misiu by na rozmowie zaproponowali mu 80 zl za dzien + nadgodziny plane podwojnie i soboty platne 100 % czli bez nadgodzin na czysto mialby 1400 zl teraz bierze ledwo 1500 - plus w tej pracy jest taki ze odeszlo by nam paliwo bo michal wydaje miesiecznie na dojazdy 300 zl .. i chyba jednak sie zdecyduje bo zatrudnienie od zaraz
Tamka, justta, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Justa, to nawet nie jest ból tylko takie przedokresowe jeżdżenie w jelitach, i takie delikatnie skurcze, jakby mnie miało do wc pogonić, zawsze tak miałam przed okresem więc się martwię... no i te plamki brązowe, ehh
Momo, ah te psinki łobuzinkimomo1009 lubi tę wiadomość
-
Tamuś wiem że się martwisz ale musisz myśleć pozytywnie, nic innego nie zostaje, też mnie brzuch tak bolał jakby przedokresowo, zwłaszcza w nocy i z rana, tak jak przed każdą @, masz tabletki w razie mocniejszych bóli nospa i będzie dobrze leż i odpoczywaj
Aniu to dobre wiadomościzawsze więcej kaski w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 20:23
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja na sekundkę zameldować, że generalnie mamy teraz pobojowisko powojenne (stary wnerwia się o fejsika, forum... ciągle to samo....).... wyrzygałam też i jemu wszystko, stąd z bitwy zrobiła się wojna
ale żyję, moja duma jest ranna ale się wyliżę
plus do tego stresy fasolkowe, itd.... przez to umówiłam się do gina, ale nie zadzwoniłam drugi raz żeby się dowiedzieć na którą godzinę i kiedy
łazienka kwiczy.... robię wyspę z sokami do galerii handlowej -
cymcia wrote:ja na sekundkę zameldować, że generalnie mamy teraz pobojowisko powojenne (stary wnerwia się o fejsika, forum... ciągle to samo....).... wyrzygałam też i jemu wszystko, stąd z bitwy zrobiła się wojna
ale żyję, moja duma jest ranna ale się wyliżę
plus do tego stresy fasolkowe, itd.... przez to umówiłam się do gina, ale nie zadzwoniłam drugi raz żeby się dowiedzieć na którą godzinę i kiedy
łazienka kwiczy.... robię wyspę z sokami do galerii handlowej
Zdolniacha z Ciebie i do tego z temperamentem
cymcia lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualnyTamka wrote:Justa, to nawet nie jest ból tylko takie przedokresowe jeżdżenie w jelitach, i takie delikatnie skurcze, jakby mnie miało do wc pogonić, zawsze tak miałam przed okresem więc się martwię... no i te plamki brązowe, ehh
Momo, ah te psinki łobuzinki
Ja tez teraz tak mam jakieś dwa dni ale ja jestem przed ovu raczej tak nie miałam nigdy ale po zabiegu porostu za dużo swoje ciało obserwuje i może nawet i miałam a nie zwracałem uwagi