My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKotuś a tak obstawiałyśmy, że przygotowaniami zajęta...
beszka, kroko, tamuś, ewik, czarymary, blondik, anastazja.....
to chyba na lipiec wszystkie:)
dawaj fotę kiecki:) ajajajaj 12dpo..........Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 17:01
-
dobra cv do Gdanska powysylane
zobaczymy
maz moj strasznie sie nastawil na przeprowadzke do Gdanska
Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dokladnie a stwierdzilismy ze i tak poki co nic tu nas nie trzyma a trzeba zarobic na badania i ewentualne in vitro ...trzeba splacic kredyty zeby z malenswem nie wchodzic z dlugami
iferty dla meza sa i to w ładnych pieniazkach bo 6-8 tys
wynajecia nawet 2 pokojowego meiszkania 1600 zl wiec okolo3000 szlo by nam na oplaty i inne rzeczy rezte bysmy wplacali na kredyt jesli bysmy wplacali nawet po 2 tys to w ciagu 5 miesiecy mamy splacony kredyty i jestesmy czysci ..Malenq, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:dokladnie a stwierdzilismy ze i tak poki co nic tu nas nie trzyma a trzeba zarobic na badania i ewentualne in vitro ...trzeba splacic kredyty zeby z malenswem nie wchodzic z dlugami
iferty dla meza sa i to w ładnych pieniazkach bo 6-8 tys
wynajecia nawet 2 pokojowego meiszkania 1600 zl wiec okolo3000 szlo by nam na oplaty i inne rzeczy rezte bysmy wplacali na kredyt jesli bysmy wplacali nawet po 2 tys to w ciagu 5 miesiecy mamy splacony kredyty i jestesmy czysci ..
Aniu to świetne wiadomości:) powodzenia zatem i życzę aby sprawy ułożyły się po waszej myśli:)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KotkaPsotka wrote:Fotki mozecie zobaczyc tutaj w pierwszym wpisie
http://www.slubowisko.pl/forum/panna-mloda/panny-mlode-2014,216862/page:15725 -
Wiesz malenq- do tej pory maz zarabial ladnie 2-3 tys a teraz jak zarobi 1500 to max ;/
same kredyty o okolo 600 zl ;/ a gdzie wszystkie oplaty i zycie
ja z moich niewiele mam zbo sporoidzie na zus ;/ -
nick nieaktualny
-
hej jestem na chwile bo znajc zycie moja mała zaraz bedzie mnie potrzebować heheh
ku7piłam test czułość 10 dziś w aptece choć coraz bardziej gdzies tam czuje brzuch i krzyże i płakać mi sie jakoś chce choć są cudne wakacje basen na placu i zar z nieba -
nick nieaktualny
-
ja juz zwariowałam licZyłama na kalendarzu Polki.pl i wydszło zapłodnienie 12 lipca cvzyli 10 dni temu heh i przemknęła mysl o tescie jutro z rana ale według ovu mam dzis 7 dzien czyli test dopiero w pt lub sobote heheh ba nwet córcia yła ze mna w aptece po ten test i na cała apteke moja mamausia bedzie miec dzidziusia kolezanka która tu u nas była mówi ze jakoś tak fajnie wygladam ze bije ode mnie jakiś blask aaa chyba padne do piątku hehehe