My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropka_1 wrote:Zielony Kropek w avatarze by przyciągać co dobre. Uśmiechnięty bo trzeba z uśmiechem do przodu
Uda nam się wszystkim, prawda?
Prawda!
Kropek urzekającyZresztą mój (to coś) nieprzypadkowo też jest zielone i w kropki
Kropka_1 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Wooohooooo
wszystkie złapane. Hops do słoika, a wieczorkiem w łóżku wypuszczę
Chciałoby się rzec pod kołdrę by nie wyfrunęły ale w takim upale kołdra nie istnieje
Malenq wrote:Kropka_1 *)*)*)*)*)*)*)*)*)*)*)*) Proszę bardzoMalenq lubi tę wiadomość
-
Kropka_1 wrote:Wooohooooo
wszystkie złapane. Hops do słoika, a wieczorkiem w łóżku wypuszczę
Chciałoby się rzec pod kołdrę by nie wyfrunęły ale w takim upale kołdra nie istnieje
Ja tam nie wyobrażam sobie spać bez kołdry. Choć jedną nogę muszę mieć przykrytą ale najczęściej i tak cała pod nią włażę
Malenq, Kropka_1, momo1009 lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualnymomo1009 wrote:No proszę, i bez żadnych tabsów może się udać
. W sumie dieta pewnie polegała na zdrowszym odżywianiu się, większej ilości owoców warzyw, czyli witamin. I o to chodzi
Oj momo było tego...sama schudłam 30kg i męża też odchudziłam...no i nawyki u niego zostały...lubię patrzeć jak robi zakupy, bo nauka nie poszła w las....
i mam zdrowszego małża:) "ruchliwszego" równieżmomo1009, Ania_84, Krokodylica, zgredka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:wyeliminowałam wszystko co smażone, tłuste mięcha na chude, wszystko piekłam, grillowałam, lub gotowałam na parze, na talerzu to 1/2 to warzywa były, wprowadziłam olej lniany, oliwę z oliwek, nabiał tylko naturalny....wyrzuciłam "podgryzacze": zakaz chipsów, orzeszków solonych...zakaz alkoholu również miał, raz w miesiącu pozwalałam na piwo, na śniadanie tylko chleb pełnoziarnisty - aaaaaaaaa nawet sama piekłam te chleby....zjadał 3 razy w tygodniu owsiankę heheh z owocami, nauczyłam jeść kasze, zamiast ziemniaków.......
Oj momo było tego...sama schudłam 30kg i męża też odchudziłam...no i nawyki u niego zostały...lubię patrzeć jak robi zakupy, bo nauka nie poszła w las....
i mam zdrowszego małża:) "ruchliwszego" również
Melanq gratuluję i trochę zazdroszczę samodyscypliny
Widzę, ze jesteśmy w jakiejś 1/3 tej drogi, wciaż popełniamy wiele grzechów, które tu wymieniłaś. Ale też udało się wprowadzić kilka zdrowych zasadChoćby dla własnego lepszego samopoczucia przydałoby się nam obojgu trochę schudnąć
Malenq lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Żeby nie było ja też zmarźluch na maksa
Ale jednak w taki upał nie daję rady usnąć przykryta
Ale lekka kołderka w pogotowiu gdzieś leży i w nocy po nią zawsze sięgam jak się wychładzam czyli zawsze
smarta wrote:Ja tam nie wyobrażam sobie spać bez kołdry. Choć jedną nogę muszę mieć przykrytą ale najczęściej i tak cała pod nią włażę -
O widzisz
Co gin to inna szkoła
ale to zbliżone zasady w sumie. Jaka by nie była niech cholerka będzie działać!
Malenq wrote:Kropku to działaj, działaj....ja tam inną zasadę od gina usłyszałam: proszę kochać się rano i następnego dnia wieczorem hehehe...ale i tak u nas wychodziło co drugi dzień
3mam mocno kciuki:)Malenq lubi tę wiadomość
-
momo1009 wrote:W połowie maja na chwilę przed urlopem, do ostatniego dnia nie wiedzieliśmy, czy z tego wyjdziemy.
Wydaje się, ze szmat czasu, ale jak patrzylam na to pod kątem tych 4 m-cy to jakaś masakramomo1009 lubi tę wiadomość
-
Malenq gratulacje za wprowadzenie zdrowego trybu zycia
oczywiscie mozna tabsy zastapic zdrowym jedzeniem
powinni jesc duzo ryb
selera wszytskiego co zielone
A co do oleju lnianego ..to szczerze polecam rozniez dla starajacych sie przyszlych mamjest naprawde genialny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 16:20
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
smarta wrote:Ja tam nie wyobrażam sobie spać bez kołdry. Choć jedną nogę muszę mieć przykrytą ale najczęściej i tak cała pod nią włażę
O to to to, bez kawałka przykrycia nie zasnę.
Kochane, bardzo mi tu z Wami dobrze, ale musze lecieć.
Trzymajcie się dzielnie, do zobaczeniaMalenq, justta lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualnyMomo grunt, że zaczęliście
małe kroczki działają cuda.....samodyscyplina była oj była....na wspomnienie tamtych dni, zastanawiam się jak JA i małż to przetrwaliśmy.......nie wierzcie nigdy, że przejście ze "śmieciowego' jedzenia, na to "zdrowe" jest łatwe...przejście może i tak, ale trwanie NAJTRUDNIEJSZE na świecie...ale wiesz jak masz CEL - a wielu lekarzy od tego zaczynało rozmowę - to nie ma że boli.......3mam więc kciuki:) będzie dobrze.....
momo1009, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu tak.......po 2tyg. zażywania łyżki oleju lnianego dziennie poprawiły mi się włosy, paznokcie i perystaltyka jelit, nie mówiąc o cerze itp.
fakt, że jego smak -fujjjjjjjjjj.....ale ja sobie robiłam na zmianę pastę budwingową (chudy twaróg utarty z olejem lnianym, pestkami itp. i siup na kanapkę)..............polecam
W pewnym momencie to małż miał większego świra, co powinniśmy jeść a co nie...i czasami to on przygotowywał listę zakupów i dań na dany tydzień.......
bez uporządkowania sobie lodówki, i wstępnego ustalenia "co na obiad w tygodniu", nie da się przetrwać diety..bo jak człowiek głodny i nie ma odpowiednich rzeczy w lodówce, to zje co popadnie----na takie sytuacje były jajka..... -
Noo moja przyjaciolka po poronieniu zaczela pic olej lniany .. i po 3 meisiacach zaszła w ciaze zdorwa jak ni eiwem
Malenq lubi tę wiadomość
-
Helolll.
Kupilam kiecke na slub!
Jeszcze tylko termin trzeba dokladnei ustalkic bo z tym mamy ciagle problem
Tyle mialam na glowie ostatnio ze zanim sie obejzalam zrobil sie 12dpo
Co tam slychac? Jakies ciaze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 16:56